Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Δύσκολα με «Μπάρτσα» ο Σπανούλης!

Δεν είναι υπέρ του Βασίλη Σπανούλη οι πιθανότητες να παίξει στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή. Αισιοδοξία για Πρίντεζη και Περπέρογλου.

Δύσκολα με «Μπάρτσα» ο Σπανούλης
Πιθανότατα χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και στον αγώνα της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο από την έξαρση τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί και του στέρησε τη συμμετοχή στα κρίσιμα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Ακολουθεί θεραπεία, αλλά ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί στο βαθμό που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» για να τον ρίξουν στη μάχη και ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής.

Ο Λαρισαίος γκαρντ έχει επιχειρήσει δις μετά από ξεκούραση κάποιων ημερών να γυμναστεί κανονικά αλλά την επομένη πονούσε ξανά. Έτσι οι πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αγώνα της δέκατης αγωνιστικής του Top 16 δεν είναι με το μέρος του. Δεν αποκλείεται ο «V-Span» να μείνει εκτός και από το επόμενο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ και να γυρίσει δυνατός για τους τρεις «τελικούς» που θα απομένουν, με Μάλαγα και Αναντολού Εφές εκτός έδρας, καθώς και με Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Άλλωστε ακόμη κι αν οι Πειραιώτες χάσουν στη Βαρκελώνη, με τέσσερις νίκες στη συνέχεια περνούν σίγουρα στα προημιτελικά.

Στο μεταξύ, αισιοδοξία υπάρχει για την κατάσταση των Γιώργου Πρίντεζη και Στράτου Περπέρογλου. Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα, στη μέση και μυϊκές ενοχλήσεις αντίστοιχα, αλλά έδωσαν το «παρών», έστω κι αν αγωνίστηκαν λίγο, από σεβασμό στο θεσμό του All Star Game. Λογικά αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς με την «Μπάρτσα», από το οποίο θα απουσιάσει φυσικά ο Μίρζα Μπέγκιτς, που βρίσκεται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου και δεν προπονείται με την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: