Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Παππάς: «Τα πάντα για νίκη επί της Μπαρτσελόνα»

Πίστη και πάθος για νίκη επί της Μπαρτσελόνα στις τάξεις του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε στη SportDay ο Νίκος Παππάς. Μεγάλη η ζήτηση για τα εισιτήρια.

Παππάς: «Τα πάντα για νίκη επί της Μπαρτσελόνα»
Ο Παναθηναϊκός μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφει σήμερα στο ΟΑΚΑ για διπλή προπόνηση εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα για το Top 16. Η σημασία του αγώνα είναι πολύ μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται από τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει στα εισιτήρια που τέθηκαν χθες σε κυκλοφορία.

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να διεκδικούμε απλά τη νίκη, αλλά να την κατακτούμε», δήλωσε στη SportDay ο Νίκος Παππάς. «Δεν παύει όμως να είναι ένα ματς για το Top 16, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα είναι αρκετά δύσκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε για να κάνουμε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για να υλοποιήσουμε τον στόχο της πρόκρισης τον οποίο θέλουμε πολύ, αλλά και να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους μας που θα έρθουν να μας υποστηρίξουν».

Ο 23χρονος γκαρντ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις στην άνετη νίκη επί του Πανελευσινιακού. «Ήμασταν σοβαροί και πήραμε μια μεγάλη διαφορά, ενώ δείξαμε και κάποια πράγματα για την ακόμα πιο δύσκολη συνέχεια που έχουμε», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: