Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η Σερένα Γουίλιαμς κυνήγησε κι έπιασε κλέφτη!!

Δεν είναι μόνο η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, αλλά άμα λάχει κάνει και τον αστυνομικό… Ο λόγος για τη Σερένα Γουίλιαμς, που κυνήγησε κι έπιασε έναν τύπο που είχε το θράσος να της κλέψει το κινητό.

Η Σερένα Γουίλιαμς κυνήγησε κι έπιασε κλέφτη
Το μέγα λάθος να κλέψει το κινητό της Σερένα Γουίλιαμς έκανε ένας τύπος. Και το πλήρωσε όπως του άρμοζε, γιατί η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο δεν αστειεύεται…

«Ένας τύπος ήρθε κι έκατσε δίπλα μου σε ένα κινέζικο και κάτι μου έλεγε πως έπρεπε να τον προσέχω. Κάποια στιγμή πήρε το κινητό μου και έφυγε. Αμέσως πετάχτηκα από τη θέση μου κι άρχισε πηδώντας πάνω από κάνα δυο καρέκλες να τον κυνηγάω. Βγήκε στο δρόμο κι άρχισε να τρέχει, αλλά ήμουν πολύ πιο γρήγορη και τον έπιασα αμέσως», δήλωσε για την περιπέτειά της η Αμερικανίδα αθλήτρια προσθέτοντας πως αφού τον έπιασε, τον ανάγκασε να της επιστρέψει το κινητό.

«Όταν επέστρεψα στο εστιατόριο με το κινητό ο κόσμος με χειροκροτούσε όρθιος. Ήμουν πολύ περήφανη. Απλώς έδειξα σε όλους πως μπορώ να τα βάλω με νταήδες και άλλους τύπους. Ήταν μια νίκη των γυναικών», συνέχισε η Σερένα.

Όσο για το αν θα πρέπει να λογίζεται πλέον ως σούπερ ηρωίδα, απάντησε χαμογελαστή: «Ναι, αμέ! Έχω την ταχύτητα, τη δύναμη, το σώμα, το σεξ απίλ, αλλά και την ηρεμία μέσα στην καταιγίδα», είπε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: