Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Φωτιά» στην Premier League!

Και Λίβερπουλ-Έβερτον. Και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι. Και επιστροφή Σόλσκιερ ως αντιπάλου στο «Ολντ Τράφορντ». Η 23η αγωνιστική της Premiership έχει τα πάντα.

«Φωτιά» στην Premier League
Μετά τη διακοπή λόγω Κυπέλλου, η Premiership επιστρέφει δριμύτερη με μία αγωνιστική-«φωτιά».

Το πρώτο πιάτο σερβίρεται το βράδυ της Τρίτης με το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον στο «Άνφιλντ» να δεσπόζει. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός κι αυτό δίνει επιπλέον ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι «κόκκινοι» θα παίξουν χωρίς Χοσέ Ενρίκε, Άγκερ, Τζόνσον και Λούκας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άλεν και Σακχό. Τα «ζαχαρωτά» θα παίξουν χωρίς τον Οβιέδο και ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Αλκαράθ, Κόουλμαν, Μπάρκλεϊ και Πίεναρ. Η παράδοση είναι με τους γηπεδούχους, που δεν έχουν χάσει από το 1999 μετρώντας έκτοτε έξι νίκες και επτά ισοπαλίες.

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ αντιμετωπίζει στο «Σεντ Μέρις» τη Σαουθάμπτον με τον Αρσέν Βενγκέρ να αγωνιά μόνο για τη συμμετοχή του Τζακ Γουίλσιρ, καθώς Ράμσεϊ, Αρτέτα και Βερμάελεν επιστρέφουν. Η Μαν. Γιουνάιτεντ, που απέχει έξι βαθμούς από την τετράδα, φιλοξενεί την Κάρντιφ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να επιστρέφει από τον πάγκο σαν αντίπαλος της ομάδας που υπηρέτησε από το 1996 μέχρι το 2007 έχοντας 91 γκολ σε 235 ματς πρωταθλήματος. Τιμωρημένος είναι ο Νεμάνια Βίντιτς, ενώ πιθανή είναι η επιστροφή των Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ, όπως και το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντος Χουάν Μάτα.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης δεσπόζει η αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι στην άτυπη ρεβάνς του 6-0 στο «Έτιχαντ» το Νοέμβριο. Παουλίνιο και Τάουνσεντ επιστρέφουν για τα «σπιρούνια», αλλά θα λείψουν Βερτόνγκεν, Σάντρο και Καμπούλ. Οι «πολίτες», που μετρούν επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, θα παραταχθούν χωρίς τον Νασρί, αλλά επανέρχεται ο Σίλβα.

Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ χωρίς τον τραυματία Τόρες, αλλά με πιθανό ντεμπούτο για τον Μάτιτς, όχι όμως και για τον έτερο νεοαποκτηθέντα Σαλάχ.

Αναλυτικά η 23η αγωνιστική

Τρίτη, 28/1 (21:45)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κάρντιφ
Νόριτς-Νιούκαστλ
Σαουθάμπτον-Άρσεναλ
Σουόνσι-Φούλαμ
Κρίσταλ Πάλας-Χαλ (22:00)
Λίβερπουλ-Έβερτον (22:00)

Τετάρτη, 29/1 (21:45)

Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ
Τσέλσι-Γουέστ Χαμ
Σάντερλαντ-Στόουκ
Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Σάββατο 1/2

Νιούκαστλ-Σάντερλαντ 14:45
Γουέστ Χαμ-Σουόνσι 14:45
Κάρντιφ-Νόριτς 17:00
Έβερτον-Άστον Βίλα 17:00
Φούλαμ-Σαουθάμπτον 17:00
Χαλ Σίτι-Τότεναμ 17:00
Στόουκ Σίτι-Μαν. Γιουνάιτεντ

Κυριακή 2/2 (21:45)

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ 15:30
Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας 18:00

Δευτέρα 3/2 (21:45)

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 22:00Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: