Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Μουρίνιο: «Δεν έδωσα τίποτα στον Μάτα»

Την αυτοκριτική του έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο, δηλώνοντας πως δεν έδωσε τίποτα στον Χουάν Μάτα και εξέφρασε τη λύπη του που δε μπόρεσε να τον κάνει καλύτερο παίκτη.

Μουρίνιο: «Δεν έδωσα τίποτα στον Μάτα»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως δεν είχε άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στην πώληση του Χουάν Μάτα και φαίνεται ότι είναι απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

«Λυπάμαι που δεν βοήθησα να γίνει καλύτερος παίκτης. Ίσως να ήταν καινούριο γι’ αυτόν το γεγονός ότι δεν ήταν η πρώτη επιλογή παίκτη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν του έδωσα τίποτα και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Τον έβαλα να παίξει σε μια θέση που δεν αισθανόταν άνετα, αυτός έδωσε τα πάντα και έπαιξε μερικά πολύ καλά παιχνίδια σ’ αυτή τη θέση. Στεναχωριέμαι ακόμα και γιατί δε γινόταν να τον σταματήσω από το να πάει στην Μαν. Γιουνάιτεντ, παρόλο που είναι μια σημαντική αντίπαλος μας», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Τα τελευταία δύο χρόνια που ο Ισπανός επιθετικός φορούσε τη φανέλα της Τσέλσι, δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Μουρίνιο και δεν είχε καταφέρει να μονιμοποιήσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: