Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Λούκας: «Δείξαμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί»

Χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Λούκας Πέρεθ. «Μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Στέφενς», ήταν το σχόλιό του για την αλλαγή προπονητή.

Λούκας: «Δείξαμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί»
Ικανοποιημένος από την επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο Λούκας Πέρεθ. Ο μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά», με δηλώσεις του στη Nova, αναφέρθηκε επίσης στις διαφορές ανάμεσα στον Χουμπ Στέφενς και τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Παράλληλα, τόνισε πως χρειάζεται δουλειά και σεβασμός για να πάρει ο «δικέφαλος του Βορρά» την πρόκριση από τους «ερυθρόλευκους» στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στις προπονήσεις. Ήταν σημαντικό ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε αυτά που μπορεί στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα. Εμείς δεν το βάλαμε κάτω και ανατρέψαμε τα δεδομένα. Εμείς στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο».

Για τις διαφορές Στέφενς και Γεωργιάδη: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο προπονητών και του τρόπου που δουλεύουν».

Για αυτά που είπε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες μετά τον αγώνα: «Μας είπε ότι είναι μία σημαντική νίκη, αλλά υπάρχουν και άλλα σημαντικά παιχνίδια, για τα οποία πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Για τη συνέχεια και το Κύπελλο: «Μπορούμε κάτι μεγάλο που αξίζει στην ομάδα. Ότι κερδίσαμε σήμερα δε σημαίνει ότι περάσαμε στο Κύπελλο. Χρειάζεται δουλειά, να σεβαστούμε τον αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: