Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Κλειστή πόρτα για Μιραλάς!!

Παρά το ότι ο Κέβιν Μιραλάς έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Έβερτον και δεν αισθάνεται άνετα στο «Γκούντισον Παρκ», ο αγγλικός σύλλογος είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Κλειστή πόρτα για Μιραλάς
Μόλις πριν από λίγους μήνες το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον έμοιαζε αβέβαιο, όλα έδειχναν πως θα αποχωρήσει εν τέλει, όμως, αποφασίστηκε να μείνει υπογράφοντας επέκταση συμβολαίου.

Οι ίδιες σκέψεις έχουν αρχίσει να περνάνε και στην παρούσα φάση από το μυαλό του άλλοτε επιθετικού του Ολυμπιακού, αφού η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται ιδανικά, με τον ίδιο εκτός ενδεκάδας, αλλά και εθνικής Βελγίου.

Έχει αγωνιστεί μόλις στα μισά παιχνίδια των «ζαχαρωτών» και βλέποντας τη θέση του επισφαλή τόσο στον αγγλικό σύλλογο, όσο και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του είναι πιθανό τον Γενάρη να ζητήσει μεταγραφή.

Κάτι, πάντως, που δεν βρίσκει σύμφωνη τη διοίκηση της ομάδας. Σύμφωνα με την «Liverpool Echo» δεν θα έμπαινε σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Βέλγου. Όχι τουλάχιστον στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Μπορεί να μην αποτελεί βασική επιλογή αυτή την περίοδο, παραμένει, όμως, από τις πιο αξιόπιστες επιθετικές επιλογές για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συνεπώς δεν θα έμπαιναν σε τέτοια συζήτηση μεσούσης της σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: