Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Αναστασίου!!

Ο κύκλος του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό έκλεισε μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια και ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους παίκτες του στο Κορωπί, μέσα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Αναστασίου
Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Γιάννης Αναστασίου και ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε για τελευταία φορά στο «Γιώργος Καλαφάτης» για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και τους συνεργάτες του.

Ένας κύκλος σχεδόν 2,5 χρόνων ολοκληρώθηκε για τον Έλληνα τεχνικό στον Παναθηναϊκό και όπως ήταν λογικό, το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο ανάμεσα στους παίκτες και τον Γιάννη Αναστασίου, που δεν έχουν ζήσει λίγα, όλο αυτό το διάστημα της κοινής τους πορείας.

Ο Γιάννης Αναστασίου έφτασε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού λίγο μετά τις 10.00 το πρωί και είχε συνάντηση με παίκτες και συνεργάτες για περίπου δύο ώρες.

Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τους πρώην πλέον ποδοσφαιριστές του, τους εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες του και αφού τους ευχαρίστησε για όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάστηκαν, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: