Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Κάποιοι θα μείνουν… Γ’ Εθνική!

Ειλημμένες αποφάσεις για εκκαθαρίσεις στο τέλος της σεζόν στην ΑΕΚ μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση, απέναντι στον Ηρόδοτο. Υπό κρίση και σε δύσκολη θέση και ο Δέλλας.

Κάποιοι θα μείνουν… Γ’ Εθνική
Η ΑΕΚ συνεχίζει να παίζει με τα… νεύρα των φίλων της. Η χθεσινή εμφάνιση απέναντι στον Ηρόδοτο έφερε ακόμη περισσότερο προβληματισμό για το πού βαδίζει η ομάδα, αφού μπορεί μεν να ήρθε η νίκη (2-1) και η άνοδος να έχει προ πολλού εξασφαλιστεί, ωστόσο αυτό δεν αρκεί σε κανέναν. Η διοίκηση και ο κόσμος είχαν εξ αρχής καταστήσει σαφές πως στο πολύ χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής απαιτούν από την ομάδα τους τουλάχιστον να τους προσφέρει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που φέτος έχει συμβεί μόνο κατ’ εξαίρεση κι όχι κατά κανόνα.

Είναι δεδομένο πως πλέον δεν υπάρχουν απλές σκέψεις, αλλά ειλημμένες αποφάσεις για συγκεκριμένους παίκτες, που έχουν αποδειχτεί ανεπαρκείς ακόμη και για τη συγκεκριμένη κατηγορία κι ασφαλώς δεν μπορούν να έχουν θέση στην ΑΕΚ του μέλλοντος, ούτε καν σε αυτή της Football League. Για αρκετούς ποδοσφαιριστές, ακόμη και κάποιους με περγαμηνές και όνομα, φαίνεται πως δεν υπάρχει πλέον περιθώριο να αλλάξουν τη… μοίρα τους στα εννιά παιχνίδια που απομένουν.

Παράλληλα δυσχεραίνει και η θέση του Τραϊανού Δέλλα. Ο «Κολοσσός», που χθες είχε σύσκεψη μετά το ματς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ τα έψαλε στους παίκτες του, θεωρείται πως φέρει ευθύνη για την εικόνα και τη νοοτροπία της ομάδας. Περίπτωση να αντικατασταθεί τώρα δεν υπάρχει, αλλά θα αξιολογηθεί στο τέλος της σεζόν και με τα τωρινά δεδομένα αν έληγε τώρα η σεζόν οι πιθανότητες να μη συνέχιζε θα ήταν περισσότερες από αυτές της παραμονής του.

Ηρεμία πριν από την… Τριγλία

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε ρεπό στους παίκτες του για τη Δευτέρα θέλοντας να τους αποφορτίσει για να επανέλθει η ηρεμία μετά τα χθεσινά «γκάζια». Η προετοιμασία για το ματς με την Τριγλία Ραφήνας θα αρχίσει την Τρίτη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μενιδίου, όπου η ΑΕΚ φέτος έχει πετάξει βαθμούς απέναντι σε Θύελλα Ραφήνας (1-1) και Αστέρα Βάρης (1-1).

*Σε εορταστικό κλίμα έγινε χθες βράδυ η γιορτή της Original σε νυχτερινό κέντρο. Παρόντες ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Τραϊανός Δέλλας, που κάθισαν μαζί, όπως και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όπως Γεωργέας, Ρόβας και Πλατέλλας. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Ρουμάνος πρώην κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Άντον Ντόμπος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: