Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αυλωνίτης: «Μόνο νίκη με Λεβαδειακό»

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για τον Πανιώνιο στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όπως δήλωσε ο Τάσος Αυλωνίτης μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο με 4-0.

Αυλωνίτης: «Μόνο νίκη με Λεβαδειακό»
Μονόδρομος είναι η νίκη πλέον για τον Πανιώνιο στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Τάσος Αυλωνίτης, μετά της ήττα της ομάδας του 4-0 από το Ατρόμητο:

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να κερδίσουμε το επόμενο ματς.», είπε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός, ενώ εκθείασε την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου στον αγώνα του Περιστερίου:

«Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ήταν απρόσμενο το σκορ. Ο Ατρόμητος έδειξε πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από μας».

Τέλος, ήταν αρκετά σκληρός όσον αφορά την παρουσία των «κυανέρυθρων», λέγοντας:

«Ήταν πολύ βαριά ήττα, ίσως το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε τουλάχιστον να διαχειριστούμε το σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: