Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Έκανε εμετό ο Πιστόριους!

Ο Πιστόριους δεν άντεξε στην συγκλονιστική κατάθεση του ιατρού που εξέτασε το πτώμα της Στίνκαμπ και έκανε εμετό κατά τη διάρκεια της δίκης.

Έκανε εμετό ο Πιστόριους
Πριν από λίγες ημέρες είχε καταρρεύσει ακούγοντας τις καταθέσεις των μαρτύρων για την ημέρα της δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ.

Σήμερα, ο Πιστόριους δεν άντεξε στην κατάθεση του γιατρού ο οποίος έκανε νεκροψία στο μοντέλο και έκανε εμετό.

Ο παθολόγος, Γκερτ Σέιμαν παρουσίασε μια σειρά από γραφικά τα οποία απεικόνιζαν τα τραύματα τα οποία βρέθηκαν στο πτώμα της Στινκαμπ.

Μάλιστα, τα όσα μετάφερε στο δικαστήριο ο καθηγητής παθολογίας, Γκερτ Σέιμαν ήταν τόσο σκληρά, που ο ίδιος υποστήριζε ότι προσβάλλουν την μνήμα της νεκρής και της οικογένειάς της.

Για τους λόγους αυτούς είχε αιτηθεί στον πρόεδρο του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του να μην υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη και να ληφθούν όλα τα μέτρα έτσι ώστε να μην διαρρεύσουν στοιχεία και εικόνες.

Το αίτημα αυτό το έκανε αποδεκτό το δικαστήριο και για πρώτη φορά από την αρχή της δίκης διεκόπη η ζωντανή κάλυψη του γεγονότος με τους υπευθύνους μάλιστα, να μην επιτρέπουν στους δημοσιογράφους να χρησιμοποιήσουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: