Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στέλνουν Τσιτσαρίτο στη Μονακό!!

Σ’ έναν επιθετικό μικρότερης αξίας -αλλά παρόμοιας έφεσης στο σκοράρισμα- καταλήγει η Μονακό για αντικαταστάτη του Φαλκάο. Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, οι Γάλλοι κατέληξαν στον Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Στέλνουν Τσιτσαρίτο στη Μονακό!
Απ’ τις πρώτες κιόλας μέρες του σοβαρού τραυματισμού του Ρανταμέλ Φαλκάο η Μονακό έχει βγει «στη γύρα» για έναν επιθετικό με παρόμοια έφεση στο σκοράρισμα.

Και αφού παρέλασαν αρκετά ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του Κολομβιανού (μεταξύ αυτών και του Χουλκ) ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να έχει καταλήξει στον ιδανικό: Τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Ο Μεξικανός είναι δυσαρεστημένος απ’ το λίγο χρόνο συμμετοχής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρει ότι είναι δύσκολο να τον αυξήσει, έχοντας μπροστά του Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ.

Η επιθυμία του λοιπόν ν’ αγωνίζεται περισσότερο, ώστε να βρεθεί σε καλή κατάσταση στο Μουντιάλ, φέρεται να τον κάνει κάτι παραπάνω από θετικό στο ενδιαφέρον της Μονακό. Τόσο πολύ μάλιστα, ώστε πληροφορίες του ισπανικού ESPN (που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται) ν’ αναφέρουν πως έχει υπογράψει ήδη μαζί της. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: