Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Χάβος: «Θα τα ξαναπούμε με κάποιους κυρίους»

Αρκετά δυσαρεστημένος ήταν με τη διαιτησία εις βάρος του Παναιτωλικού, ο Μάκης Χάβος. «Ρόδα είναι και γυρίζει, θα τα ξαναπούμε με κάποιους κυρίους», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να κατονομάσει.

Χάβος: «Θα τα ξαναπούμε με κάποιους κυρίους»
Υπόσχεση σε κάποιους πως θα τα ξαναπούν στο μέλλον έδωσε ο Μάκης Χάβος, μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα του Παναιτωλικού από τον Λεβαδειακό με 2-1.

Συν τοις άλλοις, έδωσε και υπόσχεση στο εαυτό του πως θα συνεχίσει να δουλεύει όλο και πιο πολύ, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιους είδους παιχνίδια, ενώ έδωσε και τις ευχές του στο σύλλογο του Αγρινίου γιατί σήμερα κλείνει 88 χρόνια ζωής.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω πρώτα απ' όλα να ευχηθώ χρόνια πολλά στην ομάδα μας γιατί σήμερα κλείνουμε 88 χρόνια ιστορίας. Μια ιστορία που ξέρει όλος ο κόσμος ποια είναι και πόσο καθαρός είναι ο Παναιτωλικός.

Η ζωή πάντως είναι ρόδα και γυρίζει. Θα τα ξαναπούμε με κάποιους κυρίους, να είναι σίγουροι και αυτό που θα υποσχεθώ πρώτα στον εαυτό μου, στους παίκτες μου και στους συνεργάτες μου είναι ότι αν δουλεύω 12 ώρες την ημέρα θα με αναγκάσουν να δουλεύω 15 για να μπορέσω να ανταπεξέρχομαι σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα το κάνω όμως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: