Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Παούνοβιτς ή Στραματσιόνι!!

Τη στιγμή που οι επαφές του ΠΑΟ με τον Παούνοβιτς κορυφώνονται, οι «πράσινοι» κανονίζουν ραντεβού και με τον Ιταλό, Στραματσιόνι! Όλα ανοικτά για τον εκλεκτό.

Παούνοβιτς ή Στραματσιόνι!

Πως έχει η κατάσταση και ποια είναι τα δεδομένα…

Τη στιγμή που μιλάμε ο Παούνοβιτς είναι στη Μαδρίτη και οι επαφές του Παναθηναϊκού, τόσο με τον ίδιο τον Σέρβο, όσο και με τον μάνατζέρ του είναι συνεχείς. Επί της ουσίας, οι «πράσινοι» έχουν «στο περίμενε» τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος είναι έτοιμος με το που πάρει το «ok» να μπει στο πρώτο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα για να συμφωνήσει.

Με τον Στραματσιόνι, ο οποίος προτάθηκε από Ελληνα μάνατζερ, «φιξάρεται» αυτή την ώρα ραντεβού. Ανθρωπος του «τριφυλλιού», μαζί με τον ατζέντη που σας αναφέραμε, θα ταξιδέψουν άμεσα στην Ιταλία για να συναντηθούν μαζί του και από την κουβέντα που θα γίνει θα εξαρτηθούν πολλά στο θέμα προπονητή.

Υπάρχει και τρίτο όνομα που εξετάζεται, αλλά συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Τούτη τη στιγμή, Παούνοβιτς και Στραματσιόνι είναι οι προπονητές που… μοιράζονται τους πόντους και ένας εκ των δυο αναμένεται να αναλάβει στη «μετά Αναστασίου» εποχή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: