Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ο Βόκολος «ψήνει» Στραματσιόνι!!

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Ρώμη για να μιλήσει με τον Ιταλό προπονητή, που αποτελεί τον 1ο στόχο. Η πρώτη επαφή, το κασέ του και η επιθυμία του 39χρονου να έρθει στην Ελλάδα!

Ο Βόκολος «ψήνει» Στραματσιόνι!
Του Διονύση Δεσύλλα

Για… Παούνοβιτς πήγαινε ο Παναθηναϊκός, Στραματσιόνι του… ξημέρωσε! Οι δυο τους είναι αυτή τη στιγμή αυτοί που «κονταροχτυπιούνται» για την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου κι αν μέχρι το μεσημέρι, ο πρώτος είχε το προβάδισμα, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων. Ο Ιταλός πρώην τεχνικός των Ιντερ, Ουντινέζε δείχνει να γίνεται ο πρώτος στόχος για την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται αύριο ραντεβού των δυο πλευρών στη Ρώμη. Οι πληροφορίες του sport-fm.gr αναφέρουν ότι ο Λεωνίδας Βόκολος θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για να συναντήσει τον Στραματσιόνι, μαζί με τον Ιταλό ατζέντη του. Εκεί θα γίνει και μια πρώτη συζήτηση και στη συνέχεια η πρόταση από τους «πράσινους», με σκοπό να πει το "ναι" ο 39χρονος και να κλείσει το θέμα προπονητή στην ομάδα.

Η πρώτη επαφή

Ο Στραματσιόνι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό από τον Ιταλό μάνατζέρ του πριν από τρεις ημέρες. Μάλιστα, ο ατζέντης του 39χρονου μίλησε χθες με τον Τάκη Φύσσα, αναλύοντάς του τα «θέλω» του πελάτη του, αλλά και τη φιλοσοφία του, η οποία άρεσε στον διευθυντή ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού». Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι στην υπόθεση έχει μπει και Ελληνας ατζέντης.

Σήμερα το πρωί, ο Φύσσας συζήτησε με τον Λεωνίδα Βόκολο και φυσικά με τον Γιάννη Αλαφούζο, γι’ αυτό και έγινε μια… στροφή και ο Παούνοβιτς κρατιέται στην αναμονή.

Στις 500.000 ευρώ το κασέ του

Το κασέ του Στραματσιόνι «αγγίζει» περίπου τις 500.000 ευρώ. Ένα ποσό που δεν το λες ούτε «τρελό», ούτε, όμως, και μικρό. Στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν ενδεχομένως ο Βόκολος να προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις του 39χρονου, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί αύριο.

Η επιθυμία και οι εγγυήσεις

Ο ίδιος ο Ιταλός, πάντως, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει στην Ελλάδα και μάλιστα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, αρκεί να πάρει τις εγγυήσεις που θέλει. Και στην αυριανή συζήτηση αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο, για τη μετέπειτα πορεία των διαπραγματεύσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες, ο Στραματσιόνι είχε προταθεί στην ΑΕΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: