Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αρχίζει η Ευρώπη για Ολυμπιακό!!

Απ’ το Παρνού της Εσθονίας θα ξεκινήσει την Πέμπτη (5/11) η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού, με το παιχνίδι κόντρα στην τοπική ομάδα για την έναρξη του Cev Cup.

Αρχίζει η Ευρώπη για Ολυμπιακό
Έτοιμος για την έναρξη της ευρωπαϊκής φετινής περιπέτειας είναι ο Ολυμπιακός που ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης με προορισμό της Εσθονία.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Παρνού στην ομώνυμη πόλη την Πέμπτη (5/11) στις 20.00, για την έναρξη των υποχρεώσεών του στο Cev Cup.

Μετά τη θετική πορεία στο πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την πορεία τους στην Ευρώπη. Αυτό τόνισε και ο Κώστας Στιβαχτής με δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας (osfp.gr): «Είναι ξεκίνημα και στην Ευρώπη μετά την έναρξη των υποχρεώσεων μας στην Ελλάδα και σίγουρα θέλουμε να αρχίσουμε θετικά. Σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε. Σαν Ολυμπιακός θέλουμε να κερδίζουμε και να ξεκινήσουμε θετικά στο CEV Cup», σχολίασε ο πασαδόρος των ερυθρόλευκων και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και να φτιάξουμε την ομάδα ώστε να παίζει όσο καλύτερα γίνεται. Δεν μπορούμε να πούμε ποσοστό ετοιμότητας στο οποίο βρισκόμαστε στην παρούσα φάση. Αλλά το θετικό είναι ότι παίζουμε καλά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να φτάσουμε να παίξουμε το ωραίο βόλεϊ που θέλει ο προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: