Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μάντζαρης: «Να μην υποτιμήσουμε την Λιμόζ»

Επικίνδυνη ομάδα με αθλητικούς παίκτες χαρακτήρισε την Λιμόζ ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς. «Να σταθεροποιηθούμε» τόνισε ο Λοτζέσκι

Μάντζαρης: «Να μην υποτιμήσουμε την Λιμόζ»
Να μην… παραπλανηθούν από το άσχημο ξεκίνημα της Λιμόζ στη σεζόν προέτρεψε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα (21:45) της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης τη Ευρωλίγκας.

«Για μας είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Παρόλο που έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα η Λιμόζ, είναι μια επικίνδυνη ομάδα με αθλητικούς παίχτες και αν την υποτιμήσουμε θα το πληρώσουμε. Όπως είναι το πρόγραμμα δεν μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις όπως θα θέλαμε αλλά όλα τα παιδιά έχουμε την θέληση να δεχτούμε αυτά που θέλει ο κόουτς και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βγάζουμε τον καλό μας εαυτό στο γήπεδο», τόνισε ο διεθνής γκαρντ.

Από την μεριά του, ο Ματ Λοτζέσκι, επεσήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο γήπεδο μας και θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι αθλητική και που θέλει πολύ προσοχή για να έρθει η νίκη. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, σε αρκετές περιόδους έχουμε κάνει όλα όσα μας έχει πει ο προπονητής, όμως χρειάζεται να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και το αυριανό παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: