Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Μάντζιος: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Ανάγκη είχε ο Πανθρακικός τους τρεις βαθμούς τους οποίους πήρε κόντρα στον Εργοτέλη, καθώς προερχόταν από τέσσερις ήττες και σε αυτό στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»
Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη, όπου η ομάδα του επικράτησε με 2-1, ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, καθώς πήρε το «τρίποντο» ύστερα από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

«Συνεχίζουμε με στόχο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία θέλαμε και χρειαζόμασταν. Ήμασταν καλύτεροι από το ξεκίνημα, όπως και όλη τη διάρκεια. Είχαμε απέναντι μας έναν ποιοτικό αντίπαλο τον οποίο και περιορίσαμε. Είχαμε διάθεση, προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα, ωστόσο δεν απείλησε ιδιαίτερα», σχολίασε ο 44χρονος τεχνικός.

Τα γκολ των «πράσινων» πέτυχαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο 21χρονος Μπεν Σαμπάτ, ο οποίος δημιούργησε το δεύτερο που σημείωσε ο κατά ένα χρόνο μικρότερος του, Νίκος Καθάριος.

«Είναι καλό να δίνεις ευκαιρίες σε νέα παιδιά, όπως ο Καθάριος και ο Αθανασιάδης. Μέσα από τα λάθη μαθαίνουν και έχουν τις προοπτικές να προχωρήσουν. Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά» επισήμανε ο Μάντζιος και αναφερόμενος στον βασικό επιθετικό της ομάδας, του Ιγκόρ, ο οποίος έχει να σκοράρει 1,5 μήνα, είπε:

«Από τη στιγμή που βρίσκουμε λύσεις δεν με προβληματίζει. Κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Δεν προβληματιστήκαμε από τις ήττες γιατί είχαμε καλή εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: