Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Επεισόδιο στον πάγκο στο Άρης-Καλαμαριά!!

Ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος, είχε θερμό τετ-α-τετ με τον προπονητή της Καλαμαριάς, Απόστολο Παππά, που κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία.

Επεισόδιο στον πάγκο στο Άρης-Καλαμαριά
Ένα επεισόδιο στιγμάτισε τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς (3-1), καθώς ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος, είχε θερμό τετ-α-τετ με τον προπονητή της Καλαμαριάς, Απόστολο Παππά, που κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία.

«Ο κύριος αυτός, δεν ξέρω την ιδιότητα του, με απώθησε με βίαιο τρόπο. Μιλούσα σε ήρεμο τόνο με τον κ. Αναστόπουλο και με απώθησε. Στη συνέχεια, κάποιος από την ασφάλεια του Άρη με χτύπησε στο αυτί. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά και είναι άδικο κάποιοι που βαφτίζονται προπονητές, να δημιουργούν εντάσεις», τόνισε, ενώ ο προπονητής της Καλαμαριάς.

«Είναι άδικο να γκρινιάζει αυτή η πόλη για την διαιτησία και να δίνει δώρα η διαιτησία σε αυτόν τον Άρη. Θα ήταν πιο τίμιο να γίνει αγωνιστικά. Όταν η ομάδα κάνει μία κλασσική ευκαιρία μετά το 1-0 και αφού έρχεται το γκολ, δίνει δύο τέρματα στον Άρη, τότε αυτό είναι άδικο. Θέλω να είμαι καθαρός και τίμιος. Το 3-1 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας μου στο γήπεδο», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: