Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Έτσι βγήκαν όλοι κερδισμένοι!!

Διαβάστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Sportdog για το πώς ή μάλλον... ποιος κανόνισε το χρυσό deal του Ολυμπιακού με τους Άραβες για τον Βάις και γιατί είναι άπαντες ευχαριστημένοι... Το θεματάκι έχει πιάσει ο Sportdog Penalty και το ζήτημα έχει πολύ ζουμί!
Κατ` αρχάς, ατζέντης του Σλοβάκου είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μίνο Ραϊολα, μάνατζερ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάριο Μπαλοτέλι, εκτός των άλλων.
Ο Ραϊολα λοιπόν είχε τον Βάις σε συνιδιοκτησία με τον Ολυμπιακό. Πόσο ήταν το ποσοστό; "Ερυθρόλευκες" πηγές μιλούν για 25% ενώ μανατζερικές για 40%!
Εδώ και χρόνια πάντως, από εποχή Ντάρκο Κοβάσεβιτς (ως τεχνικό διευθυντή) στον Ολυμπιακό πάλευαν στην πλατεία Αλεξάνδρας να βρουν άκρη και να κάνουν deals με τον Ραϊόλα, για να τα καταφέρουν το καλοκαίρι τελικά μέσω του...Βάις.
Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε φροντίσει να επενδύσει σε αυτή γνωριμία, κρατώντας επαφή με τον Ιταλό μεγαλοατζέντη που φιλοξενούσε συχνά στον Αστέρα της Βουλιαγμένης...
Από τη στιγμή που ήρθαν οι Άραβες για τον Σλοβάκο, στον Ολυμπιακό δεν είχαν λόγο να χαλάσει το "χρυσό" αυτό deal, από την στιγμή που ούτε τον Μίτσελ, ούτε τον Βάις(το αντίθετο μάλιστα)..."χαλούσε" ο χωρισμός!
Όλοι κερδισμένοι λοιπόν και πάνω απ` όλα ο Ολυμπιακός με τον Ραϊολα λοιπόν!
Απόλυτα αξιόπιστη μανατζερική πηγή, από Μιλάνο μεριά, μας γάβγισε πως ο Ολυμπιακός θα εισπράξει "γεμάτα" 4 εκ.€ και ο Ραϊόλα άλλα 2,8 εκ.€ !!!
Καθόλου άσχημα, έτσι;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: