Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Γεωργιάδης: «Είχαμε μεγάλο κίνητρο μετά το 4-0»

Η βαριά ήττα στον πρώτο γύρο βοήθησε τον ΠΑΟΚ να μπει με περισσότερο πάθος και να πάρει τη νίκη επί του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: «Είχαμε μεγάλο κίνητρο μετά το 4-0»
Στο πάθος και το μεγαλύτερο κίνητρο που είχαν οι παίκτες του εστίασε τους βασικούς λόγους της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού (2-1) ο Γιώργος Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως η βαριά ήττα με 4-0 στο «Καραϊσκάκη» λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα του.

«Έγινε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Προσπαθήσαμε πολύ απέναντι στον σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή. Ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε πάθος, μετά το 65-70’ πέσαμε, αλλά κρατήσαμε την οργάνωσή μας και φτάσαμε στο 2-1. Όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο σήμερα γιατί το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν πολύ άσχημο και οι παίκτες ήθελαν πολύ τη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μας κάνει φάσεις παρά μόνο όταν κάναμε εμείς κάποια λάθη», τόνισε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Κρατάμε το πάθος. Θα πρέπει σαν ΠΑΟΚ τόσο στην έδρα μας όσο και εκτός έδρας να έχουμε περισσότερη ορμή και να είμαστε πιο επιθετικοί, για να το ευχαριστιέται και ο κόσμος, αλλά και οι παίκτες. Χρειαζόμαστε πολλά, όπως πιο ψύχραιμη και ήρεμη κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που κάνει ο Ολυμπιακός. Από το πάθος και τη θέληση δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Έπρεπε όμως να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα και να φτάσουμε σε πιο πολλές οργανωμένες επιθέσεις», πρόσθεσε.

Για την πληρότητα του ΠΑΟΚ, είπε: «Εκτός της απουσίας του Λίνο είχαμε όλους τους άλλους παίκτες διαθέσιμους και μας λύθηκαν τα χέρια. Το δίδυμο του Βίτορ με τον Ινσαουράλδε ήταν πολύ καλό κι έτσι μπορέσαμε να βάλουμε και τον Κατσουράνη στο κέντρο. Δεν είχα κανένα παράπονο από τους παίκτες μου και γι’ αυτό επέλεξα να κάνω τις αλλαγές στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: