Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Όλα καλά με «Σίφο»

Την Τρίτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Γκόρντον Σίλντεφελντ από το νοσοκομείο και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς απέναντι στον ΠΑΣ. Στο Περιστέρι ο Αναστασίου.

Όλα καλά με «Σίφο»
Ευχάριστα ήταν τα νέα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Γκόρντον Σίλντεφελντ έπειτα από την οπισθοβολβική νευρίτιδα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Κροάτης σέντερ μπακ δείχνει ότι ξεπέρασε το πρόβλημα στο μάτι και θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι την Τρίτη για προληπτικούς λόγους. Μάλιστα, το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προλάβει ο «Σίφο» και το παιχνίδι στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ το ερχόμενο Σάββατο (16/3).

Στα αγωνιστικά, υπάρχει ενθουσιασμός στο «πράσινο» στρατόπεδο έπειτα από τη νίκη (4-1) απέναντι στον Άρη, ενώ την Κυριακή η ομάδα είχε ρεπό. Ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε το απόγευμα στο Περιστέρι, όπου παρακολούθησε από κοντά τη νίκη του Ατρόμητου απέναντι στον Πανιώνιο (4-0). Ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» ήθελε να έχει μια εικόνα για την ομάδα του Περιστέριου, την οποία θα αντιμετωπίσει σε δύο εβδομάδες εκτός έδρας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: