Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΠΑΟΚ: «Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός; Θα γκρεμιστεί κάνας φούρνος…»

Δεν άφησαν ασχολίαστα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα όσα ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία του Κάκου. Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση σε έντονο ύφος κι «επιτίθενται» στους «ερυθρόλευκους».

ΠΑΟΚ: «Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός; Θα γκρεμιστεί κάνας φούρνος…»
Με ειρωνικό ύφος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην επίσημη θέση του Ολυμπιακού που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στο μεταξύ τους ντέρμπι (2-1).

Μεταξύ άλλων, οι Θεσσαλονικείς μιλούν για θράσος των Πειραιωτών στα όσα ισχυρίζονται για τις αποφάσεις του Κάκου, απαριθμώντας γεγονότα του αγώνα, όπου πιστεύουν πως ευνοήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ η ανακοίνωσή τους έχει τίτλο «Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός; Όπως λέει ο λαός, θα γκρεμιστεί κάνας φούρνος…».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΟΚ με τη μορφή επίσημης ανακοίνωσης εκφράζει την αδυναμία να κατανοήσει πόσα παραπάνω πράγματα απειλεί να κάνει ο Ολυμπιακός με τους διαιτητές και πόσα επίσημα όργανα να αντικαταστήσει, καθώς σήμερα γίναμε μάρτυρες ακόμη μιας πρωτοφανούς και δίχως ορίων επίδειξης θράσους!

Ο Ολυμπιακός που δεν είχε δει παίκτη του να αποβάλλεται για δυόμισι χρόνια και δεν το είδε φυσικά ούτε σήμερα στην περίπτωση της χειρονομίας του Σαλίνο, ο Ολυμπιακός που δεν έχει δει διαιτητή να καταλογίζει εις βάρος του πέναλτι για δυόμισι χρόνια και δεν το είδε ούτε σήμερα στη φάση που γκρεμίστηκε ο Αθανασιάδης (περιπτώσεις που αξίζει να ερευνηθούν αν είναι… παγκόσμιο ρεκόρ), ξεπερνά τον εαυτό του διαρρέοντας υπό μορφή επίσημης θέσης ότι θα επιληφθεί της κατάστασης.

Προφανώς μόνο με τρεις φάσεις υπέρ του σε ντέρμπι στην Τούμπα δεν είναι ικανοποιημένος… Δική μας υποχρέωση, είναι να μην του ξαναδώσουμε αγωνιστικά την ευκαιρία να πάρει τρεις αποφάσεις υπέρ του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: