Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Επιστροφή Βανγκέλι στον Άρη!!

Επιστροφή Βανγκέλι στον Άρη!Στον Άρη επέστρεψε ο Χρήστος Βανγκέλι! Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Τσερνομόρετς και όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ αποτελεί τη μοναδική μεταγραφή των «κίτρινων» για παίκτη άνω των 24 ετών.

Ο παίκτης βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της διοίκησης, όπου και έκλεισε η συμφωνία για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Βανγκέλι είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν 106 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη και παρότι είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας μπορεί να αγωνιστεί στους «κίτρινους» γιατί εκτός από κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, είναι και γηγενής.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο 29χρονος μεσοαμυντικός, που αγωνίζεται τόσο ως πλάγιος μπακ, όσο και ως αμυντικός χαφ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Ο Κρίστι Βανγκέλι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Αρη το 2003, αλλά προβιβάστηκε γρήγορα στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα των κιτρίνων αγωνίστηκε έως το 2011 (συμπλήρωσε 106 συμμετοχές), οπότε μεταγράφηκε στην ουκρανική Τσερνομόρετς. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, με την οποία μετρά 33 συμμετοχές».

Σε ότι αφορά τις πρώτες του δηλώσεις ο Βανγκέλι υπογράμμισε χαρακτηριστικά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Αρη. Αισθάνομαι ότι επέστρεψα στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Δεν είναι, άλλωστε, ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: