Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Κωφίδης στο Metropolis: «Δεν θα έκανα ποτέ κακό στον Ηρακλή, δεν έχω καμία ανάμειξη»

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή και υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας Σάββας Κωφίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας το θέμα που δημιουργήθηκε με την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τις επαφές που είχε με τους εκπροσώπους του Ιρανικού ομίλου, το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Για το αν θα βγει νέος Κωφίδης από τις ακαδημίες: «Αν έχουμε και λίγο ακόμα λίγο υποστήριξη, χρόνο και θέληση πιστεύω θα έχουμε νέο Κωφίδη. Τα παιδιά έχουν πολλά όνειρα, πρέπει να τα βοηθήσουμε και εμείς, να τα δώσουμε αυτά που χρειάζονται με τον καλύτερο τρόπο».

Για το θέμα της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής: «Δημιουργούνται θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Συνήθως και εσείς οι δημοσιογράφοι κάνετε το μικρό μεγάλο. Το μόνο πράμα που δεν θα έκανα ποτέ, ήταν να κάνω κακό στον Ηρακλή. Ο Ηρακλής έχει οικονομικά προβλήματα και ειδικά από μένα δεν υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί νέο. Είχε δημιουργηθεί ένα γραμμάτιο με το οποίο θα έπρεπε να πληρωθεί ο δικηγόρος και το όλο θέμα δημιουργήθηκε μεταξύ της ΠΑΕ και του δικηγόρου. Η ΠΑΕ πλήρωσε σε μένα ένα κομμάτι των οφειλομένων μέσω γραμματίου τα οποία δόθηκαν στον δικηγόρο μου στον κ. Ζελελίδη. Μετά δεν ξέρω τι έγινε, εγώ πήρα χθες τον δικηγόρο και έμαθα πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Οι δύο πλευρές έχουν θέμα. Εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη. Καμία σχέση, απλά υπάρχει το όνομα μου στο γραμμάτιο. Δυσκολίες υπάρχουν στον Ηρακλή και φαίνεται και από αυτό, αν πάρετε τον Ηρακλή και τον δικηγόρο, θα σας πουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Ηρακλή. Έγινε κατάπτωση εγγυητικής, αλλά δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό. Αν κάποιοι δημοσιογράφοι του Ηρακλή θέλουν το καλό του Ηρακλή, δεν θα έπρεπε να βγάλουν καν το θέμα προς τα έξω».

Για τους Ιρανούς και τις επαφές που είχε: «Βεβαίως και τους ξέρω, είχαμε μιλήσει επί πολλές μέρες. Γνωρίζουν καλά τι θέλουν, ήταν ιδιαίτερα σχολαστικοί στην ιστορία του Ηρακλή, ήλεγξαν τα πάντα στην ΠΑΕ και έδειξαν μια πρώτη σοβαρότητα και σεβασμό ως προς την ομάδα. Μιλήσαμε και για το δικό μου κομμάτι, για τις ακαδημίες και τους έδωσα ένα μικρό σχέδιο. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, περιμένουμε».

Για την αλλαγή της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε ο Όγιος:«Υπάρχει ένα διάστημα που η ομάδα παρουσιάζεται πολύ καλή. Πλέον πατάει καλά, πλέον δεν έχει φόβο να μην μπει στα πλέι-οφ, οπότε το επόμενο βήμα είναι να δούμε πως θα παρουσιαστούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».

Τέλος είπε: «Ο Ηρακλής και με αυτό το υλικό που έχει μπορεί να ανέβει και να μείνει στην Σούπερλιγκ. Ίσως μια ή δύο προσθήκες θα ήταν καλό να γίνει, αλλά στον βόρειο όμιλο, αν εξαιρέσει κανείς την Ν.Βόλου δεν υπάρχει άλλη ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ηρακλή».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: