Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Να δούμε τα λάθη μας»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην ευστοχία της Άβτοντορ και την κυριαρχία της σε όλους τους τομείς τονίζοντας την ανάγκη βελτίωσης του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στη Ρωσία.

Μαρκόπουλος: «Να δούμε τα λάθη μας»
Η αλήθεια είναι πως τα ελαφρυντικά για τον ΠΑΟΚ ήταν πολλά. Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναγνώρισε μεν τα προβλήματα της ομάδας του (με πρώτο την έλλειψη σέντερ), αλλά μετά την ήττα από την Άβτοντορ στάθηκε στην ανάγκη βελτίωσης του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Σαράτοφ είναι μια πολύ καλή ομάδα και με τις δύο εκτός έδρας νίκες της στον όμιλο βρήκε πολύ καλό ρυθμό. Με τα προβλήματα που έχουμε, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τους κομβικούς τους παίκτες έξω από το παιχνίδι και να βάλουμε πίεση στους ψηλούς τους. Σίγουρα τα στατιστικά δείχνουν την εικόνα του αγώνα. Η Σαράτοφ είχε κυριαρχία σε όλους τους τομείς της στατιστικής, όπως το γεγονός ότι είχε 7/8 τρίποντα στην τρίτη περίοδο και 40 ριμπάουντ. Πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη. Όσον αφορά για την δική μου ομάδα, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια», τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: