Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τίποτα για Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν!!

Ανοιχτό άφησε ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αν και το προηγούμενο διάστημα ο καταλανικός Τύπος είχε τελειωμένη τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τίποτα για Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν
Τις πληροφορίες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν διέψευσε ο Γερμανός τερματοφύλακας, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει την Γκλάντμπαχ.

Ο διεθνής άσος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την αποχώρησή του από τη γερμανική ομάδα και φάνηκε χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν αυτό οι οπαδοί της.

«Είμαι χαρούμενος, επειδή στην Γκλάντμπαχ έχουν πάρει καλά την είδηση της αποχώρησής μου», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος γκολκίπερ και παραδέχθηκε πως είχε μία εξαιρετική πρόταση, όμως αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Στη συνέχεια, ο Τερ Στέγκεν τόνισε: «Είναι ανόητο να λέγεται πως έχω ήδη υπογράψει. Υπάρχει κάποιος που έχει βγάλει αυτές τις φήμες. Όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι νεότερο για το νέο μου σύλλογο – είτε είναι η Μπαρτσελόα είτε κάποια άλλη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: