Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αβέβαιο το μέλλον του Κρόος!!

Στάσιμο παραμένει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τόνι Κρόος με τη Μπάγερν Μονάχου. Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη το καλοκαίρι.

Αβέβαιο το μέλλον του Κρόος
Πριν τη χειμερινή διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τους Τζερόμ Μπόατενγκ, Νταβίντ Αλάμπα και Ραφίνια.

Στην ίδια ατζέντα βρισκόταν και το όνομα του Τόνι Κρόος, αλλά οι διαδικασίες ανανέωσης του δικού του συμβολαίου προχωρούν με ρυθμούς… χελώνας ή καλύτερα δεν προχωρούν καθόλου. Το συμβόλαιο του 24χρονου Γερμανού μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο, οι μέχρι τώρα συζητήσεις δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, όπως παραδέχθηκε πρόσφατα και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Καρλ-Χάινζ Ρουμενίγκε.

Η επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας υπάρχει και από τις δύο πλευρές, αλλά, προς το παρόν, το θέμα κολλάει στο οικονομικό. Μια καλύτερη προσφορά από πλευράς Βαυαρών, ενδεχομένως να κάμψει τις αντιστάσεις του παίκτη, ο οποίος δεν δείχνει να αγχώνεται. «Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτε. Σε αυτή τη φάση δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο ραντεβού, συνεπώς συγκεντρώνομαι αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου» τόνισε πρόσφατα.

Αν, πάντως, δεν υπάρξει συμφωνία, είναι δεδομένο ότι για τον Κρόος θα γίνει… μάχη. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και δεν θα είναι η μόνη… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: