Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πραντέλι: «Ο Μπαλοτέλι θα μάθει»

Σίγουρος είναι ο Τσέζαρε Πραντέλι πως αν ο Ζέεντορφ έχει την υπομονή, θα βοηθήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι να μάθει από τα λάθη του, αλλά και να βγάλει τα καλά χαρακτηριστικά που έχει μέσα του.

Πραντέλι: «Ο Μπαλοτέλι θα μάθει»
Παρά τις λανθασμένες κινήσεις που έχει κάνει ο Μάριο Μπαλοτέλι κατά καιρούς, ο Τσέζαρε Πραντέλι πιστεύει πως με τον Ζέεντορφ στον πάγκο της Μίλαν, θα αλλάξει.

«Ο Μπαλοτέλι θα μάθει. Χρειάζεται αγάπη, είναι ένα παιδί που είναι σημαντικό για την Μίλαν», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως ο Ζέεντορφ έχει πει τα σωστά πράγματα και αυτό, μαζί με την βοήθειά του, μπορούμε να βγάλουμε προς τα έξω τα καλά πράγματα που ο Μάριο έχει μέσα του».

Ο 56χρονος Ιταλός συμπλήρωσε: «Ο Ζέεντορφ είναι ένας άνθρωπος που φέρνει ενθουσιασμό, έχει την ικανότητα να επικοινωνεί και να είναι ένας ηγέτης. Ποτέ δεν ήταν ένας ασήμαντος παίκτης και δεν θα είναι ούτε και ως προπονητής, θα κάνει μεγάλη καριέρα» και κατέληξε:

«Με τον Μπαλοτέλι, ο Ζέεντορφ έχει χρησιμοποιήσει τις σωστές λέξεις. Δεν είμαι σίγουρος αν θα έχει πολύ υπομονή για αυτόν, αλλά σίγουρα πολύ αγάπη, γιατί είναι ένα παιδί που είναι πολύ αγαπητό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: