Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Δεν γυρεύουμε άλλοθι, αλλά κατανόηση»

Απάντηση στην ανακοίνωση των παικτών έδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να νιώθουν καλά όσοι αποτελούν την οικογένεια της ομάδας. Άνοιγμα στον κόσμο για στήριξη.

ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Δεν γυρεύουμε άλλοθι, αλλά κατανόηση»
Κατανόηση ζήτησε απ' τους παίκτες η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την διαμαρτυρία τους για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων.

Η διοίκηση των Πατρινών διόρθωσε την αναφορά σε χρωστούμενα τεσσάρων μηνών, υποστηρίζοντας πως είναι δύο, ενώ έδωσε στα μέλη της οικογένειας της ομάδας την υπόσχεση πως θα διευθετηθούν σύντομα.

Παράλληλα, έκανε άνοιγμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται, αναφέροντας πως μέρος του προβλήματος αποτελούν και τα λίγα εισιτήρια που κόβονται σε κάθε ματς.

Η ανακοίνωση:

«Θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι σαν διοίκηση, μα και σαν άνθρωποι πρωτίστως, είμαστε δίπλα σε κάθε εργαζόμενο και δη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, της ιστορικής αυτής ομάδας. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας αλλά και στην αλήθεια.

Ο δρόμος που επιλέξαμε να διαβούμε είναι δύσκολος, δύσβατος και συγχρόνως μοναχικός. Ωστόσο δεν ψάχνουμε κάποιο άλλοθι. Θέλαμε να πιστεύουμε πως θα ήταν αλλιώς η κατάσταση μα δυστυχώς διαψευστήκαμε. Ακόμη κι έτσι θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με όσα όπλα έχουμε στη φαρέτρα μας και με όποιο προσωπικό κόστος.

Για την ακρίβεια και μόνο, και χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή για τους ποδοσφαιριστές μας θεωρούμε τυπογραφικό λάθος την οφειλή των τεσσάρων μηνών όπως γράφτηκε. Είναι αλήθεια πως οφείλουμε τα δεδουλευμένα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δικαιολογούμαστε, αλλά τα 832 εισιτήρια δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές μας ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Θα ήταν μικροπρέπεια να επισημανθεί ότι άλλες ΠΑΕ οφείλουν πολλούς περισσότερους μήνες. Όπως αναφέραμε και πριν δεν γυρεύουμε άλλοθι αλλά κατανόηση. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου να μιλά ελεύθερα και να διεκδικεί τα δεδουλευμένα του.

Εμείς, ως διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, παραμένουμε κοντά στους ποδοσφαιριστές μας, στον κόσμο μας, στην πόλη μας και διαβεβαιώνουμε τους πάντες πως θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε την Παναχαϊκή μας εκεί που της αρμόζει.

Δεν αντιπαρατεθόμεθα στην οικογένειά μας. Δεν θα το κάνουμε ποτέ ότι κι αν ακούσουμε ότι κι αν συμβεί. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχους μας. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι η δύναμή μας. Υποσχόμεθα να κάνουμε τα πάντα και άμεσα μάλιστα ώστε ουδείς στην οικογένεια της Παναχαϊκής να νιώθει μόνος ή προσβεβλημένος.

Μακάρι το ταξίδι που ξεκινήσαμε να φέρει και άλλους συνεπιβάτες ώστε η οικογένεια της Παναχαϊκής να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: