Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Πρόταση για επιστροφή στην Καρνέιρο!

Μπορεί ο Μουρίνιο να μην την ήθελε, αλλά ήδη άλλες ομάδες σφάζονται στα πόδια της Εύας Καρνέιρο, προσφέροντας της θέση εργασίας. Ήδη η σέξι γιατρός έχει πρόταση από ομάδα του Λονδίνου.

Πρόταση για επιστροφή στην Καρνέιρο
Το διαζύγιο της Τσέλσι με την όμορφη γιατρό Εύα Καρνέιρο, δεν μπορεί να σταθεί ικανό στο να αφήσει τη σέξι Λατίνα μακριά από τους πάγκους.

Μπορεί στον Ζοζέ Μουρίνιο να μην... έκανε, φροντίζοντας να τη «στολίζει» και να ξεσπάει τα νεύρα του πάνω της, αλλά αυτό είναι μεμονωμένο περιστατικό, αφού ήδη ηχούν «Σειρήνες» από ομάδες του Λονδίνου, που θέλουν να την εντάξουν στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Καρνέιρο που έχει κινηθεί νομικά εναντίων της Τσέλσι, έχει πρόταση από την Τσάρλτον που θέλει να την εντάξει στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

«Η Τσάρλτον είναι έτοιμη να προσφέρει θέση εργασίας στην Καρνέιρο και να την εντάξει στο δυναμικό της, όταν ολοκληρωθεί η διαμάχη της με την Τσέλσι» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Standard Sport του Λονδίνου, αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο της επιστροφής στα γήπεδα, της σέξι Λατίνας γιατρού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: