Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Εντυπωσιασμένος ο Τσόρι από το κορεό!! (video)

«Απίστευτο». Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε ο Τσόρι Ντομίνγκες, που λόγω τραυματισμού είναι θεατής του αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού.

Εντυπωσιασμένος ο Τσόρι από το κορεό (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σίλντενφελντ: «Πάμε Ντιναμό» (στα ελληνικά)

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έστειλε ελληνικό σύνθημα (λόγω και του… παναθηναϊκού παρελθόντος του) στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μετά το 0-1 της νυν ομάδας του, ο Κροάτης αμυντικός έγραψε στο Instagram «Πάμε!».

Σίλντενφελντ: «Πάμε Ντιναμό» (στα ελληνικά)










Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @sifkan στις



 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το εντυπωσιακό κορεό των φίλων του Ολυμπιακού!! (pics)

Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» τόσο... ηχητικά με τις φωνές και τα συνθήματα, όσο και οπτικά με το εντυπωσιακό κορεό που σχημάτισαν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού!

Το εντυπωσιακό κορεό των φίλων του Ολυμπιακού (pics)
inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ΟΥΕΦΑ, ο Ισπανός, το Χ κι οι 10 πόντοι!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta το αποψινό κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού από διάφορες πλευρές. 
ΞΕΚΙΝΑΜΕ από το προφανές: όταν είσαι Ολυμπιακός και ψάχνεις για το κάτι παραπάνω κάθε χρόνο στην Ευρώπη, τέτοια παιχνίδια σαν το αποψινό με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ πρέπει να τα καθαρίσεις. Δεν μπορείς να θες να περάσεις στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και να μην κερδίζεις στο σπίτι σου ένα τέτοιο αντίπαλο.
ADVERTISEMENT
Μόνο που στα λόγια είναι όλα εύκολα. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετράει τι θα γίνει. Εκεί που γίνεται κατάθεση ποιότητας, αλλά και ψυχής. Εκεί που μετράει κι ο παράγοντας τύχη, αλλά κι ο παράγοντας διαιτησία. Και για να μην κρυβόμαστε, ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη μάχη της πρόκρισης δεν είναι η Ντινάμο, η Άρσεναλ είναι. Κι η Άρσεναλ είναι ένα μεγάλο μέγεθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πολύ μεγαλύτερο του Ολυμπιακού.
Άραγε, η ΟΥΕΦΑ ποιο σύλλογο θα προτιμούσε να περάσει στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ;
Άσχετο, ας το πούμε έτσι: ο Ισπανός διαιτητής πως θα σφυρίξει απόψε; Ο Ματέου Λαόθ δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ, όχι Ολυμπιακό, αλλά γενικά ελληνική ομάδα. Πέρσι έπαιξε το Βουλγαρία-Κροατία 0-1 για τα προκριματικά του ΓΙΟΥΡΟ.  Γενικά την Κροατία την παίζουν συχνά, μάλλον υπερβολικά συχνά, Ισπανοί διαιτητές. Τις προάλλες στο Κροατία-Νορβηγία 5-1 πάλι για τα προκριματικά του ΓΙΟΥΡΟ ήταν ο Βελάσκο Καρμπάγιο. Στα μπαράζ για το Μουντιάλ στο Ισλανδία-Κροατία 0-0 ήταν ο Μαγένκο.
Τέλος πάντων, μακάρι να μη δούμε απόψε…περίεργα πράγματα, σαν το Μάλμε-Ολυμπιακός 2-0, που κατά τους καχύποπτους είχαν…αποδέκτη τη Γιουβέντους.
Και μπορεί το ζητούμενο να είναι η νίκη, αλλά ας έχουμε υπόψιν μας ότι και η ισοπαλία δεν είναι κανένα…τραγικό αποτέλεσμα. Κατ΄αρχάς με ισοπαλία ο Ολυμπιακός κλειδώνει το Γιουρόπα Λιγκ! Αλλά όχι μόνο αυτό. Ακόμη και με ισοπαλία απόψε, για τον Ολυμπιακό θα είναι αρκετή μία ισοπαλία τελευταία αγωνιστική με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, για να τερματίσει δεύτερος στον όμιλό του! Εκτός κι αν η Άρσεναλ κάνει διπλό απόψε στο Μόναχο.  Με ισοπαλία σήμερα στα δύο ματς και με άσους στα Άρσεναλ-Ντινάμο και Μπάγερν-Ολυμπιακός την 5η αγωνιστική, με Χ στο Ολυμπιακός-Άρσεναλ περνάει ο Ολυμπιακός!
Το ιδανικό βέβαια, για πάρα πολλούς λόγους, είναι να έχουμε απόψε δύο άσους. Υπό την έννοια ότι και με δύο άσους μετά την άλλη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός να περάσει την Άρσεναλ (στην ισοβαθμία των εννιά πόντων) ακόμη κι αν χάσει 0-1 η, 1-2 στο Καραϊσκάκη. Αν κι εμένα αυτό δεν μου λέει και πολλά πράγματα!
Γιατί, όπως έχω ξαναπεί, ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και 19 χρόνια περνάει μόνο με 10 η, 11 βαθμούς! Ούτε καν με 9. Έτσι εγώ λέω ότι και φέτος αν περάσει, θα περάσει με μίνιμουμ 10! Άρα, πρέπει να κερδίσει απόψε και να πάρει τουλάχιστον ένα πόντο, είτε στο Μόναχο, είτε με την Άρσεναλ…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Γλίτωσε την «αυτοκτονία» ο Αρης!!


Ένας κακός στο δεύτερο ημίχρονο Άρης πήγε να «αυτοκτονήσει» κόντρα στη Στεάουα, όμως κατάφερε να επικρατήσει των Ρουμάνων στο Παλέ με 70-66, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Euro Cup.

Γλίτωσε την «αυτοκτονία» ο Αρης
Ο Άρης νίκησε με 70-66 τη Στεάουα στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Euro Cup και έφτασε στις τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές, έκανε ένα σημαντικό βήμα για την προνομιούχο τετράδα του ομίλου του και έχοντας περάσει από «σαράντα κύματα».

Αυτό, αφού οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στο +18 στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως στην τέταρτη περίοδο ένα σερί των Ρουμάνων τους έφερε στο +3, το ματς έγινε ντέρμπι, όμως η ψυχραιμία στις βολές χάρισε στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη το ροζ φύλλο.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Ουάιτ με 15 και Κοέν με12 πόντους. Από τους Ρουμάνους, διακρίθηκε ο Λι με 14 πόντους.

Ο Πελεκάνος οδήγησε τον Άρη στο +4 στην αρχή της αναμέτρησης, με τον Ουάιτ να παίρνει τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα και, στη συνέχεια, ο Μούρτος από την περιφέρεια έφερε το +7 και το +9 με δικά του συνεχόμενα καλάθια και με 7-0 σερί. Ο Ζάρας έφερε το +10 και ο Κοέν ολοκλήρωσε το +11 την πρώτη περίοδο.

Με ένα σερί 4-0 στην αρχή της δεύτερης περιόδου, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στο +13 χάρη στην επιθετική πολυφωνία και την πολύ καλή άμυνα στους σουτέρ των Ρουμάνων. Με νέο σερί 8-0, το +9 έγινε +17 με πρωταγωνιστή τον Κοέν και τα πολλά ριμπάουντ που μάζευαν οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Ουάιτ από την περιφέρεια έφερε το νταμπλ σκορ για τους γηπεδούχους. Ένα 4-0 των Ρουμάνων μείωσε στο -15, όμως ένα επιμέρους σκορ 4-2 έδωσε το +17 στους «κιτρινόμαυρους».

Στην αρχή της τρίτης περιόδου, ο Άρης διατηρούσε ένα +10 με +13 με πρωταγωνιστή τον Πελεκάνο. Όμως, στο 45-32, ένα σερί των Ρουμάνων 10-0, με πρωταγωνιστή τον Μαριάνοβιτς από την περιφέρεια, μείωσε στο -1, αφού η Στεάουα εκμεταλλεύτηκε την αστοχία και τις βιαστικές επιλογές των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Ικόλεφ μείωσε στο -2, όμως ένα σερί 4-0 του Άρη έφερε το +6 για τους «κιτρινόμαυρους», που δέχτηκαν ξανά ένα 0-3 στη λήξη του τριαντάλεπτου, που ολοκληρώθηκε στο +1.

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου, ο Άρης διατηρούσε ένα +1 με +3, όμως στο 54-51, ο Αμις πρωταγωνίστησε σε ένα σερί 6-0 των Ρουμάνων και έφερε το +3 για τη Στεάουα, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν αγχωθεί και να οδηγούνται σε άστοχες επιλογές μέσα στο καλάθι. Ο ΜακΝιλ βρήκε τις λύσεις μέσα στη ρακέτα και με 4-0 σερί έδωσε το +1 στον Άρη. Τα λάθη, όμως, των «κιτρινόμαυρων» βοήθησαν τη Στεάουα να κάνει αυτή με τη σειρά της ένα σερί 6-0 και να προηγηθεί με +3. Ο ΜακΝιλ τραυματίστηκε σοβαρά στα πλευρά σε μια άσχημη πτώση στην προσπάθεια να κόψει πετυχημένα αντίπαλο, έμεινε πολύ ώρα πεσμένος στο παρκέ και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, υπό το φόβο να έχει πάθει κάτι σοβαρό.

Παρά το σοκ, ο Άρης έκανε σερί 4-0 και προηγήθηκε με +1. Ο Κοέν με τρίποντο εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Ρουμάνων και έκανε το 67-63 στα 13’’ πριν τη λήξη. Ο Νικοάρα ευστόχησε σε δύο βολές και μείωσε σε 67-65. Ο Ουότερς ευστόχησε σε δύο βολές και έκανε το 69-65, με το τελικό 70-66 από τις βολές να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.


Τα δεκάλεπτα: 23-12, 42-25, 50-49, 70-66\

ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 1, Πελεκάνος 9, Τσούπκοβιτς 4, Ουάιτ 15, Ουότερς 3, Ζάρας 5, Χάγκινς 6, Κοέν 12, Μούρτος 7, ΜακΝιλ 8

ΣΤΕΑΟΥΑ: Σιάρτο 2, Αμις 7, Νικοάρα 10, Λι 14, Ράσιτς 12, Κούπερ 3, Ικόβλεφ 8, Μαρίνοβιτς 10 *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Βόκολος «ψήνει» Στραματσιόνι!!

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Ρώμη για να μιλήσει με τον Ιταλό προπονητή, που αποτελεί τον 1ο στόχο. Η πρώτη επαφή, το κασέ του και η επιθυμία του 39χρονου να έρθει στην Ελλάδα!

Ο Βόκολος «ψήνει» Στραματσιόνι!
Του Διονύση Δεσύλλα

Για… Παούνοβιτς πήγαινε ο Παναθηναϊκός, Στραματσιόνι του… ξημέρωσε! Οι δυο τους είναι αυτή τη στιγμή αυτοί που «κονταροχτυπιούνται» για την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου κι αν μέχρι το μεσημέρι, ο πρώτος είχε το προβάδισμα, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων. Ο Ιταλός πρώην τεχνικός των Ιντερ, Ουντινέζε δείχνει να γίνεται ο πρώτος στόχος για την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται αύριο ραντεβού των δυο πλευρών στη Ρώμη. Οι πληροφορίες του sport-fm.gr αναφέρουν ότι ο Λεωνίδας Βόκολος θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για να συναντήσει τον Στραματσιόνι, μαζί με τον Ιταλό ατζέντη του. Εκεί θα γίνει και μια πρώτη συζήτηση και στη συνέχεια η πρόταση από τους «πράσινους», με σκοπό να πει το "ναι" ο 39χρονος και να κλείσει το θέμα προπονητή στην ομάδα.

Η πρώτη επαφή

Ο Στραματσιόνι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό από τον Ιταλό μάνατζέρ του πριν από τρεις ημέρες. Μάλιστα, ο ατζέντης του 39χρονου μίλησε χθες με τον Τάκη Φύσσα, αναλύοντάς του τα «θέλω» του πελάτη του, αλλά και τη φιλοσοφία του, η οποία άρεσε στον διευθυντή ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού». Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι στην υπόθεση έχει μπει και Ελληνας ατζέντης.

Σήμερα το πρωί, ο Φύσσας συζήτησε με τον Λεωνίδα Βόκολο και φυσικά με τον Γιάννη Αλαφούζο, γι’ αυτό και έγινε μια… στροφή και ο Παούνοβιτς κρατιέται στην αναμονή.

Στις 500.000 ευρώ το κασέ του

Το κασέ του Στραματσιόνι «αγγίζει» περίπου τις 500.000 ευρώ. Ένα ποσό που δεν το λες ούτε «τρελό», ούτε, όμως, και μικρό. Στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν ενδεχομένως ο Βόκολος να προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις του 39χρονου, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί αύριο.

Η επιθυμία και οι εγγυήσεις

Ο ίδιος ο Ιταλός, πάντως, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει στην Ελλάδα και μάλιστα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, αρκεί να πάρει τις εγγυήσεις που θέλει. Και στην αυριανή συζήτηση αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο, για τη μετέπειτα πορεία των διαπραγματεύσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες, ο Στραματσιόνι είχε προταθεί στην ΑΕΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επεισόδιο στον πάγκο στο Άρης-Καλαμαριά!!

Ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος, είχε θερμό τετ-α-τετ με τον προπονητή της Καλαμαριάς, Απόστολο Παππά, που κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία.

Επεισόδιο στον πάγκο στο Άρης-Καλαμαριά
Ένα επεισόδιο στιγμάτισε τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς (3-1), καθώς ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος, είχε θερμό τετ-α-τετ με τον προπονητή της Καλαμαριάς, Απόστολο Παππά, που κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία.

«Ο κύριος αυτός, δεν ξέρω την ιδιότητα του, με απώθησε με βίαιο τρόπο. Μιλούσα σε ήρεμο τόνο με τον κ. Αναστόπουλο και με απώθησε. Στη συνέχεια, κάποιος από την ασφάλεια του Άρη με χτύπησε στο αυτί. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά και είναι άδικο κάποιοι που βαφτίζονται προπονητές, να δημιουργούν εντάσεις», τόνισε, ενώ ο προπονητής της Καλαμαριάς.

«Είναι άδικο να γκρινιάζει αυτή η πόλη για την διαιτησία και να δίνει δώρα η διαιτησία σε αυτόν τον Άρη. Θα ήταν πιο τίμιο να γίνει αγωνιστικά. Όταν η ομάδα κάνει μία κλασσική ευκαιρία μετά το 1-0 και αφού έρχεται το γκολ, δίνει δύο τέρματα στον Άρη, τότε αυτό είναι άδικο. Θέλω να είμαι καθαρός και τίμιος. Το 3-1 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας μου στο γήπεδο», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στα σίγουρα χέρια του Ρομπέρτο!! (video)

Ο Ρομπέρτο προθερμαίνεται υπό την επίβλεψη του Αλέκου Ράντου και συγκεντρώνεται για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Καραϊσκάκη».

Στα σίγουρα χέρια του Ρομπέρτο (video)










Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Μόνον ο Παούνοβιτς μπορεί να "θάψει" τον Αναστασίου!!

Δεν ήρθε και έφυγε ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, για να κάνουμε ταμείο. Το παλληκάρι ήρθε κι έμεινε. Δεν είναι λίγο διάστημα τα διόμισυ χρόνια ένας άπειρος στη δουλειά σε ομάδα υψηλών απαιτήσεων εντός και εκτός Ελλάδος που ιστορικά βρέθηκε στην κόψη του ξυραφιού. Η μαλακία του Αναστασίου ήταν που δεν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό με τη λήξη της πρώτης σαιζόν. Με το 3-0 στο Καραϊσκάκη και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Παρέμεινε στη Λεωφόρο ο Αναστασίου και ξεβρακώθηκε. Έδειξε, λέω εγώ, ότι προπονητικά δεν παντρεύτηκε με το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφω.

Συγκεκριμένα. Ο Αναστασίου ήθελε να παίζει ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα εξουσίας. Ποδόσφαιρο επιθετικό. Ολλανδικής σχολής. Ο Παναθηναϊκός, όμως, με το ρόστερ που διαθέτει τα τελευταία χρόνια, στη μετά την πολυμετοχικότητα εποχή, είναι λάθος να παίζει σαν... Παναθηναϊκός.

Να το προχωρήσουμε. Κακώς η κριτική που γινόταν στον Παναθηναϊκό περιοριζόταν στις αδυναμίες της άμυνας, μάλιστα στην ανεπάρκεια συγκεκριμένων αμυντικών. Επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα είναι θέμα ρόστερ. Γενικώτερο είναι το πρόβλημα. Όλη η ομάδα επί Αναστασίου δεν έχει καλή αμυντική λειτουργία και γι' αυτό πλήρωναν τα σπασμένα τα μπακ, τα σέντερ-μπακ.

Η επιμονή του Αναστασίου ήταν να παίζει ανοικτά με παίκτες μετριότητες. Κι εδώ μπαίνει το κρίσιμο ερώτημα. Ο νέος προπονητής θα «εκθέσει» τον προηγούμενο; Ο Παούνοβιτς, δηλαδή, θα βάλει άλλη ποδοσφαιρική σκέψη, άλλες ιδέες στον Παναθηναϊκό; Θα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες των παικτών, το ερώτημα, οπότε θα υποχρεωθεί να αλλάξει το σύστημα της ομάδας.

Ο Παούνοβιτς καλείται μ' αυτούς τους παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει καλύτερα αποτελέσματα απ' εκείνα με προπονητή τον Αναστασίου. Αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς ο Σέρβος να κάνει αλλαγές τακτικής. Χωρίς να ξεμπροστιάσει τον Αναστασίου, δηλαδή.

Ποιος έπεισε τον Αλαφούζο να τελειώνει με τον Αναστασίου, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Η απόφαση, βέβαια, να τελειώσει ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό είναι του Αλαφούζου. Ποιου άλλου; Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες αυτός που «έπεισε» τον πρόεδρο να καθαρίσει, επιτέλους, τον προπονητή ήταν ο Τάκης Φύσσας.
Όσο το αναβάλλεις, πρόεδρε, τόσο το χειρώτερο, είπε ο Φύσσας. Κι αυτό διότι ο Αλαφούζος ήταν πάντα διστακτικός, παρά την πίεση της εξέδρας, που όλο και γιγάντωνε, σε κάθε ευκαιρία σε βάρος του Αναστασίου, μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα.
Γιατί ο Φύσσας επέμενε στην απομάκρυνση του Αναστασίου; Ασφαλώς γιατί αυτό θα ήταν το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Επειδή το «θέμα Αναστασίου» σέρνονταν στην ομάδα, άλλοτε πάγωνε, άλλοτε φούντωνε και δεν οφελούσε η αναβλητικότητα του Αλαφούζου.
Ο πάντα χαμογελαστός Τάκης Φύσσας τελικά τα κατέφερε να περάσει στο αφεντικό του μαγαζιού ότι «Δεν πάει άλλο με τον Αναστασίου». Όσο κι αν ήταν επιβεβλημένη η διακοπή συνεργασίας με τον Αναστασίου, κανείς δεν γνωρίζει αν χωρίς αυτόν ο Παναθηναϊκός θα πάει καλύτερα.
Άλλο είναι το σίγουρο. Χωρίς πλέον την παρουσία Αναστασίου στον Παναθηναϊκό κερδίζουν χρόνο για μια ακόμα σαιζόν οι Φύσσας, Βόκολος.



*Πηγή: sportdog.gr*

Η 11άδα του Ολυμπιακού!!

Μετά την εμφάνισή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, ο Μάρκο Σίλβα επιλέγει τον Ερνάνι στην 11άδα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η 11άδα του Ολυμπιακού
Με τον Ερνάνι στο αρχικό του σχήμα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε λίγη ώρα στο Καραϊσκάκη. Ο Μάρκο Σϊλβα επέλεξε να του δώσει θέση βασικού μετά την εμφάνιση που έκανε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά.


Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού:

Ρομπέρτο, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μασουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Κασάμι, Ερνάνι, Σεμπά, Ιντέγε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό η Ντιναμό!!

Την ήττα με σκορ 3-1, που αδικεί την εικόνα του, γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Ρέντη, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα (0-2 στο 12’) και τις χαμένες ευκαιρίες στην συνέχεια.

Αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό η Ντιναμό
Αναπάντεχη εξέλιξη είχε για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για την 4η αγωνιστική του Youth League.

Η κροατική ομάδα αιφνιδίασε με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με την αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων» να πηγαίνει στράφι λόγω των χαμένων ευκαιριών και τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το «διπλό» (1-3) από το Ρέντη.

Η ασθενή απόκρουση του Γαβαλά στο σουτ του Πίσιτς επέτρεψε στον Μπόζιτς να σκοράρει από κοντά μόλις στο 2ο λεπτό και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ο Γκόγιακ να πετύχει ένα ακόμη τέρμα, με προβολή (11’) κάνοντας το 0-2. Οι Πειραιώτες συνήλθαν, μείωσαν με τον Μεγαρίτη, πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά το τρίτο γκολ της Ντιναμό (πάλι με δράστη τον Γκόγιακ) στο 85' εξανέμισε και τις τελευταίες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι η ομάδα του Βασίλη Βούζα παρέμεινε στους 4 βαθμούς. Στο άλλο ματς του ομίλου, Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επέστρεψε με «τριάρα» ο Άρης!!


Καμιά διάθεση για νέα απώλεια δεν έδειξε ο Άρης και επικρατώντας 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Κλ. Βικελίδης» επέστρεψε στις νίκες στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Επέστρεψε με «τριάρα» ο Άρης
Και ξανά… προς την άνοδο τραβά. Λίγες μέρες μετά την πρώτη του απώλεια στην Γ΄ Εθνική, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρά την αντίδραση των φιλοξενούμενων (δοκάρι και μείωση του σκορ) έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Απόλλων Καλαμαριάς έφτασε κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, αλλά η κεφαλιά του Προβατίδη σταμάτησε στο δοκάρι με τον Πολιανίδη να σουτάρει άουτ στην επαναφορά.

Ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, με τον Ντούνη από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει στα δίχτυα στο 55’. Ο Μωυσίδης μείωσε στο 72’, αλλά ο Νλουντούλου, που είχε περάσει στο β’ ημίχρονο, με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 84’. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Εμείς τη νίκη»


Τάσος Τσοκάνης και Φακούντο Μπερτόλιο υπογράμμισαν ότι όλοι στον Αστέρα Τρίπολης είναι παθιασμένοι ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσουν την νίκη.

«Εμείς τη νίκη»
Φαβορί δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως μεγάλο πάθος για τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης όπως παραδέχθηκαν οι δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

«Θέλουν και οι δύο ομάδες τη νίκη. Πιστεύω όμως ότι θα την πάρουμε εμείς», ήταν τα λόγια του Τάσου Τσοκάνη ο οποίος υποστήριξε σχετικά με το ματς:

«Αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς. Είναι δυνατή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Θα μπούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θέλουμε τη νίκη και πιστεύω να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη», τόνισε και σχολίασε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την αυριανή αναμέτρηση στην ομάδα.

«Ολοι οι αγώνες είναι ίδιοι. Σε κάθε αγώνα, κάνουμε την ίδια προετοιμασία. Εμείς θέλουμε τη νίκη. Θα μπούμε ψυχωμένοι για τη νίκη. Η προετομασία είναι ίδια σε όλους τους αγώνες».

Ο Φακούντο Μπερτόλιο υποστήριξε: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για αύριο. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε πολλή όρεξη. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και ελπίζω να το απολαύσουν οι ένθερμοι υποστηρικτές μας. Μου αρέσει πολύ να παίζω για τον κόσμο μας. Είμαι ικανοποιημένος. Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ δημοφιλές ειδικά στα μικρά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος με τον κόσμο της Τρίπολης γιατί με κάνει να νιώθω άνετα και νομίζω ότι παίζω στο σπίτι μου στην Αργεντινή», τόνισε.

Η κούκλα κυρία Στραματσιόνι!! (pics)

Ο Αντρέα Στραματσιόνι μιλάει με τον Παναθηναϊκό και οι φίλαθλοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν την κυρία Στραματσιόνι στις εξέδρες τους. Δείτε την κούκλα σύζυγό του υποψήφιου προπονητή των πράσινων.

Η κούκλα κυρία Στραματσιόνι (pics)
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και επίσημα ο Δέλλας στον Ατρόμητο!!


Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία του Ατρόμητου με τον Τραϊανό Δέλλα, με την ΠΑΕ του Περιστερίου να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 39χρονο τεχνικό.

Και επίσημα ο Δέλλας στον Ατρόμητο
Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του Ατρόμητου με τον Τραϊανό Δέλλα, καθώς οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Θεσσαλονικιού τεχνικού μέχρι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νέος προπονητής μας ο Τραϊανός Δέλλας!

Ο "Κολοσσός" έρχεται για να ψηλώσει και να ανεβάσει το "αστέρι" μας στη θέση που του αρμόζει!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα εμβληματικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον ανερχόμενο και χαρισματικό προπονητή Τραϊανό Δέλλα!

Ως ποδοσφαιριστής ο Τραϊανός Δέλλας συμμέτοχος στο "έπος του Euro 2004" δεν χρειάζεται συστάσεις. Ως προπονητής μας συστήθηκε στην ΑΕΚ την οποία ανέλαβε το 20013 κερδίζοντας δύο συνεχόμενες ανόδους και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες.

Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης (βοηθός) και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας (γυμναστής)». *Πηγή: sport-fm.gr*

Τσόρι: «Πάμε παιδιά»

Από την εξέδρα θα στηρίξει τη σημερινή προσπάθεια του Ολυμπιακού ο Τσόρι, που έστειλε το δικό του μήνυμα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Καραϊσκάκη».

Τσόρι: «Πάμε παιδιά»
Ήταν καλύτερα, ήθελε πολύ να παίξει, αλλά θα ήταν ρίσκο να μπει τόσο γρήγορα.

Ο Τσόρι θα παρακολουθήσει τη σημερινή προσπάθεια από την εξέδρα, παρόλα αυτά περιμένει με μεγάλη αγωνία -όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του- τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με το χαρακτηριστικό «πάμε παιδιά» ο Αργεντινός έστειλε το δικό του μήνυμα λίγες ώρες πριν την σέντρα στο Φάληρο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Μονακό διαψεύδει τα περί Μουρίνιο!!

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να έχει προσεγγίσει την Τσέλσι για τον Ζοζέ Μουρίνιο προχώρησε η Μονακό.

Η Μονακό διαψεύδει τα περί Μουρίνιο
Η Μονακό δεν έχει προσεγγίσει τον Μουρίνιο. Η γαλλική ομάδα φρόντισε να βάλει τέλος στη φημολογία περι ενδιαφέροντος της για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

«Η Μονακό θα ήθελε να καλέσει τα ΜΜΕ να μην επαναλαμβάνουν τις υπερβολικές και αβάσιμες φήμες από έναν υποτιθέμενο μικρομέτοχο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση της ομάδας στο προφίλ της στο Twitter.

Τα δημοσιεύματα τα οποία διέψευσε η Μονακό ήθελαν τον μέτοχο, Αλεσάντρο Προτό να έχει συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς στο Λονδίνο σε μια προσπάθεια να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευση του Μουρίνιο.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μάντζαρης: «Να μην υποτιμήσουμε την Λιμόζ»

Επικίνδυνη ομάδα με αθλητικούς παίκτες χαρακτήρισε την Λιμόζ ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς. «Να σταθεροποιηθούμε» τόνισε ο Λοτζέσκι

Μάντζαρης: «Να μην υποτιμήσουμε την Λιμόζ»
Να μην… παραπλανηθούν από το άσχημο ξεκίνημα της Λιμόζ στη σεζόν προέτρεψε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα (21:45) της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης τη Ευρωλίγκας.

«Για μας είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Παρόλο που έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα η Λιμόζ, είναι μια επικίνδυνη ομάδα με αθλητικούς παίχτες και αν την υποτιμήσουμε θα το πληρώσουμε. Όπως είναι το πρόγραμμα δεν μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις όπως θα θέλαμε αλλά όλα τα παιδιά έχουμε την θέληση να δεχτούμε αυτά που θέλει ο κόουτς και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βγάζουμε τον καλό μας εαυτό στο γήπεδο», τόνισε ο διεθνής γκαρντ.

Από την μεριά του, ο Ματ Λοτζέσκι, επεσήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο γήπεδο μας και θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι αθλητική και που θέλει πολύ προσοχή για να έρθει η νίκη. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, σε αρκετές περιόδους έχουμε κάνει όλα όσα μας έχει πει ο προπονητής, όμως χρειάζεται να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και το αυριανό παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία».

Μαρκόπουλος: «Να δούμε τα λάθη μας»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην ευστοχία της Άβτοντορ και την κυριαρχία της σε όλους τους τομείς τονίζοντας την ανάγκη βελτίωσης του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στη Ρωσία.

Μαρκόπουλος: «Να δούμε τα λάθη μας»
Η αλήθεια είναι πως τα ελαφρυντικά για τον ΠΑΟΚ ήταν πολλά. Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναγνώρισε μεν τα προβλήματα της ομάδας του (με πρώτο την έλλειψη σέντερ), αλλά μετά την ήττα από την Άβτοντορ στάθηκε στην ανάγκη βελτίωσης του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Σαράτοφ είναι μια πολύ καλή ομάδα και με τις δύο εκτός έδρας νίκες της στον όμιλο βρήκε πολύ καλό ρυθμό. Με τα προβλήματα που έχουμε, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τους κομβικούς τους παίκτες έξω από το παιχνίδι και να βάλουμε πίεση στους ψηλούς τους. Σίγουρα τα στατιστικά δείχνουν την εικόνα του αγώνα. Η Σαράτοφ είχε κυριαρχία σε όλους τους τομείς της στατιστικής, όπως το γεγονός ότι είχε 7/8 τρίποντα στην τρίτη περίοδο και 40 ριμπάουντ. Πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη. Όσον αφορά για την δική μου ομάδα, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια», τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τον αγώνα.

Η απάντηση των οπαδών του Άρη στις δηλώσεις Φίλη!! (pics)

Με πανό που ανάρτησαν στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς απάντησαν οι οπαδοί του Άρη στις δηλώσεις του Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων. «Την ιστορία δεν αλλάζει κανένας υπουργός», αναφέρουν.

Η απάντηση των οπαδών του Άρη στις δηλώσεις Φίλη (pics)
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «ευχαριστώ» του Ατζαγκούν στον Αναστασίου!! (pic)


Ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε στον Παναθηναϊκό και πίστεψε στο ταλέντο του. Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν ευχαρίστησε τον Γιάννη Αναστασίου για όσα του προσέφερε στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Το «ευχαριστώ» του Ατζαγκούν στον Αναστασίου (pic)
Την ευγνωμοσύνη του στον Γιάννη Αναστασίου για όσα του έδωσε στο διάστημα που συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν με μήνυμά του μέσω Instagram.

«Θέλω πραγματικά να σ’ ευχαριστήσω για το κουράγιο που μου έδωσες και την εμπιστοσύνη που μου έδειξες στις κακές και καλές στιγμές σε αυτά τα δυόμισι χρόνια που περάσαμε μαζί. Καλή τύχη στους επόμενους προορισμούς σου», έγραψε ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός στο Instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Abduljeleel Ajagun (@ajagun10) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Τούντορ: «Θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού»

Με διαφορετική φιλοσοφία θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με την Κράσνονταρ για το Europa League.

Τούντορ: «Θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού»
Η δυναμικότητα της Κράσνονταρ, οι πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ και τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Για τους λόγους αυτούς ο Ιγκόρ Τούντορ θα παρατάξει αύριο τον ΠΑΟΚ στο ματς με την Κράσνονταρ με έναν τρόπο διαφορετικό συγκριτικά με εκείνον που συνήθως έχει μέχρι τώρα στα παιχνίδια όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ Τούντορ:

-εάν σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του ο ΠΑΟΚ στο ματς αυτό;

«Αύριο θα έχουμε κάποιες αλλαγές. Το ξέρετε και είμαι σίγουρος για αυτό γιατί έχετε ενημέρωση από τους ίδιους τους παίκτες αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Σε όσα παιχνίδια στην Ευρώπη δεν είχαμε την κατοχή της μπάλα συνέβη γιατί αντιμετωπίζαμε πολύ καλές ομάδες. Για παράδειγμα το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Ακόμη και τότε όμως ήμασταν καλοί. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος που πρέπει να παίξεις για να έρθει η νίκη. Μπορούμε να νικήσουμε και να παίξουμε όπως και χθες η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Παρι Σεν Ζερμέν ήταν καλύτερη αλλά δεν νίκησε. Μπορείς λοιπόν να κυριαρχήσεις σε ένα ματς και να νικήσεις, αλλά μπορεί να νικήσεις και χωρίς να είσαι κυρίαρχος στο ματς. Το να κυριαρχούμε και να μην πάρουμε τη νίκη έχει συμβεί πολλές φορές φέτος στον ΠΑΟΚ. Θα δούμε... Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί τρόποι».

-εάν η ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα δημιουργεί πίεση:

«Το έχω πει πολλές φορές. 30 – 40 φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρώτος από όλους πίεση έχει ο προπονητής. Υπάρχει η πίεση πάντα, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία. Εγώ κάθε μέρα θα κάνω το ίδιο. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε ημέρα, κάθε προπόνηση για να κάνω καλύτερη η ομάδα μου και να μπορεί εύκολα να παίρνει νίκες. Πρέπει πρώτα εμείς να σκεφτούμε όχι την πίεση αλλά την προσπάθεια μας για να πάρει η ομάδα τη νίκη».

-εάν πιστεύει ότι είναι τελικός. Και εάν η ισοπαλία είναι κάτι που τον ικανοποιεί:

«Έχουμε έρθει εδώ για να νικήσουμε. Αυτό που έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου και πριν και θα τους το πω και πάλι είναι η εμφάνιση. Να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα θα το δούμε».

-εάν αλλάζει φιλοσοφία λόγω της δύναμης του αντιπάλου ή γιατί μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει αποτελέσματα όντας καλύτερος στα ματς:

«Και για τα δύο. Επίσης έχουμε και σημαντικούς παίκτες εκτός, όπως ο Μπερμπάτοφ, αμυντικοί, ο Κίτσιου. Νομίζω ότι ο τρόπος του με τον οποίο θα παίξουμε αύριο θα είναι πιο εύκολο για εμάς να νικήσουμε. Και για τους προπονητές είναι περισσότερο εύκολο να καθοδηγήσουν την ομάδας τους εάν αγωνίζονται με τον τρόπο αυτό».

-εάν έχει αλλάξει άποψη για τη δυναμικότητα της Κρασνοντάρ, καθώς στο προηγούμενο ματς την είχε βάλει κοντά στο επίπεδο της Ντόρτμουντ:

«Εχω ακόμη την ίδια άποψη. Είχα πει ότι πρώτο φαβορί είναι η Ντόρμτμουντ, μετά η Κράσνονταρ και μετά εμείς και η Γκαμπάλα. Μπορεί η Κρασνοντάρ να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με την Ντόρμτουντ,, μπορεί στην Τούμπα να μην φάνηκε ότι έχουν τόσο καλούς παίκτες, αλλά παίζαμε και στην έδρα μας. Πιστεύω πως εδώ θα είναι πιο δυνατή. Όμως είμαστε προετοιμασμένοι, καλά διαβασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε».

Η Σερένα Γουίλιαμς κυνήγησε κι έπιασε κλέφτη!!

Δεν είναι μόνο η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, αλλά άμα λάχει κάνει και τον αστυνομικό… Ο λόγος για τη Σερένα Γουίλιαμς, που κυνήγησε κι έπιασε έναν τύπο που είχε το θράσος να της κλέψει το κινητό.

Η Σερένα Γουίλιαμς κυνήγησε κι έπιασε κλέφτη
Το μέγα λάθος να κλέψει το κινητό της Σερένα Γουίλιαμς έκανε ένας τύπος. Και το πλήρωσε όπως του άρμοζε, γιατί η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο δεν αστειεύεται…

«Ένας τύπος ήρθε κι έκατσε δίπλα μου σε ένα κινέζικο και κάτι μου έλεγε πως έπρεπε να τον προσέχω. Κάποια στιγμή πήρε το κινητό μου και έφυγε. Αμέσως πετάχτηκα από τη θέση μου κι άρχισε πηδώντας πάνω από κάνα δυο καρέκλες να τον κυνηγάω. Βγήκε στο δρόμο κι άρχισε να τρέχει, αλλά ήμουν πολύ πιο γρήγορη και τον έπιασα αμέσως», δήλωσε για την περιπέτειά της η Αμερικανίδα αθλήτρια προσθέτοντας πως αφού τον έπιασε, τον ανάγκασε να της επιστρέψει το κινητό.

«Όταν επέστρεψα στο εστιατόριο με το κινητό ο κόσμος με χειροκροτούσε όρθιος. Ήμουν πολύ περήφανη. Απλώς έδειξα σε όλους πως μπορώ να τα βάλω με νταήδες και άλλους τύπους. Ήταν μια νίκη των γυναικών», συνέχισε η Σερένα.

Όσο για το αν θα πρέπει να λογίζεται πλέον ως σούπερ ηρωίδα, απάντησε χαμογελαστή: «Ναι, αμέ! Έχω την ταχύτητα, τη δύναμη, το σώμα, το σεξ απίλ, αλλά και την ηρεμία μέσα στην καταιγίδα», είπε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ατρόμητος Δέλλας!!

Οριστικά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ατρόμητου μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας, με τον νεαρό προπονητή να αποδέχεται την πρόταση του Γιώργου Σπανού!

Ατρόμητος Δέλλας!
Στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου θα βρίσκεται οριστικά ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς μετά και τις σημερινές τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι δύο πλευρές… έδωσαν τα χέρια.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Τραϊανό Δέλλα θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι και όπως τονίζουν από το Περιστέρι δεν θα υπάρξει θέμα για ανανέωση αν οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από τη συνεργασία.

Τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ θα ακολουθήσουν οι Βασίλης Μπορμπόκης (βοηθός), Δημήτρης Μπουρουτζίκας (γυμναστής) και Γιάννης Αντωνόπουλος (στατιστικολόγος).

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι ενώ είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο «Τράι» θα αναλάβει από αύριο καθήκοντα, προπονώντας για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τραυματίστηκε ο Μπούρμπος, γαστρεντερίτιδα ο Αμπέντ!!

Ο Χρήστος Μπούρμπος υπέστη σύσπαση γλουτιαίων στην απογευματινή προπόνηση, ενώ ο Μεχντί Αμπέντ απουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας.

Τραυματίστηκε ο Μπούρμπος, γαστρεντερίτιδα ο Αμπέντ!
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό! Πρόσφατο… θύμα τραυματισμού ο Χρήστος Μπούρμπος, που υπέστη σύσπαση γλουτιαίων υπέστη στο απογευματινό πρόγραμμα και ακολούθησε θεραπεία. Απουσίασε, επίσης, λόγω γαστρεντερίτιδας ο Μεχντί Αμπέντ.

Από εκεί και πέρα, οι Λαγός, Κλωναρίδης, Τελάντερ έκαναν ατομικό και θεραπεία, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Εσιέν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, κατοχή μπάλας, «κορόιδο», τελειώματα και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια μετάβασης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμος για ΑΠΟΕΛ ο Αστέρας!!

Χωρίς του Γκοϊάν και Γιαννούλη, αλλά με τον Κοσίσκι να συμμετέχει κανονικά θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο εκτός έδρας ματς για 4η αγωνιστική του Europa League ο Αστέρας Τρίπολης.

Έτοιμος για ΑΠΟΕΛ ο Αστέρας
Κανονικά στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της τέταρτης αγωνιστικής του Europa league κόντρα στον ΑΠΟΕΛ συμπεριλήφθηκε ο Κοσίσκι, παρά την απουσία του απ’ τις τελευταίες προπονήσεις.

Αντίθετα, ο Στάικος Βεργέτης θα στερηθεί την παρουσία των Γκοϊάν και Γιαννούλη, αφού ο πρώτος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος κάνει θεραπεία λόγω διαστρέμματος.

Αναλυτικά η αποστολή:
Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Αλόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Λούι, Τορμένα, Μάσα, Δημούτσος, Λανθαρότε, Νίκο, Φούντας, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Γιάννου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αρχίζει η Ευρώπη για Ολυμπιακό!!

Απ’ το Παρνού της Εσθονίας θα ξεκινήσει την Πέμπτη (5/11) η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού, με το παιχνίδι κόντρα στην τοπική ομάδα για την έναρξη του Cev Cup.

Αρχίζει η Ευρώπη για Ολυμπιακό
Έτοιμος για την έναρξη της ευρωπαϊκής φετινής περιπέτειας είναι ο Ολυμπιακός που ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης με προορισμό της Εσθονία.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Παρνού στην ομώνυμη πόλη την Πέμπτη (5/11) στις 20.00, για την έναρξη των υποχρεώσεών του στο Cev Cup.

Μετά τη θετική πορεία στο πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την πορεία τους στην Ευρώπη. Αυτό τόνισε και ο Κώστας Στιβαχτής με δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας (osfp.gr): «Είναι ξεκίνημα και στην Ευρώπη μετά την έναρξη των υποχρεώσεων μας στην Ελλάδα και σίγουρα θέλουμε να αρχίσουμε θετικά. Σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε. Σαν Ολυμπιακός θέλουμε να κερδίζουμε και να ξεκινήσουμε θετικά στο CEV Cup», σχολίασε ο πασαδόρος των ερυθρόλευκων και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και να φτιάξουμε την ομάδα ώστε να παίζει όσο καλύτερα γίνεται. Δεν μπορούμε να πούμε ποσοστό ετοιμότητας στο οποίο βρισκόμαστε στην παρούσα φάση. Αλλά το θετικό είναι ότι παίζουμε καλά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να φτάσουμε να παίξουμε το ωραίο βόλεϊ που θέλει ο προπονητής».

Κλειστή πόρτα για Μιραλάς!!

Παρά το ότι ο Κέβιν Μιραλάς έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Έβερτον και δεν αισθάνεται άνετα στο «Γκούντισον Παρκ», ο αγγλικός σύλλογος είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Κλειστή πόρτα για Μιραλάς
Μόλις πριν από λίγους μήνες το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον έμοιαζε αβέβαιο, όλα έδειχναν πως θα αποχωρήσει εν τέλει, όμως, αποφασίστηκε να μείνει υπογράφοντας επέκταση συμβολαίου.

Οι ίδιες σκέψεις έχουν αρχίσει να περνάνε και στην παρούσα φάση από το μυαλό του άλλοτε επιθετικού του Ολυμπιακού, αφού η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται ιδανικά, με τον ίδιο εκτός ενδεκάδας, αλλά και εθνικής Βελγίου.

Έχει αγωνιστεί μόλις στα μισά παιχνίδια των «ζαχαρωτών» και βλέποντας τη θέση του επισφαλή τόσο στον αγγλικό σύλλογο, όσο και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του είναι πιθανό τον Γενάρη να ζητήσει μεταγραφή.

Κάτι, πάντως, που δεν βρίσκει σύμφωνη τη διοίκηση της ομάδας. Σύμφωνα με την «Liverpool Echo» δεν θα έμπαινε σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Βέλγου. Όχι τουλάχιστον στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Μπορεί να μην αποτελεί βασική επιλογή αυτή την περίοδο, παραμένει, όμως, από τις πιο αξιόπιστες επιθετικές επιλογές για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συνεπώς δεν θα έμπαιναν σε τέτοια συζήτηση μεσούσης της σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Τους τελικούς τους κερδίζεις»

Αφού παραδέχθηκε ότι το αυριανό ματς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ είναι τελικός, ο Ρικάρντο Κόστα έθεσε τον στόχο της ομάδας του στο παιχνίδι αυτό.

«Τους τελικούς τους κερδίζεις»
Δεν μπορούσε πιο ξεκάθαρα να θέσει τον στόχο του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα με την Κράσνονταρ για το Europa League ο Ρικάντο Κόστα.

«Είναι ένας τελικός το αυριανό παιχνίδι. Και τους τελικούς δεν τους παίζεις αλλά τους κερδίζεις», τόνισε ο πορτογάλος αμυντικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρικάρντο Κόστα

-εάν η καλή αμυντική λειτουργία που έχει ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι που ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης:

«Ναι. Είναι πάντα σημαντικό στο ποδόσφαιρο να μην δέχεσαι γκολ. Το ίδιο και αύριο θέλουμε να κάνουμε. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε και εάν τα καταφέρουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ».

-πως εξηγεί το γεγονός ο ΠΑΟΚ έχει καλή εικόνα στα παιχνίδια στη Ευρώπη αλλά να μην παίρνει αποτελέσματα:

«Είναι πολύ σημαντικό να λάβουμε υπόψη μας ότι όλες οι ομάδες στο Europa League είναι πολύ δυνατές. Γνωρίζουμε ότι η Κράσνονταρ είναι μια ομάδα αρκετά συμπαγής αμυντικά, καλή στο τρανζίσιον. Αύριο θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό πάντα θέλει ο ΠΑΟΚ. Ναι είναι ένας τελικός και τους τελικούς δεν τους παίζεις αλλά τους κερδίζεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Απομακρύνεται από Παούνοβιτς η Τενερίφη!!

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βέλικο Παούνοβιτς, η Τενερίφη, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για να καλύψει το κενό στην τεχνική της ηγεσία.

Απομακρύνεται από Παούνοβιτς η Τενερίφη
Την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός αναζητά τη διάδοχη λύση του Γιάννη Αναστασίου για τον πάγκο του, στην Ιβηρική και η Τενερίφη ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ραούλ Άνιε.

Πώς προκύπτει στο ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός και η Τενερίφη;

Κοινός παρανομαστής και των δύο ομάδων είναι ο Βέλικο Παούνοβιτς που αποτελεί εκ των βασικών στόχων των «πρασίνων», αλλά την ίδια στιγμή και ο ισπανικός σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ, ο Σέρβος τεχνικός είχε θέσει σε δεύτερη μοίρα την Τενερίφη σε σχετική κρούση που του είχε γίνει, καθώς ξεκάθαρη προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική, η Τενερίφη δεν πρόκειται να χάσει χρόνο για τον νεαρό τεχνικό και στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις και συγκεκριμένα σε αυτή του Χοσέ Λουίς Μάρτι Σολέρ.

Έτσι δεν αποκλείεται, αν τελικά οι «πράσινοι» προχωρήσουν στην περίπτωση που κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ώρες του Αντρέα Στραματσιόνι, τότε ο Σέρβος να μην καταφέρει ούτε τώρα να βρεθεί σε σύλλογο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σφαιρόπουλος: «Καραμέλα ότι δεν έχουμε δημιουργία»

Προσοχή και συγκέντρωση θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός για να ξεπεράσει το αυριανό εμπόδιο της Λιμόζ για την Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Έχουμε καλύτερη δημιουργία από πέρυσι», τόνισε.

Σφαιρόπουλος: «Καραμέλα ότι δεν έχουμε δημιουργία»
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο στις 21:45 την Λιμόζ στο ΣΕΦ στον πρώτο ουσιαστικά αγώνα του για την Ευρωλίγκα φέτος μπροστά στο κοινό του και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. «Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να μπούμε μέσα και να παίξουμε καλά μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα αν δεν την διαβάσεις σωστά, δεν την υπολογίσεις και δεν την αντιμετωπίσεις.

Έχει αθλητικό ρόστερ, καλή επιθετική κυκλοφορία και είναι επιθετική στην άμυνά της. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά μας σε άμυνα και επίθεση για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις καλών επιλογών και εύκολων πόντων. Είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο μας να έρθουν και να μας στηρίξουν», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε και για:

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για:

-το αν έχει διακρίνει βήματα προόδου στην ομάδα:

«Είμαστε μαζί σε παιχνίδια από τις 8 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, όλοι μαζί, κάναμε 3-4 προπονήσεις. Όταν αλλάζεις το 50% της δωδεκάδας είναι δεδομένο ότι θα χρειαστείς χρόνο. Όχι μόνο οι παίκτες. Ακόμα και εγώ. Είναι άλλο να τους βλέπω στο βίντεο και άλλο να τους κοουτσάρω. Είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Θεωρώ πως δείχνουμε σημάδια προόδου, έχουμε σαφή βελτίωση και στις δύο πλευρές του γηπέδου και ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Όσο περνάει ο καιρός θα αποδώσουμε καλύτερα όλοι μαζί σαν ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς και το ζητούμενο είναι να μοντάρουμε την ομάδα».

-το αν ο Ολυμπιακός παρουσιάζει έλλειψη δημιουργίας:

«Είναι καραμέλα αυτό με τη δημιουργία. Λέτε ότι δεν έχουμε δημιουργία και βάλαμε 87 πόντους στον ΠΑΟΚ που είναι μία ομάδα Eurocup. Το πρόβλημα δεν είναι θέμα δημιουργίας, αλλά το ότι δεν υπάρχουν αυτοματισμοί. Και είναι λογικό να μην υπάρχουν. Πρέπει να καταλάβετε πως αυτό δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη δεν υπάρχει τρόπος. Δημιουργία υπάρχει και μάλιστα καλύτερη από πέρυσι γιατί έχουμε καλύτερη δημιουργία από το χαμηλό ποστ, που πέρυσι δεν την είχαμε. Εσείς δημιουργία νομίζετε πως είναι μόνο το πικ εν ρολ. Δεν είναι έτσι. Ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα γιατί είναι καινούργια ομάδα. Όταν παίζεις μέσα στο Μιλάνο και κερδίζεις στα τελευταία λεπτά, αλλά και στο Παλατάκι στο τέλος με ανατροπή έτσι δύσκολα, είναι σημαντικό για την ομάδα στο να γίνεται καλύτερη και να χτίζει χαρακτήρα. Αυτά είναι credits που κερδίζεις μέσα από τα παιχνίδια.

-το πώς θα καλυφθεί η απουσία του Οθέλο Χάντερ στο αυριανό παιχνίδι:

«Σίγουρα θα βρούμε λύσεις εκ των έσω για να καλύψουμε το κενό του Χάντερ. Ευτυχώς δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός. Είναι σημαντικό που έχουμε το υλικό και τους τρόπους για να καλύψουμε την απουσία με διάφορα σχήματα. Έχουμε και τον Μιλουτίνοφ, αλλά και τα τεσσάρια μας που μπορούν να παίξουν στο «5» αλλά και τα τριάρια μας στο «4». Όλα αυτά θα τα χρησιμοποιήσουμε για να αντεπεξέλθουμε».

-την κούραση των παικτών που αγωνίστηκαν στο Ευρωμπάσκετ:

«Είναι ένα θέμα και αυτό. Υπάρχει διαφορά επιπέδου φυσικής κατάστασης γιατί κάποιοι παίκτες είναι πιο κουρασμένοι από τους άλλους, Κάποιοι έπαιζαν πολλοί και κάποιοι όχι με αποτέλεσμα να μην έχουν ρυθμό και να χρειάζονται άλλου επιπέδου προπόνηση, Αυτή τη στιγμή, όχι μόνο εμείς, αλλά και όλες οι ομάδες που είχαν διεθνείς πρέπει να βρουν την ισορροπία. Ακόμα ρυθμίζουν τις ομάδες. Σίγουρα οι παίκτες που έχουν καταπονηθεί περισσότερο το καλοκαίρι θα πρέπει να ξεκουράζονται περισσότερο». *Πηγή: sport-fm.gr*