Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

«Ανίκανος και εμπαθής με τον Ολυμπιακό ο Κάκος»

Έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Κάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει ο Ολυμπιακός, με αφορμή το χτύπημα που δέχθηκε ο Εντινγκά, ενώ οι πρωταθλητές τον καλούν να σταματήσει τη διαιτησία.

«Ανίκανος και εμπαθής με τον Ολυμπιακό ο Κάκος»
Βράζουν στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του Τάσου Κάκου στην Τούμπα. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα καταγγέλλουν ότι ο κ.Κάκος έβριζε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον καλούν να παρατήσει το ποδόσφαιρο και τονίζουν ότι δεν θα μείνουν απαθείς με όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά η επίσημη θέση του Ολυμπιακού.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κ.Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα συμβαίνουν. Για όλα όλα αυτά αλλά κυρίως για το ότι ο κ.Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: