Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Με μαντρόσκυλα 2-1 ο ΠΑΟΚ!!

Ο Αποδυτηριάκιας σχολιάζει το ντέρμπι της Τούμπας: γράφει για την πείνα των ΠΑΟΚτσήδων και τι είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό... Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ. Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε από τον Ολυμπιακό. Δεν είχαν τίποτα στη σκέψη τους οι παοκτσήδες, παρά μονάχα να κερδίσουν. Ούτε τακτική, ούτε θέση βαθμολογική, ούτε να κερδίσουν εντυπώσεις εν όψει των αναμετρήσεων στο κύπελλο. Βγήκαν στο γήπεδο γι' αυτό το ντέρμπυ. Απέναντι σ' έναν αντίπαλο ανώτερό τους που τα τελευταία χρόνια τους έχει από κάτω σ' όλα τα μέτωπα.
Ο Ολυμπιακός έπαθε στην Τούμπα αυτό που δεν ήθελε με τίποτα. Μια δεύτερη κολλητή ήττα αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ, που άξιζε τον θριάμβό του, όπως ο Παναθηναϊκός, άλλωστε.
Άλλο το νεύρο, άλλο η νευρικότητα. Το νεύρο είναι καλό και επιθυμητό. Προσθέτει και ανεβάζει το παιχνίδι. Το νεύρο, το πάθος, η ένταση, η ατμόσφαιρα που φτιάχνεται. Σ' αυτό το ντέρμπυ κυριάρχησε η νευρικότητα, γι' αυτό βγήκε κακό, άρυθμο ματς.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βάλει ποιότητα, όμως δεν βρήκε τον συντονισμό στις προσπάθειές του. Δεν του επέτρεψε να κάνει παιχνίδι η πείνα των παοκτσήδων για τη νίκη. Όχι, δηλαδή, ότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν με τέτοια σκοπιμότητα, να πνίξουν, να καταστρέψουν το παιχνίδι των αντιπάλων. Το μέγα πάθος για νίκη μετέτρεψε σε μαντρόσκυλα τους υπεραγωνιστικούς τελικά νικητές.
Με αλλαγές και οι δύο αντίπαλοι. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν ικανοποίησαν όσους περίμεναν να δουν ποδόσφαιρο της προκοπής.
Όσο για τον Ολυμπιακό, λέω εγώ, κανένα πρόβλημα. Και τι έγινε που δεν θα το πάρει αήττητος. Που θα καθυστερήσει μια αγωνιστική ακόμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα λεφτά του πρωταθλητή είναι όλα στη ρεβάνς στο Μάντσεστερ.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΕΧΑΣΕ ο Ολυμπιακός δυο συνεχόμενες φορές στο πρωτάθλημα για τελευταία φορά, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ολυμπιακός έκανε δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Τον Δεκέμβρη του 2009 σε ένα ματς που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης ηττήθηκε με γκολ του Χαβιέ Καμπόρα στο 69`.

Ηταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και μεσολάβησαν οι γιορτές των Χριστουγέννων με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται των Φώτων το 2010 στο Καραϊσκάκη την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο 27`. Ομως ο Νάτσο Σκόκο απάντησε με δυο γκολ πριν κλήσει το ημίχρονο. Στο 33` και στο 40`.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: