Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ντάλας και Βασσάρας στους διαιτητές: «Γκολ με το χέρι δεν μετράει»!!

Συζητήσεις μεταξύ των διαιτητών έχει προκαλέσει η περιβόητη φάση στο Βέροια-Ολυμπιακός. Με αφορμή το χέρι Ιντέγε, πολλοί θυμούνται τι είχε πει σε σεμινάρια (επικαλούμενος τον Νεϊμάρ) ο Κύρος Βασσάρας.

Ντάλας και Βασσάρας στους διαιτητές: «Γκολ με το χέρι δεν μετράει»
Αντικείμενο έντονων συζητήσεων στις τάξεις (και) των διαιτητών έχει γίνει η περιβόητη φάση που σημειώθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βέροια.

Το γκολ που σημείωσε ο Ιντέγε χρησιμοποιώντας και το χέρι του έχει σηκώσει πολλή κουβέντα ανάμεσα στους ρέφερι, με πολλούς εξ αυτών να θυμούνται, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος, μια σχετική αναφορά του Χιου Ντάλας και του Κύρου Βασσάρα σε καλοκαιρινό σεμινάριο διαιτησίας και πιο συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου.

Τότε λοιπόν ο Χιου Ντάλας είχε κάνει ξεκάθαρο ότι δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να κατακυρωθεί τέρμα σε περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί χέρι. Με αυτή την αναφορά συμφώνησε και ο Κύρος Βασάρας που ήταν παρών.

Προκειμένου, δε ο Χιου Ντάλας, να αποδείξει το πώς πρέπει να εφαρμόζεται ο κανονισμός είχε χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα το γκολ που είχε πετύχει ο Νεϊμάρ στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, το οποίο δεν είχε μετρήσει ο Τούρκος διαιτητής Τσακίρ.

Δείτε τη φάση του Νεϊμάρ:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: