Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Δεκαπέντε… ακατέβατα για Μήτρογλου!

Παρά τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ για Μήτρογλου, οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως βρίσκονται σε συζητήσεις και θα πουν το «ναι» μόνο αν η πρόταση ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ

Δεκαπέντε… ακατέβατα για Μήτρογλου
Σε σκληρό «πόκερ» εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ σχετικά με τη μετακίνηση του Κώστα Μήτρογλου από τους πρωταθλητές Ελλάδας στο σύλλογο της Premier League.

Νωρίτερα τα διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία, με τους «ερυθρόλευκους» να εισπράττουν 14 εκατομμύρια ευρώ και τον Έλληνα επιθετικό να βάζει στο λογαριασμό του άλλα 10 για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται πλέον από τους Πειραιώτες που ενημέρωσαν για το πώς ακριβώς έχει η κατάσταση.

Οι πρωταθλητές επιβεβαιώνουν τις επαφές, αλλά τονίζουν πως δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία. Αντίθετα, όπως υποστηρίζουν, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αλλά οι ίδιοι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν για κανένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, οι δύο πλευρές είναι κοντά, άλλωστε η διαφορά είναι μόλις ένα… ψωροεκατομμύριο και λογικά μια συμφωνία είναι κοντά.

Οι όποιες συζητήσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη, τονίζεται από το περιβάλλον των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Μήτρογλου –που φέρεται να τα έχει βρει με την αγγλική ομάδα- είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Πηγή: sport-fm.gr

Συμφωνία με Νάτχο!!

Σε προφορική συμφωνία με τον Μπίρμπας Νάτχο ήρθε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες και αύριο με την παρουσία του δικηγόρου του θα πέσουν και οι υπογραφές.
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως «κλέβει» τον Ισραηλινό μέσο, μέσα από τα χέρια της Ρόμα της Σεββίλη, αλλά και της Γαλατά καθώς οι δύο πλευρές μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία. Υπογραφές δύσκολο να «πέσουν» σήμερα καθώς ο εκπρόσωπός του, αλλά και Νάτχο περιμένουν την άφιξη του δικηγόρου του για να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του. 
Ο 25χρονος μπορεί να έρχεται ως ελεύθερος στην Τούμπα, όμως θα έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο κάτι που θα το κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν μπορεί να κρατήσει τον Μήτρογλου ο Ολυμπιακός...!

Ο Μιχάλης Τσόχος εξηγεί γιατί είναι λάθος από όλες τις απόψεις ο Ολυμπιακός να αρνηθεί νέα πρόταση της Φούλαμ αν και εφόσον ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να πάρει τη μεταγραφή.  
Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες που ο Κώστας Μήτρογλου αποφάσισε να κάνει την εξυπηρέτηση (διότι αυτό ήταν...) στον Ολυμπιακό και να υπογράψει νέο συμβόλαιο αφαιρώντας επί της ουσίας την ρήτρα που υπήρχε στο προηγούμενο και ήταν ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Ο Μήτρογλου το έκανε στο πλαίσιο των εξαιρετικών προσωπικών σχέσεων που έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και γιατί ήθελε να δείξει ότι αναγνωρίζει την βοήθεια του Ολυμπιακού στην καριέρα του και ότι τέλος πάντων όταν κι' αν θα φύγει από την ομάδα δεν θα είναι επειδή θα κάνει τη χρήση μίας ρήτρας σε ένα συμβόλαιο, αλλά επειδή θα συμφωνήσει από κοινού με τον σύλλογο του, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή και η κατάλληλη πρόταση.

Και δύο μήνες φαίνεται ότι η ώρα έφτασε μαζί με μία μυθική πρόταση της Φούλαμ. Η πρώτη κίνηση των Αγγλων ήταν να ακουμπήσουν στο τραπέζι 11 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός απάντησε “όχι”. Ο Μήτρογλου δεν είπε κάτι, αλλά περιμένει. Οι πληροφορίες από την Αγγλία λένε ότι σήμερα το αργότερο αύριο η Φούλαμ θα επιστρέψει με νέα, βελτιωμένη και τελική πρόταση. Στο τραπέζι θα πέσουν 14 εκατ. ευρώ. Επιπλέον η Φούλαμ προσφέρει στον ίδιο τον Μήτρογλου σχεδόν 10 εκατ. ευρώ για 3,5 χρόνια συμβολαίου και φυσικά τον διαβεβαιώνουν όχι απλώς τον υπολογίζουν για βασικό, αλλά ότι αύριο τον υπογράφουν και το Σάββατο ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα του ματς με τη Σαουθάμπτον. Η Φούλαμ αποφάσισε να επενδύσει όλο το μεταγραφικό μπάτζετ για τη σωτηρία της πάνω στον Κώστα Μήτρογλου. Δεν είναι μικρό πράγμα.

Ο Ελληνας επιθετικός είναι αλήθεια ότι πρώτον κολακεύτηκε, δεύτερον άκουσε τον Γιώργο Καραγκούνη να του μιλάει με τα καλύτερα λόγια και τρίτον βλέπει την ευκαιρία να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου βασικός από την πρώτη ημέρα. Δεν σου δίνονται κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες. Ναι ο Μήτρογλου σκέφτονταν ότι ήθελε να κάνει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, αλλά εκεί θα έπρεπε να δώσει μάχη για να παίξει και σίγουρα θα ξεκίναγε ως αναπληρωματικός. Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να παίξει βασικός σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι εύκολο να πεις όχι. Ούτε είναι εύκολο να αρνηθεί τα σχεδόν 10 εκατ. ευρώ που θα πάει ο ίδιος για 3,5 χρόνια συμβολαίου. Μυθικά χρήματα!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει πρώτα και πάνω από όλα ηθική υποχρέωση να αφήσει τον Μήτρογλου να πάει στη Φούλαμ αν και εφόσον ο ίδιος το ζητήσει. Βάζω το αν και εφόσον διότι ο Μήτρογλου ναι μεν φαίνεται θετικός, αλλά ακόμη δεν έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό επιτακτικά την παραχώρηση του. Πιθανότατα περιμένει και αυτός τη νέα βελτιωμένη πρόταση της Φούλαμ και τότε να κάνει την κίνησή του ζητώντας να φύγει.

Ανεξάρτητα όμως από την ηθική υποχρέωση του Ολυμπιακού, με εξαίρεση το τάιμινγκ που όντως είναι κακό, τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η πρόταση είναι ιδανική και για τον Ολυμπιακό! Πρόταση 14 εκατ. ευρώ για τον Μήτρογλου είναι εξαιρετική. Οι εκτιμήσεις του τύπου “σίγουρα θα έρθουν 20 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για τον Μήτρογλου” είναι για εμένα απολύτως σχετικές. Ο Μήτρογλου πριν δύο μήνες λίγο έλειψε να πάθει χοντρή ζημιά και να μείνει έξι μήνες έξω και το ότι στο Μουντιάλ θα τα σαρώσει είναι μία σχετική εκτίμηση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκει τη Φούλαμ στην... ανάγκη να βρει έναν επιθετικό που θα την κρατήσει στην κατηγορία. Σε αυτή την ανάγκη πατά και περιμένει ότι τα 11 εκατ. ευρώ που προσέφερε θα γίνουν 14. Σε αυτή την ανάγκη μπορεί να πατήσει για να ζητήσει και μπόνους για γκολ του Μήτρογλου στην Πρέμιερ Λιγκ και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20% ώστε αν τυχόν και τα σπάσει ο Κώστας και στη Φούλαμ να έχει να περιμένει και άλλα έσοδα. Μέχρι εκεί όμως. Στο τέλος λέει το “ναι” και ευχαριστεί πολύ.

Επαναλαμβάνω ότι είναι πρόβλημα το χρονικό σημείο. Επαναλαμβάνω ότι είναι λογικό να υπάρξει μία απογοήτευση ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όπως και στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Ο Ολυμπιακός και ο Μήτρογλου έστω και αν η πρόταση έφτασε τώρα, πρέπει να ευλογούν την τύχη τους που έφτασε...

Ναι, αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα της διοίκησης του Ολυμπιακού και του Μίτσελ. Εχουν αισθανθεί ότι μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρώτα βλέπουν τον Σιόβα να τραυματίζεται, μετά τον Βάις να φεύγει και τώρα πρέπει να δώσουν και τον Μήτρογλου.

Η μεν διοίκηση αισθάνεται ότι ο κόσμος θα τα βάλει μαζί της, ο δε Μίτσελ ότι η υπόσχεση ότι δεν θα πωληθεί παίκτης πήγε περίπατο. Τι νόημα όμως έχει να κρατήσεις έναν Μήτρογλου με τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα στον Ολυμπιακό αν θέλει να φύγει. Τι νόημα έχει να μην πάρεις ένα τόσο μεγάλο ποσό που αν το επενδύσεις σωστά μπορεί να σε κρατήσει σε top επίπεδο για δύο τρία χρόνια ακόμη;

Για να αντιλαμβανόμαστε τα μεγέθη, τον Γενάρη σε όλο τον κόσμο μεταγραφή επιθετικού με 14 εκατ. ευρώ δεν έχει γίνει ακόμη. Ο Μήτρογλου θα είναι η ακριβότερη. Επίσης η Γιουβέντους που πουλά τον Βούτσινιτς ζητά 9 εκατ. ευρώ. Η Εβερτον έδωσε τον Γέλαβιτς με 7 εκατ. ευρώ. Η Μονακό θέλει να πάει τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 10 εκατ. ευρώ, όσα έδωσε και η Μονακό για να πάρει τον Λασίνα Τραορέ. Το ακόμη καλύτερο η Αρσεναλ σκέφτεται να προσφέρει το ίδιο ποσό (13 εκατ. ευρώ) στην Μπάγερν για τον Μάντζουκιτς. Το να λέμε λοιπόν ότι 14 εκατ. ευρώ για τον Μήτρογλου είναι λεφτά στα οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να το σκέφτεται ή να το συζητά αν είναι καλά, είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

Από εκεί και πέρα ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει πολύ που θα επενδύσει τα σχεδόν 20 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει αυτόν τον Γενάρη από Μήτρογλου, Βάις και Τζεμπούρ. Προφανώς και δεν πρέπει να γίνει βιαστική κίνηση τώρα. Το καλοκαίρι όμως θα υπάρχει απαίτηση για δύο τρεις σπουδαίες μεταγραφές. Και θα υπάρχουν και τα χρήματα για να γίνουν.

Για τώρα οι λύσεις των Παραγουανών όπως ο Βαλντέζ ή ο Πέρεζ της Βιγιαρεάλ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούν να δηλωθούν (θυμίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει παίκτη που έχει παίξει Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε στο Europa διότι μόνο έναν τέτοιο μπορεί να δηλώσει και αυτός είναι ο Μαρκάνο) ή ο δανεισμός του Ασπας, αν η Λίβερπουλ αποφασίσει να τον δανείσει είναι πολύ καλές λύσεις. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει όλο το χρόνο για να βρει και να πάρει σέντερ φορ και ακραίο χαφ πολύ υψηλής ποιότητας. Και κυρίως θα έχει γεμάτο πορτοφόλι. Αν τότε δεν το κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει κάθε λόγο να εξαγριωθεί, τώρα όμως είναι φανερό ότι δεν γίνεται αλλιώς...
Πηγή: gazzetta.gr

Τα δύο σήριαλ και τα… σκουπίδια!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την σοφή κίνηση του ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Γκσπούρνιγκ, αλλά και για το θέμα του σέντερ φορ που έχει μπει στην τελική ευθεία.
Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Γκσπούρνιγκ, μία κίνηση σοφή αν αναλογιστεί κανείς τα δεδομένα που συνοδεύουν τον συγκεκριμένο αθλητή. Καλές γεμάτες σεζόν, καλά ρεκόρ σε Ξάνθη και Αμερικάνικο πρωτάθλημα, διαφορετικός από τον Γλύκο και ο ΠΑΟΚ φτιάχνει μία πολύ καλή τριάδα για ακόμη μία φορά.
Τριάδα καλή είχε και πέρυσι, αλλά μάλλον το έργο στήθηκε λάθος. Ο Ιτάνζ ήταν του Δώνη, ο Χακόμπο καλός αλλά περίεργος, ο Γλύκος παραμένει η σταθερά.
Ο Στέφενς θέλει το ξεκάθαρο νούμερο ένα και με το περυσινό τρίο αδυνατούσε να το ορίσει. Ο Ιτάνζ αποχώρησε, πάει καλά στη Κόνια και μάλλον οι Τούρκοι θα πληρώσουν την οψιόν. Το ερώτημα που τέθηκε αυτομάτως αφορά το αν ο Γκσπούρνιγκ θα είναι πρώτος ή δεύτερος. Νομίζω πως σε αυτά τα ερωτήματα η απάντηση έχει μαθηματική αύρα.
Ο Γλύκος τα πάει εξαιρετικά και θα στηριχτεί. Αν αποτύχει υπάρχει η λύση, αν δεν αποτύχει χρειάζεσαι έναν καλό χαρακτήρα για να υπομείνει την άκομψη αλλά δίκαιη διαδικασία που ακολουθούν οι προπονητές σε αυτές τις περιπτώσεις. Και ο Αυστριακός είναι καλός χαρακτήρας, σίγουρα καλύτερος από τον Χακόμπο που πέταξε την ευκαιρία του λόγω της ιδιορρυθμίας του.
Τώρα ξεκινάνε δύο σήριαλ για τον ΠΑΟΚ. Το πώς θα φύγει ο Χακόμπο και το πώς θα έρθει ο σέντερ φορ. Ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει πως υπάρχουν ομάδες που θέλουν να αγοράσουν τον Χακόμπο, οι οποίες είναι δύο και μάλιστα η μία ισπανική αν και δύσκολα είναι από την Πριμέρα.
Αυτό που με ξενίζει είναι πως δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να δώσει το συμβόλαιο του Ισπανού στον ΠΑΟΚ άρα εδώ θα πάμε μέχρι το 90΄. Θυμάμαι πάντως μία δήλωσή του που έλεγε μετά την υπογραφή της τριετούς συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ πως αν η ομάδα δεν τον θέλει θα αποχωρήσει χωρίς αξιώσεις. Τότε γέλασα και βέβαια όταν ρώτησα τον ΠΑΟΚ αν έβαλε καμία ρήτρα συμπεριφοράς και μου είπαν όχι, φαντάστηκα τη στιγμή που έρχεται μέσα στις επόμενες ώρες.
Στον σέντερ φορ κάπου διάβασα πως είναι κρίσιμη εβδομάδα, πως από στιγμή σε στιγμή, σήμερα – αύριο. Λογικό αφού είναι η τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών απλά η ανάγκη για… πληροφόρηση έχει καταντήσει κάπως γραφική. Κυκλοφόρησε αργά χθες το βράδυ το όνομα του Τζούνιορ Μοράες της Μέταλουργκ, χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ. Επίσης, οι Βέλγοι επιμένουν πως ο ΠΑΟΚ το παλεύει για τον Γέλε Φόσεν της Γκενκ, ουσιαστικά τον Βέλγο Κλάους αφού πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν, σε ένα πρωτάθλημα πάνω κάτω σα το δικό μας.
Έχει περισσότερα γκολ απλά και δείχνει λίγο πιο κοντρολαρισμένος, ενώ το γεγονός πως συμμετέχει σε αυτή την εθνική Βελγίου και είναι 24 ετών δίνει όραμα σε μία κίνηση που δείχνει πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη. Σήμερα, 28 του μηνός, έχουμε λίγες μέρες ακόμη για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Υπομονή.
Πάμε και σε ένα θέμα που με αγγίζει προσωπικά. Εμφανίζομαι εγώ ως άνθρωπος που πιέζει την ΠΑΕ για σκληρή πολιτική απέναντι σε ραδιοφωνικούς παραγωγούς που μιλάνε απαξιωτικά και με χαρακτηρισμούς για τον ΠΑΟΚ.
Πρώτα απ όλα, η ΠΑΕ άργησε πολύ να δείξει την δυσφορία της απέναντι σε συγκεκριμένα σκουπίδια που έχουν μικρόφωνο και ξερνάνε πάνω σε αυτό. Που βγάζουν χολή και μίσος για τον ΠΑΟΚ. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο που η ΠΑΕ άργησε τόσο και αν είναι να χρεωθώ εγώ την πίεση που της ασκήθηκε για να κυνηγήσει αυτά τα λαμόγια, παρότι είναι ψέμα το δέχομαι με καμάρι και τιμή.
Αυτό που σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να χωνέψω, είναι να σταματήσει η ΠΑΕ να τους κυνηγάει μέχρι να αναγκαστούν να το βουλώσουν ή να μιλάνε όμορφα για την ομάδα. Και όταν λέω όμορφα, εννοώ πως στον ΠΑΟΚ που είναι ένας πολυσυλλεκτικός οργανισμός η κριτική είναι θεμιτή. Αλλά αυτή τη μαγκιά πίσω από το μικρόφωνο που προσβάλει ότι κίνηση κι αν γίνει, έχει ξεπεράσει τα όρια εδώ και καιρό. Και το κλίμα για αυτούς, είναι εξαιρετικά άσχημο αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη.
ΥΓ. Τώρα που δόθηκε ο Βάις, ο Κολοβός ενδέχεται να πάει στον Ολυμπιακό. Άλλη μία ομάδας μετά τον ΠΑΣ που θα βγει εκτός προγραμματισμού στα καλά καθούμενα και χωρίς τη θέλησή της.
ΥΓ1. Ελπίζω αυτή η εβδομάδα να είναι η οριστική που θα μάθουμε πόσοι πέφτουν. Οποιαδήποτε απόφαση πλην των τριών πέφτουν – τρεις ανεβαίνουν, είναι προκλητική. Δε φτάνει που στη φουτμπολ λιγκ ακόμη και ο πρώτος θα παίξει πλέι οφ, πρέπει να παίξει κάποιος και μπαράζ. Κωμωδία σκέτη…
Πηγή: gazzetta.gr

Το πρώτο γκολ τερματοφύλακα στην Ελλάδα!! (ΦΩΤΟ)

"Σκυλίσια Mέρα" με το πρώτο γκολ που έβαλε τερματοφύλακας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και σήμερα θεωρείται ασυνήθιστο ένας τερματοφύλακας να σκοράρει. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Μπορεί, δηλαδή, κατά καιρούς να υπήρξαν τερματοφύλακες – γκολτζήδες, σαν τον Σιλαβέρτ ή τον Χιγκίτα, που πυροβολούσαν από τις στημένες φάσεις, όμως το φαινόμενο αυτό παραμένει σπάνιο.
Πότε, λοιπόν, μπήκε το πρώτο γκολ από γκολκίπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα;
Ήταν σαν σήμερα, το 1968. Τότε στην Α΄ Εθνική αγωνιζόταν και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ο οποίος υποδεχόταν την Προοδευτική, την οποία και κέρδισε με 3-2.
Ο Ανδρέας Φιλώτας, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Λευκωσίας, ευστόχησε σε κτύπημα πέναλτι και έγινε ο πρώτος που σημείωσε γκολ σαν γκολκίπερ στην ιστορία της Α΄ Εθνικής.
Παρά ταύτα δεν απέφυγε τον υποβιβασμό ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, αφού τερμάτισε προτελευταίος.

 
Πηγή: sportdog.gr

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θυμάται...!!

Δείτε το αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αγώνα προημιτελικού για το Κύπελλου στο μακρινό... 1951, μια ομάδα που είχε έμφαση στις ανατροπές, όμως η σημερινή!

Αναλυτικά

Το ενδιαφέρον στρέφεται στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου εναντίον του Απόλλωνα (Πέμπτη 30/1, 20.00). Στη φωτογραφία – ταξίδι στο χρόνο – οι Τζινόπουλος, Γκολέμας, Παπαδάκης, Εμμανουηλίδης, Γκόγκος πανηγυρίζουν μαζί με τον απόλυτο πρωταγωνιστή του προημιτελικού Κυπέλλου του 1951 που είχε διεξαχθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου εκείνης της χρονιάς απέναντι στον Αρη Γιώργο Μουρατίδη, δείχνοντας τον αριθμό τέσσερα, όσα και τα γκολ που πέτυχε ο συμπαίκτης τους στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ με 4-2.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον 40ό προημιτελικό της ιστορίας του, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οπως και η εφετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, έτσι και εκείνη στις αρχές της δεκαετίας του ?50 είχε μια έφεση στις ανατροπές των σκορ με πιο εντυπωσιακή ίσως αυτή στον προημιτελικό εναντίον του Αρη. Μέχρι το 81? εκείνου του αγώνα που έγινε στο γήπεδο του «Συντριβανιού» το σκορ ήταν 0-2, ώσπου αποφάσισε ο μέσος του Δικέφαλου Γιώργος Μουρατίδης να προωθηθεί και να βοηθήσει στην επίθεση.

Σε εκείνο το σημείο του αγώνα μείωσε σε 1-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε το σκορ κι έστειλε το ματς στην παράταση. Στο έξτρα ημίωρο πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο ίδιος ο Μουρατίδης, ο οποίος στο 108? ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, ενώ στο 120? έγινε ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που σημείωσαν «καρέ» σε έναν αγώνα…Πηγή: metrosport.gr

Κωφίδης στο Metropolis: «Δεν θα έκανα ποτέ κακό στον Ηρακλή, δεν έχω καμία ανάμειξη»

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή και υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας Σάββας Κωφίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας το θέμα που δημιουργήθηκε με την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τις επαφές που είχε με τους εκπροσώπους του Ιρανικού ομίλου, το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Για το αν θα βγει νέος Κωφίδης από τις ακαδημίες: «Αν έχουμε και λίγο ακόμα λίγο υποστήριξη, χρόνο και θέληση πιστεύω θα έχουμε νέο Κωφίδη. Τα παιδιά έχουν πολλά όνειρα, πρέπει να τα βοηθήσουμε και εμείς, να τα δώσουμε αυτά που χρειάζονται με τον καλύτερο τρόπο».

Για το θέμα της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής: «Δημιουργούνται θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Συνήθως και εσείς οι δημοσιογράφοι κάνετε το μικρό μεγάλο. Το μόνο πράμα που δεν θα έκανα ποτέ, ήταν να κάνω κακό στον Ηρακλή. Ο Ηρακλής έχει οικονομικά προβλήματα και ειδικά από μένα δεν υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί νέο. Είχε δημιουργηθεί ένα γραμμάτιο με το οποίο θα έπρεπε να πληρωθεί ο δικηγόρος και το όλο θέμα δημιουργήθηκε μεταξύ της ΠΑΕ και του δικηγόρου. Η ΠΑΕ πλήρωσε σε μένα ένα κομμάτι των οφειλομένων μέσω γραμματίου τα οποία δόθηκαν στον δικηγόρο μου στον κ. Ζελελίδη. Μετά δεν ξέρω τι έγινε, εγώ πήρα χθες τον δικηγόρο και έμαθα πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Οι δύο πλευρές έχουν θέμα. Εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη. Καμία σχέση, απλά υπάρχει το όνομα μου στο γραμμάτιο. Δυσκολίες υπάρχουν στον Ηρακλή και φαίνεται και από αυτό, αν πάρετε τον Ηρακλή και τον δικηγόρο, θα σας πουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Ηρακλή. Έγινε κατάπτωση εγγυητικής, αλλά δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό. Αν κάποιοι δημοσιογράφοι του Ηρακλή θέλουν το καλό του Ηρακλή, δεν θα έπρεπε να βγάλουν καν το θέμα προς τα έξω».

Για τους Ιρανούς και τις επαφές που είχε: «Βεβαίως και τους ξέρω, είχαμε μιλήσει επί πολλές μέρες. Γνωρίζουν καλά τι θέλουν, ήταν ιδιαίτερα σχολαστικοί στην ιστορία του Ηρακλή, ήλεγξαν τα πάντα στην ΠΑΕ και έδειξαν μια πρώτη σοβαρότητα και σεβασμό ως προς την ομάδα. Μιλήσαμε και για το δικό μου κομμάτι, για τις ακαδημίες και τους έδωσα ένα μικρό σχέδιο. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, περιμένουμε».

Για την αλλαγή της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε ο Όγιος:«Υπάρχει ένα διάστημα που η ομάδα παρουσιάζεται πολύ καλή. Πλέον πατάει καλά, πλέον δεν έχει φόβο να μην μπει στα πλέι-οφ, οπότε το επόμενο βήμα είναι να δούμε πως θα παρουσιαστούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».

Τέλος είπε: «Ο Ηρακλής και με αυτό το υλικό που έχει μπορεί να ανέβει και να μείνει στην Σούπερλιγκ. Ίσως μια ή δύο προσθήκες θα ήταν καλό να γίνει, αλλά στον βόρειο όμιλο, αν εξαιρέσει κανείς την Ν.Βόλου δεν υπάρχει άλλη ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ηρακλή».Πηγή: metrosport.gr

ΠΑΟΚ: Με κόσμο στα Χανιά!!

xania
Ολοκληρώθηκαν τα μέτρα τάξης για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ στα Χανιά με την ομάδα του Πλατανιά, όπου αποφασίστηκε να πάρει κανονικά εισιτήρια η ομάδα του «Δικεφάλου».
Την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης στα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής , όπου αποφασίστηκε να δοθούν 204 εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την εν λόγω αναμέτρηση.
Ο αριθμός των εισιτηρίων βέβαια είναι αρκετά μικρός, όμως,  η κερκίδα των φιλοξενουμένων μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 204 οπαδούς.
Πηγή: arenafm.gr

«Ψάχτηκε» για Μάκο!

makos
Με την κλεψύδρα της μεταγραφικής περιόδου να αδειάζει, ο Άρης εξετάζει όλες τις περιπτώσεις έτοιμων ποδοσφαιριστών.
Οι κίτρινοι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού μέσου και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά μόνο για παίκτες που θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν άμεσα και θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια τους. Άλλωστε, απομένουν 13 παιχνίδια και είναι προφανές ότι δε χρειάζονται κάποιον που θα κάνει ένα μήνα να βρει τα πατήματα του.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Άρη ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Γρηγόρη Μάκου. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Ανόρθωση, φέτος έχει κάνει 15 συμμετοχές (οι 12 ως βασικός) στο πρωτάθλημα της Κύπρου και 2 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 18 Ιανουαρίου.
Ο Άρης ενδιαφέρθηκε για τις προθέσεις του Μάκου και φιλοδοξούσε να «πατήσει» σε πιθανή επιθυμία επιστροφής του στην Ελλάδα, ωστόσο η περίπτωση του φαντάζει πάρα πολύ δύσκολη, ως ανέφικτη να προχωρήσει. Εκτός όλων των άλλων, τίθεται ζήτημα και για τις οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή, οι οποίες είναι «αλμυρές».
Πηγή: arenafm.gr

Περιμένουν Σαββιδη στην ΚΑΕ!

Ivan-Savvidis
Ολοκληρωννεται σημερα η διαδικασία της άυξησης του μετοχικου κεφαλαίου για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μια διαδικασία που είχε «ανοίξει» στις 28 Νοεμβρίου.
Το αρχικό  είχε οριστεί στο 1 εκατ. ευρώ με τον ΠΑΟΚ να περιμένει και να ελπίζει από τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει σε κάποια ουσιαστική κίνηση η οποία δεν είχε υπάρξει μέχρι χθες. Συζητήσεις ην αναμέτρηση. «Είναι συνεργάτης του Σαββίδη, του αρέσει το μπάσκετ, έχει έρθει ξανά στο γήπεδο» εξηγούσαν χθες στην ΚΑΕ.
«Προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να φέρουμε μεγαλομέτοχο. Προσπαθούμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον είτε του κ. Σαββίδη είτε του κ. Κοντομηνά είτε οποιουδήποτε άλλου. Δεν είμαστε σε φάση να πούμε ότι είμαστε στο τελικό στάδιο. Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια και ελπίζουμε να υπάρξει αίσιο τέλος» δήλωσε χθες  στον ARENAFM 89.4 ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
Πηγή: arenafm.gr

Ο Μήτρογλου τι λέει;

Ο Κ. Νικολακόπουλος βλέπει στο blog του στο gazzetta το θέμα της μεταγραφής του Μήτρογλου από μία άλλη σκοπιά.
Από την στιγμή που έσκασε η πληροφορία περί της πρότασης των 11 εκ. Ευρώ για τον Μήτρογλου και της άρνησης του Ολυμπιακού να την αποδεχθεί, η εύλογη ερώτηση στις ποδοσφαιρικές συζητήσεις είναι μία: Τον δίνεις τον Μήτρογλου, αν σου έρθει προσφορά με 13-14-15 εκ. Ευρώ; 
Κι όπως πάντοτε οι γνώμες διϊστανται. Άλλοι λένε ότι με τόσα λεφτά πρέπει να τον δώσεις ακόμη και τώρα, λίγα 24ωρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Άλλοι λένε ότι ο παίκτης πρέπει να μείνει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, ώστε να μην αποδυναμωθεί η ομάδα στο β΄ μισό της σεζόν και να περιμένει ο Ολυμπιακός και το Μουντιάλ να δει τι θα κάνει. Άλλοι λένε ότι ο Μήτρογλου πρέπει να μείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας όσο γίνεται περισσότερο.
Μόνο που εδώ φίλοι μου υπάρχει και μία πολύ σοβαρή παράμετρος: τι λέει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Γιατί εμείς μπορεί να πιστεύουμε ότι, «έλα μωρέ, τι να πάει να κάνει στη Φούλαμ; Να αφήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και να πάει να δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό; Και του χρόνου πιθανόν αντί για Πρέμιερ Λιγκ, να είναι στην Τσάμπιονσιπ;», αλλά σημασία έχει τι πιστεύει ο παίκτης.
Και αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι ο Μήτρογλου βλέπει με ενδιαφέρον την προοπτική της Φούλαμ. Γιατί είναι αγγλικό πρωτάθλημα, γιατί είναι Λονδίνο, γιατί η πρόταση που του έχει γίνει (λέγεται πως) φτάνει τα 2,5 εκ. Ευρώ ετησίως (!), γιατί πιστεύει ότι εκεί θα παίξει αμέσως βασικός (ενώ π.χ. στη Λίβερπουλ η, την Άρσεναλ θα έπρεπε να περιμένει τη σειρά του), γιατί ίσως θεωρεί ότι παίζοντας βασικός έξι μήνες η, ένα χρόνο στη Φούλαμ θα μπορέσει ενδεχομένως να κάνει κι άλλη μία μεταγραφή σε πιο μεγάλο κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ, γιατί ίσως λόγω της περιπέτειας του τραυματισμού του να σκέφτεται ότι δεν παρουσιάζεται κάθε μέρα μία τέτοια ευκαιρία…
Οπότε φίλοι μου, από την στιγμή που ο ίδιος ο Μήτρογλου βλέπει με καλό μάτι την «ιδέα Φούλαμ», πολύ απλά πρέπει όλα τα περιμένουμε  και να τα αφήνουμε ανοικτά, εφόσον ασφαλώς οι Άγγλοι αποφασίσουν να κάνουν καινούργια προσφορά. Και μην ξεχνάμε ότι ο Μήτρογλου μόλις πριν ένα μήνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος να αφαιρεθεί η ρήτρα των 8 εκ. Ευρώ, που υπήρχε στο προηγούμενο συμβόλαιό του. Κι έτσι, βάσει του καινούργιου συμβολαίου, ο Ολυμπιακός μπορεί τώρα να ζητάει π.χ. 15 εκ. Ευρώ, ενώ πριν ένα μήνα η Φούλαμ, που τώρα προσφέρει 11 εκ., μπορούσε να τον πάρει με 8…
Όταν λοιπόν ο παίκτης έχει δεχθεί να πάει πάσο με τη ρήτρα, κάπου κι η ομάδα θα το δει αλλιώς, αν βεβαίως ο παίκτης δηλώσει επίσημα ότι ενδιαφέρεται να αποχωρήσει, πόσο δε μάλλον αν έρθει μία προσφορά της τάξης των 14-15 εκ. Ευρώ. Ας περιμένουμε λίγο ακόμη. Ζήτημα 24, άντε 48 ωρών είναι πια.
Όπως κι αν έχει, ό,τι κι αν γίνει, ο Μήτρογλου πάλι θα είναι η «μεγάλη είδηση». Όπως συμβαίνει εδώ και τρεις μήνες, από το χατ τρικ στις Βρυξέλλες. Για να αποδειχθεί για άλλη μία φορά, πως μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή ένα, που λέει ο λόγος, παιχνίδι. Γιατί έχει ήδη αλλάξει η ζωή του Μήτρογλου, που μέχρι πριν ένα χρόνο είχε συμβόλαιο 400 χιλ. Ευρώ, ενώ τώρα έχει υπερτριπλάσιο...
Πηγή: gazzetta.gr

Ούτε… σήμερα!!

Τόσους μήνες περιμένουμε, μια βδομάδα ακόμα θα… ενοχλήσει; Το Διαιτητικό Δικαστήριο αναγκάστηκε ν’ αναβάλλει τη συζήτηση για το πόσες ομάδες θα πέσουν και θ’ ανέβουν στις δυο μεγάλες κατηγορίες.

Ούτε… σήμερα!
Μια βδομάδα ακόμα θα τραβήξει το σίριαλ των ομάδων που θ’ ανέβουν και θα πέσουν στις δυο επαγγελματικές κατηγορίες.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ωστόσο, η Σούπερ Λίγκα ζήτησε την εξαίρεση ενός από τα μέλη του -του Γιώργου Σφυρή- με την αιτιολογία ότι έχει τοποθετηθεί δημοσίως υπέρ της θέσης της Football League (ν’ ανέβουν τρεις ομάδες και να πέσουν ισάριθμες απ’ τη μεγάλη κατηγορία).

Έτσι, το δικαστήριο έδωσε αναβολή για την επόμενη Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, όταν το συγκεκριμένο αίτημα θα συζητηθεί με αναπληρωματικό μέλος και στη συνέχεια (αφού έχει ληφθεί απόφαση για την εξαίρεσή του κ. Σφυρή ή όχι) θα συζητηθεί και η κύρια υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε επανειλημμένως σήμερα από Σούπερ Λίγκα και Football League να συμβιβαστούν και μέχρι την επόμενη βδομάδα να έχουν καταλήξει σε μια εξωδικαστική λύση. Κάτι που δεν μοιάζει και πολύ πιθανό να συμβεί, όταν οι δυο πλευρές δεν μπορούν να βρουν κοινό τόπο εδώ και τόσους μήνες…Πηγή: sport-fm.gr

«Τελειώνει» του Μήτρογλου!!

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει το «deal» μεταξύ Φούλαμ και Ολυμπιακού για τον Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με δημοσιογράφο του «Sky Sports»…

«Τελειώνει» του Μήτρογλου
Σχεδόν ως τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ.

Ο δημοσιογράφος του «Sky Sports» στην Ιταλία έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter πως η αγγλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους», με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 14 εκατομμύρια ευρώ και τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Gianluca Di Marzio         @dimarzio
is set to join @FulhamFC: €14M to Olympiakos and four year contract for the geek striker


Ωστόσο από τους Πειραιώτες δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα σχετικό και η τελευταία ενημέρωση αφορά την απόρριψη της προηγούμενης πρότασης που έφτανε τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Τότε θεωρήθηκε βέβαιο πως οι Λονδρέζοι θα επανέρχονταν με νέα βελτιωμένη προσφορά και θα πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένο πως οι όποιες εξελίξεις θα είναι άμεσες, αφού η χειμερινή μεταγραφική περίοδος κλείνει στο τέλος του μήνα. Πηγή: sport-fm.gr

Επιστροφή Βανγκέλι στον Άρη!!

Επιστροφή Βανγκέλι στον Άρη!Στον Άρη επέστρεψε ο Χρήστος Βανγκέλι! Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Τσερνομόρετς και όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ αποτελεί τη μοναδική μεταγραφή των «κίτρινων» για παίκτη άνω των 24 ετών.

Ο παίκτης βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της διοίκησης, όπου και έκλεισε η συμφωνία για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Βανγκέλι είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν 106 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη και παρότι είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας μπορεί να αγωνιστεί στους «κίτρινους» γιατί εκτός από κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, είναι και γηγενής.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο 29χρονος μεσοαμυντικός, που αγωνίζεται τόσο ως πλάγιος μπακ, όσο και ως αμυντικός χαφ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Ο Κρίστι Βανγκέλι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Αρη το 2003, αλλά προβιβάστηκε γρήγορα στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα των κιτρίνων αγωνίστηκε έως το 2011 (συμπλήρωσε 106 συμμετοχές), οπότε μεταγράφηκε στην ουκρανική Τσερνομόρετς. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, με την οποία μετρά 33 συμμετοχές».

Σε ότι αφορά τις πρώτες του δηλώσεις ο Βανγκέλι υπογράμμισε χαρακτηριστικά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Αρη. Αισθάνομαι ότι επέστρεψα στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Δεν είναι, άλλωστε, ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις».

Στη Θεσσαλονίκη ο Νάτχο!!

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον σπουδαίο Ισραηλινό μέσο Μπίμπρας Νάτχο είναι ο ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή της Ρούμπιν να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!

Στη Θεσσαλονίκη ο Νάτχο!
Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Μπίμπρας Νάτχο, ένα όνομα που έχει απασχολήσει και τον Ολυμπιακό.

Ο Ισραηλινός μέσος είναι στη συμπρωτεύουσα και συζητά με τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά», όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η μεταγραφή του από τη Ρούμπιν Καζάν να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση.

Και αυτό διότι για τον 25χρονο χαφ υπάρχει ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ενώ τις τελευταίες ημέρες το όνομά του ακούστηκε ακόμη και για τον Ολυμπιακό.

Ο Νάτχο είναι 30 φορές διεθνής με το Ισραήλ και αγωνίζεται από το 2010 στη Ρούμπιν, ενώ στην πατρίδα του είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας ο Νάτχο έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές χρονιές, έχοντας 294 συμμετοχές και 39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους ξένους που αγωνίζονται στη Ρωσία.
Πηγή: sport-fm.gr

Ελεύθερος με εγγύηση ο Ζαγοράκης!

Κατηγορίες για κακοδιαχείριση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

Ελεύθερος με εγγύηση ο Ζαγοράκης
Σε περιπέτειες για την περίοδο της προεδρίας του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμπλεξε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο παλαίμαχος άσος όπως και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, συνελήφθησαν μετά την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος τους το Σεπτέμβριο του 2012 για υπεξαίρεση και απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Οι δυο άνδρες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και απολογήθηκαν την Τρίτη στον πέμπτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης. Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφότου κατέβαλαν εγγύηση 5.000 ευρώ έκαστος.

Η υπόθεση αφορά την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τη «διευκόλυνση» που παρείχε στην ΠΑΕ ο Ηλίας Βιολίδης μέσω της χορήγησης τραπεζικών επιταγών.Πηγή: sport-fm.gr

Πέρες, ο αντι-Βάις!!

Ο Ερνάν Πέρες είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Βλάντιμιρ Βάις.

Πέρες, ο αντι-Βάις!
Στον Ερνάν Πέρες έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Βάις, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Παραγουανός φορ (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) ανήκει στη Βιγιαρεάλ και τον ξέρει πολύ καλά ο Μίτσελ, αφού παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα από το 2011, και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, είναι 20 φορές διεθνής και έχει παίξει πέντε φορές στο παρελθόν στο Champions League.

Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος παίκτης έχει 13 συμμετοχές (9 ως βασικός) και έχει πετύχει 1 γκολ σε 741 λεπτά. Συνολικά, με το «κίτρινο υποβρύχιο» ο διεθνής άσος έχει αγωνιστεί σε 50 αγώνες και 7 τέρματα, συν 71 ματς και 5 γκολ στη δεύτερη ομάδα του ισπανικού συλλόγου.

Παράλληλα, υπάρχουν φήμες για επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, όμως μοιάζει δύσκολο, αφού ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τον θέλει στην Έβερτον.

Δείτε τον Πέρες εν δράση






Πηγή: sport-fm.gr

Τυφλό οπαδό της ομάδας τους έδειραν φίλοι του ΠΑΟΚ!!

Μπουνιές και κλωτσιές δέχθηκε τυφλός οπαδός του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κυριακής (26/1) κόντρα στη Βέροια με αφορμή τον Σαλπιγγίδη.

Τυφλό οπαδό της ομάδας τους έδειραν φίλοι του ΠΑΟΚ!
Τον ξυλοδαρμό του προκάλεσε η αντίδραση ενός φίλου του ΠΑΟΚ –με πρόβλημα στην όραση του- ο οποίος δεν συμφώνησε με τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Πρόκειται για ματς, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1, ενώ το σκορ ήταν 3-0 από το 13ο λεπτό.

Ο ίδιος επιθυμεί να συναντηθεί με τον άνθρωπο που ξεκίνησε την επίθεση εναντίον του, όπως δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά» και περιέγραψε το δυσάρεστο συμβάν στο γήπεδο της Τούμπας.


«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εγώ ξέρω ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι παλικάρια. Δε φέρεται έτσι ο ΠΑΟΚτσής. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να επιτεθεί αδερφός σε αδερφό όπως έγινε», είπε αρχικά ο Στέλιος Ιωαννίδης και πρόσθεσε:
«Ήμουν μόνος μου στη θύρα 5 σχετικά κοντά στη θύρα 4. Όταν έγινε η αλλαγή του Σαλπιγγίδη περίπου στα 70' ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες από τη θύρα 4. Όχι από όλη την κερκίδα, αλλά από μερίδα... Αυτό είναι κάτι στα οποίο διαφωνώ κάθετα! Μπορεί κι εγώ να μην γουστάρω τον Σαλπιγγίδη ή κάποιον άλλο παίκτη της ομάδας, αλλά όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και παίζει, δεν μπορείς να τον βρίζεις μέσα στην Τούμπα. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ιερή. Εμένα με σταμπάρανε κάποιοι από τη θύρα 4 επειδή αντέδρασα στις αποδοκιμασίες τους. Δεν ήμουν ο μόνος που αντέδρασα, αλλά όταν πήδηξαν τα κάγκελα και ήρθαν στη θύρα 5, εμένα βρήκαν πρώτο. Ένας με έσπρωξε και με έριξε κάτω! Νόμιζα ότι ήταν κάποιος φίλος μου που μου έκανε πλάκα και του είπα: "καλά στο 70' με θυμήθηκες;". Δεν πήρα απάντηση αλλά άρχισα να δέχομαι μπουνιές και κλοτσιές».

Ο άτυχος οπαδός του «Δικεφάλου του Βορρά», ανέφερε επίσης: «Έχω τρία καρούμπαλα από τα χτυπήματα που δέχθηκα. Ήρθε ένας γιατρός, ο Γρηγόρης, μου έβαλε πάγο και άρχισε να με ρωτάει κάποια πράγματα για να δει αν είμαι καλά και αν είχα συναίσθηση του χώρου και του χρόνου. Μέχρι να γίνουν αυτά, αυτός ή αυτοί που μου επιτέθηκαν είχαν φύγει... Αυτοί που με ξέρουν έλεγαν σε εκείνους που μου επιτέθηκαν ότι είμαι τυφλός. "Και που να το ξέρουμε αυτό, ότι είναι τυφλός;", απάντησαν. Δεν ήταν ένας... Άλλοι λένε ότι ήταν 4-5, άλλοι ότι ήταν καμιά δεκάρια. Εγώ δεν βλέπω και δεν μπορούσα να ξέρω πόσοι ήταν αλλά μετά έκαναν πίσω. Κατάλαβαν ότι είχαν κάνει μεγάλη γκάφα. Θεωρώ απαράδεκτο να αποδοκιμάζεται μέσα στην Τούμπα παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είτε είναι ο Σαλπιγγίδης, είτε οποιοδήποτε άλλος. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ιερή. Εγώ δε γουστάρω τον Κατσουράνη. Μέσα στην Τούμπα ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό. Από έξω; Κάποια φορά που τον είχα πετύχει έξω του είχα πει ότι είναι... χανούμι! Αλλά όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τον σέβομαι».

Καταλήγοντας, τόνισε πως δεν θα κινηθεί νομικά, αλλά φανέρωσε την επιθυμία του να συναντηθεί με αυτόν που τον χτύπησε πρώτα. «Μου είπαν ότι θα βρουν αυτόν που μου επιτέθηκε. Εγώ δεν πρόκειται να μπλέξω την αστυνομία. Αλλά θέλω αυτόν που με κτύπησε να έρθει μπροστά μου όταν θα είναι ξεσούρωτος και ξεμαστούρωτος να δω πώς θα με αντιμετωπίσει. Μόνο αυτό θέλω. Όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι, εγώ την άποψη μου θα την λέω ακόμη και να με ξαναχτυπήσουν. Και θα παίρνω διαρκείας, και στο γήπεδο θα πηγαίνω», τόνισε.

Η έκπληξη του ΠΑΟΚ σε ένα μικρό του φίλο! (video)

Το καλύτερο δώρο έκανε σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ σε έναν μικρό φίλο της ομάδας.

Η έκπληξη του ΠΑΟΚ σε ένα μικρό του φίλο (video)
Αξέχαστα θα μείνουν σε έναν μικρό φίλο του ΠΑΟΚ τα ένατα γενέθλιά του. Ο Απόστολος μετέβη οικογενειακώς στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της ομάδας, γνώρισε τους παίκτες και όλοι μαζί του τραγούδησαν για να σβήσει τα κεράκια σε μια τούρτα με το σήμα της αγαπημένης του ομάδας.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, ούτε στα δώρα που πήρε ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, καθώς παρακολούθησε από σουίτα έναν αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά».



Πηγή: sport-fm.gr

«Χρόνια πολλά, Μιγκέλ»

Τα 28α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Μιγκέλ Τόρες και ο Ολυμπιακός του ευχήθηκε, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

«Χρόνια πολλά, Μιγκέλ»
Διαδικτυακά… χρόνια πολλά έστειλε ο Ολυμπιακός, μέσω του Twitter, στον Μιγκέλ Τόρες για τα γενέθλιά του.

Ο Ισπανός μπακ έκλεισε τα 28 και οι Πειραιώτες του ευχήθηκαν με τη σειρά τους.

Δείτε το tweet


Happy Birthday Miguel! @MTorresFans



Πηγή: sport-fm.gr

«Ετοιμάζει πρόταση 14,5 εκατ. ευρώ η Φούλαμ»

Πρόταση ύψους 14,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου φέρεται να ετοιμάζει η Φούλαμ, ύστερα από την αρνητική απάντηση που εισέπραξε από τον Ολυμπιακό.

«Ετοιμάζει πρόταση 14,5 εκατ. ευρώ η Φούλαμ»
Με νέα βελτιωμένη πρόταση ετοιμάζεται να επιστρέψει η Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου, η ομάδα που αγωνίζεται ο Γιώργος Καραγκούνης σκοπεύει να επανέλθει με 14,5 εκατ. ευρώ για να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πει «όχι» στα 11 εκατ. ευρώ για την πώληση του διεθνούς επιθετικού.

Ωστόσο, οι Άγγλοι θεωρούν ότι δύσκολα θα πείσουν τον «πιστολέρο», ο οποίος φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Εθνικής για να μάθε πληροφορίες για τη ζωή στο Νησί και την ομάδα.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «winnersports.co.uk»

«Οι Cottagers φέρονται να επιθυμούν να κάνουν διπλό “χτύπημα” με την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου του Ολυμπιακού και τον Σίμον Τσόλερ της Καϊζερσλάουτερν.

Ο Μήτρογλου είναι το αστέρι της ελληνικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και έχει φτάσει στα νοκ-άουτ ματς του Champions League, με τα 17 γκολ που έχει σε 17 ματς τη φετινή σεζόν.

Η Φούλαμ χρειάζεται να δουλέψει σκληρά για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του, αφού ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του.

Οι Cottagers φέρονται να ετοιμάζουν πρόταση 12 εκατ. λιρών (14,58 εκατ .ευρώ) για να πείσουν την ελληνική ομάδα και να πάρουν τον Μήτρογλου.

Ωστόσο, αν η Φούλαμ συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο να κάνει το ίδιο με τον Μήτρογλου που έχει φιλοδοξίες για να παλέψει για την παραμονή της ομάδας στην Premier League.

Επίσης, αυτό γίνεται πιο δύσκολο, αφού ο επιθετικός υπέγραψε πρόσφατα τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογό του.

Αν και μοιάζει δύσκολο, η Φούλαμ με την απόκτηση του Μήτρογλου θα μπορέσει να παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να ανέβει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα
». Πηγή: sport-fm.gr

«Ρελάνς ΠΑΟΚ για Φόσεν»

Κάθε δυνατή προσπάθεια για την απόκτηση του Γέλε Φόσεν καταβάλει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου.

«Ρελάνς ΠΑΟΚ για Φόσεν»
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γέλε Φόσεν έχει απασχολήσει τον βελγικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «walfoot» υποστηρίζει πως οι Θεσσαλονικείς καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να εντάξουν τον Βέλγο φορ στο δυναμικό τους.

Ο 24χρονος παίκτης φέρεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από τη Γκενκ, όμως για διάφορους λόγος δεν έχουν ευδοκιμήσει οι συγκεκριμένες επαφές.

Τώρα, το εν λόγω σάιτ αναφέρει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του Φόσεν, ο οποίος φέτος έχει πετύχει 15 γκολ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Ανακοίνωσε Πετράκη ο ΠΑΣ!

Προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι κι επίσημα μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Πετράκης.

Ανακοίνωσε Πετράκη ο ΠΑΣ
Τέλος στο σίριαλ προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε και τυπικά το πρωί της Τρίτης. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος αντικαθιστά στον πάγκο της ομάδας τον Σάκη Τσιώλη.

«Είναι τιμή για εμένα που καλούμαι να υπηρετήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, την δυναμική της και την δουλειά μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο», δήλωσε ο 54χρονος προπονητής, που έχει περάσει μεταξύ άλλων από ΟΦΗ και Εργοτέλη, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες. Πηγή: sport-fm.gr

Έρχεται ο Ναούμ!!

Εντός της ημέρας είναι πιθανό να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ζήση Άγγελου Ναούμ στην Καλλονή.

Έρχεται ο Ναούμ
Τα τυπικά έχουν απομείνει για τον εξάμηνο δανεισμό του Ζήση Άγγελου Ναούμ στην Καλλονή, όπως αποκάλυψε από χθες ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

O 20χρονος επιθετικός ανήκει στην Τσέμνιτσερ και θα παίξει στον σύλλογο της Λέσβου μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Ναούμ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου, ακολούθως πήγε στο Καλαμάκι και μετέπειτα βρέθηκε στις ομάδες Νέων των Ζανκτ Πάουλι, Λούμπεκ, Τσέμνιτσερ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο μήπως η αποστολή της ομάδας καταλύσει στην Αθήνα όλη την επόμενη εβδομάδα, καθ' ότι υπάρχουν τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο (εμβόλιμη αγωνιστική), Λεβαδειακό.Πηγή: sport-fm.gr

«Ψάχνεται» για Ελλάδα ο Μαρσελίνιο!!

Απογοητευμένος από τη ζωή στα Εμιράτα παρουσιάζεται ο Μαρσελίνιο και, σύμφωνα με την SportDay, ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

«Ψάχνεται» για Ελλάδα ο Μαρσελίνιο
Μόλις τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την μεταγραφή του Μαρσελίνιο στην Μπάνι Γιας και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φέρεται να ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος παίκτης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμεράτων, όμως – όπως γράφει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay - δυσκολεύεται πολύ με τη ζωή εκεί.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι η ομάδα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Μαρσελίνιο ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος του κατέθεσε ένα άκρως δελαστικό συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 160.000 ευρώ.

Η υπόθεση, όμως, «κολλάει» στο γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος θέλει να αποζημιωθεί μέχρι το τελευταίο… πετροδόλαρο από την Μπάνι Γιας για να κλείσει η συμφωνία με τους Αρκάδες.Πηγή: sport-fm.gr

Κοντά (και) σε Γιάχιτς ο ΟΦΗ!

Μετά την «βόμβα» με τον Ντουντού, στον ΟΦΗ φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Σανέλ Γιάχιτς.

Κοντά (και) σε Γιάχιτς ο ΟΦΗ
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σανέλ Γιάχιτς είναι η διοίκηση του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί φέρονται να βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τον Βόσνιο στόπερ έμεινε ελεύθερος από την σκοτσέζικη Σεντ Τζόνστον, στην οποία φέτος είχε 6 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ.

Ο 33χρονος παίκτης μπορεί να παίξει ως στόπερ και ως μεσοαμυντικός, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες από το δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, ο Γιάχιτς θεωρεί ότι μέσω του ΟΦΗ θα καταφέρει να επιστρέψει στην Εθνική Βοσνίας εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.Πηγή: sport-fm.gr

Παίρνει Κίτσου ο ΠΑΣ!

Κοντά σε συμφωνία με τη Βαλανσιέν για το δανεισμό του Ρουμάνου μέσου Αουρελιάν Κίτσου βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αναμονή για Περίκο.

Παίρνει Κίτσου ο ΠΑΣ
Με τον Αουρελιάν Κίτσου θα ενισχυθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Οι Ηπειρώτες είναι κοντά σε συμφωνία με τη Βαλανσιέν για το δανεισμό του Ρουμάνου μέσου (παίζει στον άξονα, αλλά και στα άκρα), ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο 22χρονος άσος, που έχει φορέσει και τρεις φορές τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας, αναδείχθηκε από τη Βιτορούλ με την οποία είχε 38 γκολ σε 109 συμμετοχές στη Ρουμανία. Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Βαλανσιέν, με την οποία έχει επτά συμμετοχές και δεσμεύεται ως το 2017.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΣ κινείται και για τον Περίκο ή Πέδρο Χοσέ Πινάθο Αρίας, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο 29χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός ανήκει στην Κάντιφ, με την οποία έχει φέτος 18 συμμετοχές και 3 γκολ στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

inner

Σε ό,τι αφορά στην πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη, αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς. Πάντως είναι πιθανό να μη βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για το ματς με τον Λεβαδειακό.Πηγή: sport-fm.gr

Η «βόμβα» που δεν... έσκασε με Ιμπαγάσα!!

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του με την απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος, όλα άλλαξαν μετά τη συμμετοχή του Αργεντινού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η «βόμβα» που δεν... έσκασε με Ιμπαγάσα
Πολύ κοντά να κάνει το «μπαμ» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν ο Ατρόμητος.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, οι Περιστεριώτες είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα!

Ωστόσο, όλα άλλαξαν μετά τη συμμετοχή του Αργεντινού χαφ στο πρόσφατο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτό το ματς ο 37χρονος παίκτης, ο οποίος ήταν θετικός στις πρώτες επαφές με τους «κυανόλευκους», έπαιξε για περίπου 20 λεπτά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μίτσελ είπε πως θέλει τον Ιμπαγάσα και κάπου εκεί «ναυάγησε» η μεταγραφή του Αργεντινού στον Ατρόμητο που θα προκαλούσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Είναι ανοιχτό, όμως, το ενδεχόμενο οι Περιστεριώτες να κινηθούν για τον παίκτη το καλοκαίρι, εφόσον δεν παραμείνει στο Λιμάνι. Πηγή: sport-fm.gr

Ύστατη προσπάθεια για Παπαστεριανό!!

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει στον Άρη ο Μανώλης Παπαστεριανός καταβάλουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, αν και «παίζει» το όνομα του Βασίλη Πλιάτσικα.

Ύστατη προσπάθεια για Παπαστεριανό
Τη δυνατότητα να αποκτήσει ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών «ενεργοποίησε» η απόκτηση φορολογικής ενημερότητας στον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς τρέχουν να προλάβουν για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή. Ψηλά στη σχετική λίστα του Σούλη Παπαδόπουλου παραμένει το όνομα του Μανώλη Παπασεριανού, παρότι η υπόθεσή του παραμένει αρκετά δύσκολη.

Ο Λάμπρος Σκόρδας επικοινώνησε εκ νέου χθες με τον 26χρονο χαφ, ζητώντας του να κάνει την ύστατη προσπάθεια και σήμερα ο παίκτης θα έχει νέα επαφή με τη διοίκηση της Κονκόρντια.

Αν τελικά δεν τα καταφέρει ούτε σήμερα ο Παπαστεριανός, τότε οι «κίτρινοι» θα ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις.

Μία από αυτές φέρεται να είναι εκείνη του Βασίλη Πλιάτσικα που έχει μείνει ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι. Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Μέταλουργκ, ο 26χρονος αμυντικός χαφ προπονείται με την ΑΕΚ. Πηγή: sport-fm.gr

«Καίγεται» για στόπερ και φορ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από χθες ο Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται για την ενίσχυση της άμυνας και της επίθεσης της ομάδας.

«Καίγεται» για στόπερ και φορ
Τέσσερις μέρες έχουν απομείνει στον ΠΑΟΚ για να καλύψει τα κενά που έχουν παρατηρηθεί στην άμυνα και την επίθεση της ομάδας μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ο Τζούνιορ Μοράες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μέταλουργκ έχει προταθεί στους Θεσσαλονικείς, όμως ενδιαφέρον υπάρχει και από το Αννόβερο, την Κούμπαν και την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος παίκτης έχει παίξει σε 19 ματς, έχοντας πετύχει 10 γκολ και μοιράσει μία ασίστ στους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, ακούγονται σενάρια για τον Γέλε Φόσεν, την υπόθεση που φέρεται να έχει αναλάβει ο Μάικλ Στέφενς, γιος του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Βέλγος φορ, που φέτος έχει πετύχει 15 γκολ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 και κοστίζει αρκετά, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση.

Τέλος, οι «ασπρόμαυροι» καταβάλουν προσπάθεια για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στα μετόπισθεν, αφού η ομάδα έχει ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς και γίνεται προσπάθεια να ενισχυθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πηγή: sport-fm.gr

Μεγάλη… Λεωφόρος!

Άνοιξε ο δρόμος για αύξηση χωρητικότητας της Λεωφόρου σε 22.000 θέσεις μετά το νομοσχέδιο που βγήκε σε διαβούλευση. «Παράθυρο» και για νέο γήπεδο. Ποια τα επόμενα βήματα.

Μεγάλη… Λεωφόρος
Ο δρόμος γίνεται πλέον… Λεωφόρος για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός σύντομα ένα γήπεδο που θα ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες των φίλων του. Το νομοσχέδιο που βγήκε χθες σε δημόσια διαβούλευση από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος επιτρέπει να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου των «πράσινων» από 16.000 σε 22.000 θέσεις (συγκεκριμένα αναφέρει πως αυτό είναι εφικτό εφόσον ο αριθμός των πρόσθετων θέσεων δεν υπερβαίνει ως ποσοστό το 30% των υπαρχουσών θέσεων).

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο μετά τη διαδικασία της διαβούλευσης θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση το πολύ σε δύο μήνες. Ήδη μελέτη για τις αλλαγές που πρέπει και πλέον είναι επιτρεπτό και από το νόμο να γίνουν στη Λεωφόρο έχει ανατεθεί σε αρχιτεκτονικό γραφείο και αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Τα έργα θα χρηματοδοτηθούν από το κονδύλι της Περιφέρειας Αττικής, που έχει δεσμευτεί πως θα διαθέσει 7 εκατ. ευρώ για το «Απόστολος Νικολαΐδης» εφόσον εγκρίνει τις αλλαγές που θα προωθηθούν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

«Παράθυρο» για νέο γήπεδο

Αξίζει να σημειωθεί πως το νομοσχέδιο δεν κλείνει το δρόμο για την κατασκευή νέου γηπέδου από τον Παναθηναϊκό είτε στη Λεωφόρο είτε αλλού. Το άρθρο «2» κάνει λόγο για τα «κίνητρα μετεγκατάστασης των γηπέδων σε προβλεπόμενη εκ του ισχύοντος σχεδιασμού κατά τις κείμενες διατάξεις εκτός σχεδίου περιοχή εφόσον κατεδαφιστούν τα υπάρχοντα κτίσματα και εγκαταστάσεις και αποδοθούν σε κοινή χρήση ως πάρκα και άλση».

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναφέρουν πως αν στο μέλλον υπάρξει πρόθεση και δυνατότητα κατασκευής νέου γηπέδου μπορούν να έρθουν σε συμφωνία με την Πολιτεία με βάση τους ισχύοντες νόμους και να προχωρήσει η υπόθεση. Αν, πάντως, δεν βρεθούν οι πόροι για κάτι τέτοιο, θα προωθηθεί η λύση της ανακατασκευής ή του εκσυγχρονισμού του «Απόστολος Νικολαΐδης».Πηγή: sport-fm.gr

Συνεχίζεται η αναζήτηση του αντι-Βάις!!

Η ξαφνική πώληση του Βάις στη Λεχβίγια και η ενδεχόμενη πώληση του Μήτρογλου στην Φούλαμ, έχουν φέρει σε κατάσταση συναγερμού τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Συνεχίζεται η αναζήτηση του αντι-Βάις
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η παραχώρηση του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεχβίγια και η πρόταση που έφτασε στους Πειραιώτες για τον Μήτρογλου αναγκάζουν τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τον διάδοχο του Σλοβάκου άσου.

Η υπόθεση του Ισπανού άσου της Σεβίλλης, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, μπαίνει στο… ψυγείο, επειδή μπορεί να δηλωθεί μόνος ένας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στο Europa League και αυτός θα είναι ο Ιβάν Μαρκάνο.

Από εκεί και πέρα, ο Κριστιάν Καρεμπέ φέρεται να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την Έβερτον, κάτι που έχει αναγκάσει τα Μέσα του εξωτερικού να φέρνουν στο προσκήνιο διάφορα ονόματα που ενδεχομένως να απασχολούν τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, στη Γαλλία υποστήριζαν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μαγκαγιέ Γκεγιέ, ο οποίος ανήκει στα «ζαχαρωτά» και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Μπρεστ.

Επίσης, υπήρξαν σενάρια για τον Γάλλο εξτρέμ της Τσέλσι, Γκαέλ Κακουτά, που είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τους νταμπλούχους Ελλάδας. Οι «μπλε» φέρονται να ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού και, μάλιστα, έχει το δικαίωμα να παίξει στο Europa League.

Εν τω μεταξύ, ακούστηκε ξανά το όνομα του Γιοάν Μολό, με τη διοίκηση να διαψεύδει κάθε πληροφορία και να τονίζει πως δεν έχει προκριθεί καμία λύση για την διαδοχή του Βάις.

Πάντως, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει έτοιμη τη λύση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος είναι δανεικός στον Πανιώνιο. Μάλιστα, αυτή μοιάζει να είναι η επικρατέστερη λύση, αν και είναι πιθανό να υπάρξει κάποια έκπληξη μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και να δηλωθεί η λίστα με το ρόστερ στην UEFA. Πηγή: sport-fm.gr

Διαψεύσεις για Ντούνη και… Αμπέντ!!

Από τον Παναθηναϊκό καθίσταται σαφές πως δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Μάρκου Ντούνη και δεν βιάζονται να κλείσουν από τώρα τον Μεχντί Αμπέντ. Χωρίς Μέντες στο Κύπελλο.

Διαψεύσεις για Ντούνη και… Αμπέντ
Διαψεύδεται από πλευράς Παναθηναϊκού η φημολογία περί ενδιαφέροντος του Μάρκου Ντούνη. Ο 21χρονος μέσος δεν έχει απασχολήσει καθόλου τους «πράσινους», ενώ πρέπει να συνυπολογιστεί ότι δεσμεύεται μέχρι το 2016 από τον Πανιώνιο, με τον οποίο δεν υπάρχουν και οι καλύτερες των σχέσεων.

Αμπέντ… όταν πρέπει

«Ο Αμπέντ θα αξιολογηθεί όταν πρέπει», έλεγαν χθες από τον Παναθηναϊκό δείχνοντας πως δεν βιάζονται να αρχίσουν επαφές με τη Νιούκαστλ για να τον κρατήσουν και την επόμενη περίοδο, ενώ διέψευσαν πως έχει ήδη μιλήσει με τον αγγλικό σύλλογο ο Νίκος Νταμπίζας. Οι αποφάσεις για τον Αλγερινό μέσο θα ληφθούν κοντά στο φινάλε της σεζόν, όταν και θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για την παρουσία του στην ομάδα.

*Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία εν όψει του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Τετάρτη στη Λεωφόρο (18:00). Εκτός μάχης είναι οι Μέντες και Πέτριτς.Πηγή: sport-fm.gr

«Θρίλερ» εν όψει για Μήτρογλου!

Ραγδαίες εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν τις επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό, αφού η Φούλαμ παρουσιάζεται διατεθειμένη να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Μήτρογλου!

«Θρίλερ» εν όψει για Μήτρογλου
Χωρίς αμφιβολία τα 11 εκατ. ευρώ που προσέφερε η Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακό ποσό.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες – που ανανέωσαν πρόσφατα το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού – δείχνουν ότι κοστολογούν με περισσότερα χρήματα τον παίκτη, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, όμως φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει, καθώς στην Αγγλία αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον «Μητρογκόλ».

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, μόνο αν το ποσό ξεπεράσει τα 13 εκατ. ευρώ.

Αυτό, μάλιστα, δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί, αφού η Φούλαμ «καίγεται» για την απόκτηση επιθετικού για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ.

Αν τελικά οι Άγγλοι ξεπεράσουν τα 13 εκατ. ευρώ και ο Μήτρογλου – που δεν τον αφήνει ασυγκίνητο η προοπτική της Premier League – πει πως θέλει να φύγει, τότε δύσκολα θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o διεθνής επιθετικός έχει μιλήσει ήδη με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργο Καραγκούνη, που αγωνίζεται στη Φούλαμ για να μάθει πληροφορίες.

Χθες ο Ολυμπιακός είπε «όχι» στην πρόταση του αγγλικού συλλόγου, όμως οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες, αν επιστρέψει με ακόμη καλύτερη προσφορά. Πηγή: sport-fm.gr

«Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και νικήσαμε δίκαια»

Στη συγκέντρωση που έφερε τη δίκαιη νίκη του Παναιτωλικού στάθηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.

«Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και νικήσαμε δίκαια»
Ο έμπειρος μέσος των Αγρινιωτών τόνισε πως αν ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή τους και παίζουν σε όποια θέση τους χρειαστεί αυτός, θα έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα. Στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει και εκτός έδρας και τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Αναλυτικά: «Πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και πολλές φορές πρέπει να παίζεις σε άλλη θέση για τις ανάγκες της ομάδας. ευτυχώς ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλο γκολ.

Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε και εκτός έδρας. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και χρειάζεται και τύχη. Το καλό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Εγώ κοιτάζω τη σωτηρία. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα, αλλά πρώτος στόχος είναι η σωτηρία και, εάν την εξασφαλίσουμε, τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για κάτι παραπάνω, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί σε κάθε ματς».

Η ώρα του Τούντορ!

Έφτασε η ώρα να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού ο Φρανκ Τούντορ.

Η ώρα του Τούντορ
Μετά τη συμμετοχή του με την ομάδα Νέων των «πράσινων», ο 18χρονος Κροάτης μπακ θα αναβαθμιστεί την ερχόμενη Πέμπτη από τον Γιάννη Αναστασίου, αφού έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Έτσι, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα μπορέσει να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα για την αξία του νεαρού παίκτη, ώστε να αποφασίσει αν θα αποκτηθεί τελικά ή όχι. Πηγή: sport-fm.gr

Επιστρέφει ο «διάβολος με το αγγελικό πρόσωπο» (video)

Τόσα χρόνια πάντα την... ξελάσπωνε στα τελευταία λεπτά. Τώρα θα της βάλει δύσκολα; Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως προπονητής της Κάρντιφ.

Επιστρέφει ο «διάβολος με το αγγελικό πρόσωπο» (video)
Ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερχόμενος από το πάγκο.

Τώρα ήρθε η ώρα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να βρεθεί και αντιμέτωπος με τους «κόκκινους διαβόλους» ως προπονητής της Κάρντιφ.

Ο 40χρονος πρώην επιθετικός φόρεσε για 11 χρόνια την φανέλα της Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας 126 τέρματα σε 366 συμμετοχές, με τις περισσότερες απ' αυτές να ήταν ως αλλαγή.

Ο παλαίμαχος άσος αγαπήθηκε όσοι λίγοι στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς το 1999 χάρισε το Champions League στους «κόκκινους» σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου (2-1).






Πηγή: sport-fm.gr

Τριετές συμβόλαιο υπογράφει ο Βενγκέρ!

Τις λεπτομέρειες της επικείμενης ανανέωσης του συμβολαίου του Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος.

Τριετές συμβόλαιο υπογράφει ο Βενγκέρ
Δεκαοχτώ χρόνια κλείνει στον πάγκο της Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες».

Πριν από λίγο καιρό οι οπαδοί της ομάδας ζητούσαν την απομάκρυνση του Αλσατού τεχνικού, όμως αυτό έχει αλλάξει μετά τη φετινή πορεία πρωταθλητισμού που έχουν κάνει οι Λονδρέζοι.

Για αυτό τον λόγο η διοίκηση της Άρσεναλ σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 64χρονο προπονητή, αφού το καλοκαίρι λήγει η συνεργασία τους.

Σύμφωνα με την βρετανική «Telegraph», ο Βενγκέρ θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τα 10 εκατ. ευρώ!

Μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αλσατός κόουτς είναι ο μακριβιότερος τεχνικός στον πάγκο μίας ομάδας της Premier League. Πηγή: sport-fm.gr

Βρήκε ομάδα ο Μπουζάνης, χαρίζει λεφτά στον Άρη!

Στην Καρλάιλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιν Μπουζάνης. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Άρη δεν αναμένεται να ταλαιπωρήσει τους «κίτρινους», καθώς δεν θα διεκδικήσει όλα τα λεφτά που του οφείλονται.

Βρήκε ομάδα ο Μπουζάνης, χαρίζει λεφτά στον Άρη
Ποδοσφαιρική «στέγη» σε αγγλικό σύλλογο, κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα του, βρήκε τελικά ο Ντιν Μπουζάνης.

Ο Αυστραλός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας με την Κάρλαιλ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, που δίνει «μάχη» για να «σωθεί», καθώς βρίσκεται στην 19η θέση σε πρωτάθλημα 24 ομάδων και απέχει μόλις έναν πόντο από την επικίνδυνη ζώνη. Ο πρώην παίκτης του Άρη, είχε αποχωρήσει από την Ελλάδα στα μέσα Ιανουαρίου, ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και πρώτη του επιλογή ήταν μια αγγλική ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο μεγάλο Νησί και δεν χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής.

Τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δοκιμαζόταν από την Καρλάιλ και έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Ο λόγος που υπέγραψε συμβόλαιο μικρής διάρκειας ο 23χρονος παίκτης είναι ένας κανονισμός που υπάρχει στην Αγγλία για τους ξένους παίκτες.

Σε όλα αυτά υπάρχει και ευχάριστο για τον Άρη, διότι ο Μπουζάνης ζητάει μόνο τα δεδουλευμένα από τους «κίτρινους» και όχι τα λεφτά που προβλεπόταν βάσει συμβολαίου. Για τη φετινή χρονιά θα έπρεπε να πάρει συνολικά 53.000 ευρώ.

Ο Μπουζάνης αποκτήθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης το περασμένο καλοκαίρι και στους περίπου έξι μήνες παραμονής του στην ομάδα πρόλαβε να κάνει μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα κόντρα στη Skoda Ξάνθη. Ο λόγος που έφυγε από την ομάδα είναι ότι στη χειμερινή περίοδο αποκτήθηκε για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο Στέφανος Γουναρίδης, ενώ υπάρχει και ο Σωκράτης Διούδης, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον «άσο».

Υπενθυμίζεται ότι το 2007 αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ, στην οποία παρέμεινε για μια τετραετία, αλλά δεν έκανε εμφάνιση σε επίσημο ματς. Πηγή: sport-fm.gr

«Φωτιά» στην Premier League!

Και Λίβερπουλ-Έβερτον. Και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι. Και επιστροφή Σόλσκιερ ως αντιπάλου στο «Ολντ Τράφορντ». Η 23η αγωνιστική της Premiership έχει τα πάντα.

«Φωτιά» στην Premier League
Μετά τη διακοπή λόγω Κυπέλλου, η Premiership επιστρέφει δριμύτερη με μία αγωνιστική-«φωτιά».

Το πρώτο πιάτο σερβίρεται το βράδυ της Τρίτης με το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον στο «Άνφιλντ» να δεσπόζει. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός κι αυτό δίνει επιπλέον ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι «κόκκινοι» θα παίξουν χωρίς Χοσέ Ενρίκε, Άγκερ, Τζόνσον και Λούκας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άλεν και Σακχό. Τα «ζαχαρωτά» θα παίξουν χωρίς τον Οβιέδο και ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Αλκαράθ, Κόουλμαν, Μπάρκλεϊ και Πίεναρ. Η παράδοση είναι με τους γηπεδούχους, που δεν έχουν χάσει από το 1999 μετρώντας έκτοτε έξι νίκες και επτά ισοπαλίες.

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ αντιμετωπίζει στο «Σεντ Μέρις» τη Σαουθάμπτον με τον Αρσέν Βενγκέρ να αγωνιά μόνο για τη συμμετοχή του Τζακ Γουίλσιρ, καθώς Ράμσεϊ, Αρτέτα και Βερμάελεν επιστρέφουν. Η Μαν. Γιουνάιτεντ, που απέχει έξι βαθμούς από την τετράδα, φιλοξενεί την Κάρντιφ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να επιστρέφει από τον πάγκο σαν αντίπαλος της ομάδας που υπηρέτησε από το 1996 μέχρι το 2007 έχοντας 91 γκολ σε 235 ματς πρωταθλήματος. Τιμωρημένος είναι ο Νεμάνια Βίντιτς, ενώ πιθανή είναι η επιστροφή των Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ, όπως και το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντος Χουάν Μάτα.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης δεσπόζει η αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι στην άτυπη ρεβάνς του 6-0 στο «Έτιχαντ» το Νοέμβριο. Παουλίνιο και Τάουνσεντ επιστρέφουν για τα «σπιρούνια», αλλά θα λείψουν Βερτόνγκεν, Σάντρο και Καμπούλ. Οι «πολίτες», που μετρούν επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, θα παραταχθούν χωρίς τον Νασρί, αλλά επανέρχεται ο Σίλβα.

Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ χωρίς τον τραυματία Τόρες, αλλά με πιθανό ντεμπούτο για τον Μάτιτς, όχι όμως και για τον έτερο νεοαποκτηθέντα Σαλάχ.

Αναλυτικά η 23η αγωνιστική

Τρίτη, 28/1 (21:45)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κάρντιφ
Νόριτς-Νιούκαστλ
Σαουθάμπτον-Άρσεναλ
Σουόνσι-Φούλαμ
Κρίσταλ Πάλας-Χαλ (22:00)
Λίβερπουλ-Έβερτον (22:00)

Τετάρτη, 29/1 (21:45)

Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ
Τσέλσι-Γουέστ Χαμ
Σάντερλαντ-Στόουκ
Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Σάββατο 1/2

Νιούκαστλ-Σάντερλαντ 14:45
Γουέστ Χαμ-Σουόνσι 14:45
Κάρντιφ-Νόριτς 17:00
Έβερτον-Άστον Βίλα 17:00
Φούλαμ-Σαουθάμπτον 17:00
Χαλ Σίτι-Τότεναμ 17:00
Στόουκ Σίτι-Μαν. Γιουνάιτεντ

Κυριακή 2/2 (21:45)

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ 15:30
Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας 18:00

Δευτέρα 3/2 (21:45)

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 22:00Πηγή: sport-fm.gr

Στέλνουν Τσιτσαρίτο στη Μονακό!!

Σ’ έναν επιθετικό μικρότερης αξίας -αλλά παρόμοιας έφεσης στο σκοράρισμα- καταλήγει η Μονακό για αντικαταστάτη του Φαλκάο. Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, οι Γάλλοι κατέληξαν στον Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Στέλνουν Τσιτσαρίτο στη Μονακό!
Απ’ τις πρώτες κιόλας μέρες του σοβαρού τραυματισμού του Ρανταμέλ Φαλκάο η Μονακό έχει βγει «στη γύρα» για έναν επιθετικό με παρόμοια έφεση στο σκοράρισμα.

Και αφού παρέλασαν αρκετά ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του Κολομβιανού (μεταξύ αυτών και του Χουλκ) ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να έχει καταλήξει στον ιδανικό: Τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Ο Μεξικανός είναι δυσαρεστημένος απ’ το λίγο χρόνο συμμετοχής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρει ότι είναι δύσκολο να τον αυξήσει, έχοντας μπροστά του Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ.

Η επιθυμία του λοιπόν ν’ αγωνίζεται περισσότερο, ώστε να βρεθεί σε καλή κατάσταση στο Μουντιάλ, φέρεται να τον κάνει κάτι παραπάνω από θετικό στο ενδιαφέρον της Μονακό. Τόσο πολύ μάλιστα, ώστε πληροφορίες του ισπανικού ESPN (που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται) ν’ αναφέρουν πως έχει υπογράψει ήδη μαζί της. Πηγή: sport-fm.gr

Το «γκολ του αιώνα» όπως δεν το ‘χετε ξαναδεί!!

Χαρακτηρίστηκε ως «το γκολ του αιώνα»! 28 χρόνια μετά το απίστευτο σλάλομ του Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία, ένα νέο βίντεο με λήψη πίσω απ' το τέρμα, μας υπενθυμίζει τη μοναδικότητα του Ντιεγκίτο…

Το «γκολ του αιώνα» όπως δεν το ‘χετε ξαναδεί!
Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 και ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι δύο έννοιες σχεδόν ταυτόσημες.

Βλέπεις, είναι ελάχιστες οι φορές -σε τόσο υψηλό επίπεδο- που ένας και μόνος ποδοσφαιριστής είχε τόσο μεγάλη επιρροή και συμμετοχή, όχι μόνο στην κατάκτηση ενός τίτλου, αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζουμε το ίδιο το άθλημα.

Από τις μοναδικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις που έδωσε εκείνο το καλοκαίρι ο κατά πολλούς κορυφαίος όλων των εποχών, αναμφισβήτητα αυτή που θα κέρδιζε εύκολα το… Όσκαρ ήταν εκείνη κόντρα στην Αγγλία.

Ο Ντιεγκίτο σημείωσε δύο γκολ. Ένα χρησιμοποιώντας το περίφημο «χέρι του Θεού» κι ένα δεύτερο που ήταν ό,τι πιο κοντινό στο θείο θα μπορούσε να κάνει ένας κοινός θνητός.

Εκείνο το τέρμα, που χαρακτηρίστηκε ως το «γκολ του αιώνα», όλοι το ζήσαμε ή το μάθαμε κάπως έτσι:



Είκοσι οχτώ χρόνια μετά, έρχεται μια νέα λήψη από κάμερα πίσω από την εστία του Πίτερ Σίλτον -που όπως και έξι συμπαίκτες του πριν από αυτόν, στάθηκε αδύνατο να σταματήσει τον Αργεντινό- για να αναδείξει μία ακόμη πτυχή της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας που ακούει στο όνομα Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Απολαύστε υπεύθυνα…



Πηγή: sport-fm.gr

Μπακ και… Μπακάκης!

Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ ο Αμίρης Κούρντι, στα υπόψη για αριστερά ο Κούρος. Αρέσει ο Μπακάκης που είχε απορριφθεί. Δεν «ψήνεται» για επαναπατρισμό ο Βέλλιος.

Μπακ και… Μπακάκης
Μετά τους «κλεισμένους» Ανέστη και Λαμπρόπουλο, αλλά και την ώρα που ο Αραβίδης είναι πολύ κοντά επίσης σε συμφωνία με την ΑΕΚ, η «Ένωση» πλησιάζει σε τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με τη SportDay, η περίπτωση του Αμίρη Κούρντι προχωρά για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο 22χρονος δεξιός μπακ έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά είναι πιθανό να συμφωνήσει από τώρα με την «Ένωση» όπως και ο Λαμπρόπουλος, δηλαδή χαρίζοντας κάποια δεδουλευμένα για να εξασφαλίσει την ελευθερία του το προσεχές καλοκαίρι και να μην κάνει προσφυγή. Στα υπόψη της «Ένωσης» για το… απέναντι άκρο της άμυνας είναι ο επίσης «κυανέρυθρος» Αλέξανδρος Κούρος, αν και η περίπτωση του 20χρονου άσου δεν είναι προχωρημένη και για τη θέση του υπάρχουν οι Πεταυράκης και Τσουμάγκας.

Αρέσει ο Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης, που μπορεί να αγωνιστεί από δεξιός μπακ, μέχρι δεξιός χαφ ή μεσοαμυντικός, αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Παναιτωλικό έχοντας 19 εμφανίσεις και 2 γκολ, ενώ πέρσι το καλοκαίρι είχε απορριφθεί από την «Ένωση». Ο 23χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Δεν «ψήνεται» ο Βέλλιος

Αγγλικό δημοσίευμα ανέφερε πως η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από την Έβερτον. Πάντως ο 22χρονος επιθετικός, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αν και αρέσει στους ανθρώπους της «Ένωσης», προτιμά να παραμείνει στην Αγγλία και είναι πολύ δύσκολο να επαναπατριστεί.

Καμία επαφή με Σαρρή

Διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την ΑΕΚ η φημολογία περί τηλεφωνικής επαφής και έντονου διαλόγου του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην «Ένωση» για τα επεισόδια στο ματς με το Αιγάλεω. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν αναγνωρίζει τη διοίκηση της ομοσπονδίας. Πηγή: sport-fm.gr

Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Red Bull!!

Την RB10 αποκάλυψε η Red Bull στην πίστα της Χερέθ, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η πρώτη περίοδος των χειμερινών δοκιμών.

Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Red Bull!
Η Red Bull έγινε η τελευταία ομάδα που αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο ενόψει του πρωταθλήματος της Formula 1.

Οι «κόκκινοι ταύροι» έκαναν τα αποκαλυπτήρια στην πίστα της Χερέθ, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στους Κατασκευαστές είναι πιστοί στα χρώματα τους. Τα αποκαλυπτήρια έκαναν οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Ντανιέρ Ρικιάρντο, ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης του Μαρκ Γουέμπερ στην Red Bull.




Πηγή: sport-fm.gr

Αποκαλυπτήρια στη Mercedes!

Το νέο της μονοθέσιο, W05, παρουσίασε η Mercedes ενόψει του 2014, στην πίστα της Χερέθ, μία ώρα πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών.

Αποκαλυπτήρια στη Mercedes
Η Mercedes έγινε η προτελευταία ομάδα που παρουσίασε το μονοθέσιο της ενόψει της νέας σεζόν λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη περίοδος των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Χερέθ.

H μπροστινή αεροτομή της W05 δεν είναι προσαρμοσμένη στους νέους κανονισμούς, ωστόσο διαφέρει από αυτές των McLaren, Williams, Lotus.

H Mercedes διατήρησε το ίδιο δίδυμο οδηγών ενόψει του 2014 με τους Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον. Ωστόσο, η ομάδα φέτος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ρος Μπρον, ο οποίος αποχώρησε από τη δράση, δηλώνοντας πως θέλει να πάρει άδεια.

inner
Πηγή: sport-fm.gr