Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σάντσεζ: «Ο Βελλής με λέει… θαυματοποιό»

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη σημαντική νίκη του Απόλλωνα απέναντι στην Πλατανιά ήταν ο Λόρι Σάντσεζ. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρθηκε στην παράδοσή του να… σώζει ομάδες.

Σάντσεζ: «Ο Βελλής με λέει… θαυματοποιό»
Χαρούμενος τόσο για τη νίκη όσο και την εμφάνιση του Απόλλωνα απέναντι στον Πλατανιά εμφανίστηκε ο Λόρι Σάντσεζ. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στην αλλαγή κλίματος έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχει καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό όσες φορές ανέλαβε ομάδα με στόχο παραμονής, ενώ αποκάλυψε το παρατσούκλι που του έχει δώσει ο Σταμάτης Βελλής.

Aναλυτικά:


«Το ποδόσφαιρο είναι πολύ περίεργο. Πριν από δύο εβδομάδες εδώ όλοι πίστευαν ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Τα ίδια και την περασμένη Παρασκευή, αλλά το Σάββατο πήραμε αποτέλεσμα. Σήμερα οι περισσότεροι είναι ενθουσιασμένοι. Σίγουρα είναι σημαντική νίκη. Τίποτα όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αναφορικά με την παραμονή μας στην κατηγορία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είμαι σαφώς ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές. Όλοι έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, ελπίζω αυτό να μας βοηθήσει για το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ.

Ήταν σημαντικά τα δύο πρώτα γκολ που μπήκαν γρήγορα, αλλά και το ότι έγινε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το 3-1. Αν παρέμενε το 2-1 όλα θα ήταν ανοιχτά στην αναμέτρηση.

Το προσωνύμιο ‘‘θαυματοποιός’’ μου το έδωσε ο κ. Βελλής, δεν το είχα στην Αγγλία. Ο Απόλλων είναι η τέταρτη ομάδα που αναλαμβάνω με στόχο τη σωτηρία. Μέχρι τώρα δεν έχω αποτύχει, έχω τρία στα τρία. Πιστεύω ότι μπορώ και εδώ να τα καταφέρω και ο Απόλλων να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα όμως, είναι και οι παίκτες. Είναι συνδυασμός.

Ο κ. Βελλής έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα με αποκορύφωμα την επιστροφή του Απόλλωνα στη μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί αν μείνει η ομάδα θα θέλουν να μείνει ο κ. Βελλής, αλλά το τι θα κάνει εκείνος δεν το ξέρω.Δεν πρέπει να ξεχνάμε πάντως, πως ο Βελλής και η οικογένεια του ζουν για τον Απόλλωνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: