Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Απομακρύνεται από Παούνοβιτς η Τενερίφη!!

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βέλικο Παούνοβιτς, η Τενερίφη, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για να καλύψει το κενό στην τεχνική της ηγεσία.

Απομακρύνεται από Παούνοβιτς η Τενερίφη
Την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός αναζητά τη διάδοχη λύση του Γιάννη Αναστασίου για τον πάγκο του, στην Ιβηρική και η Τενερίφη ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ραούλ Άνιε.

Πώς προκύπτει στο ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός και η Τενερίφη;

Κοινός παρανομαστής και των δύο ομάδων είναι ο Βέλικο Παούνοβιτς που αποτελεί εκ των βασικών στόχων των «πρασίνων», αλλά την ίδια στιγμή και ο ισπανικός σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ, ο Σέρβος τεχνικός είχε θέσει σε δεύτερη μοίρα την Τενερίφη σε σχετική κρούση που του είχε γίνει, καθώς ξεκάθαρη προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική, η Τενερίφη δεν πρόκειται να χάσει χρόνο για τον νεαρό τεχνικό και στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις και συγκεκριμένα σε αυτή του Χοσέ Λουίς Μάρτι Σολέρ.

Έτσι δεν αποκλείεται, αν τελικά οι «πράσινοι» προχωρήσουν στην περίπτωση που κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ώρες του Αντρέα Στραματσιόνι, τότε ο Σέρβος να μην καταφέρει ούτε τώρα να βρεθεί σε σύλλογο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: