Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Βρήκε ομάδα ο Μπουζάνης, χαρίζει λεφτά στον Άρη!

Στην Καρλάιλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιν Μπουζάνης. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Άρη δεν αναμένεται να ταλαιπωρήσει τους «κίτρινους», καθώς δεν θα διεκδικήσει όλα τα λεφτά που του οφείλονται.

Βρήκε ομάδα ο Μπουζάνης, χαρίζει λεφτά στον Άρη
Ποδοσφαιρική «στέγη» σε αγγλικό σύλλογο, κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα του, βρήκε τελικά ο Ντιν Μπουζάνης.

Ο Αυστραλός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας με την Κάρλαιλ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, που δίνει «μάχη» για να «σωθεί», καθώς βρίσκεται στην 19η θέση σε πρωτάθλημα 24 ομάδων και απέχει μόλις έναν πόντο από την επικίνδυνη ζώνη. Ο πρώην παίκτης του Άρη, είχε αποχωρήσει από την Ελλάδα στα μέσα Ιανουαρίου, ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και πρώτη του επιλογή ήταν μια αγγλική ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο μεγάλο Νησί και δεν χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής.

Τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δοκιμαζόταν από την Καρλάιλ και έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Ο λόγος που υπέγραψε συμβόλαιο μικρής διάρκειας ο 23χρονος παίκτης είναι ένας κανονισμός που υπάρχει στην Αγγλία για τους ξένους παίκτες.

Σε όλα αυτά υπάρχει και ευχάριστο για τον Άρη, διότι ο Μπουζάνης ζητάει μόνο τα δεδουλευμένα από τους «κίτρινους» και όχι τα λεφτά που προβλεπόταν βάσει συμβολαίου. Για τη φετινή χρονιά θα έπρεπε να πάρει συνολικά 53.000 ευρώ.

Ο Μπουζάνης αποκτήθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης το περασμένο καλοκαίρι και στους περίπου έξι μήνες παραμονής του στην ομάδα πρόλαβε να κάνει μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα κόντρα στη Skoda Ξάνθη. Ο λόγος που έφυγε από την ομάδα είναι ότι στη χειμερινή περίοδο αποκτήθηκε για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο Στέφανος Γουναρίδης, ενώ υπάρχει και ο Σωκράτης Διούδης, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον «άσο».

Υπενθυμίζεται ότι το 2007 αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ, στην οποία παρέμεινε για μια τετραετία, αλλά δεν έκανε εμφάνιση σε επίσημο ματς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: