Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μαυροκεφαλίδης: «Ομαδική δουλειά ο τίτλος του MVP»

Για την ανάδειξη του ως κορυφαίου παίκτη της 4ης αγωνιστικής της Basket League μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, τονίζοντας πως είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. «Να βελτιωνόμαστε καθημερινά», τόνισε.

Μαυροκεφαλίδης: «Ομαδική δουλειά ο τίτλος του MVP»
Στην ομαδική δουλειά απέδωσε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ ξεχώρισε στη νίκη της ΑΕΚ επί του Κόροιβου, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο ράνκινγκ (28 πόντοι με 6/8 βολές, 11/14 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 8 κερδισμένα φάουλ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 30’ συμμετοχής).

Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο σάιτ της ΕΣΑΚΕ για την διάκρισή του:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ;
«O τίτλος του MVP ήταν καθαρά ομαδική δουλειά».

- Ποιο είναι το «μυστικό» των πολύ καλών και παραγωγικών προσωπικών εμφανίσεων σου;
«Καταρχήν, δεν υπάρχει μυστικό. Το μόνο που υπάρχει είναι συγκέντρωση στους αγώνες και σκληρή ατομική δουλειά για να βγει το ιδανικό αποτέλεσμα».

- Η ΑΕΚ είναι αήττητη μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ;
«Το ότι είμαστε αήττητοι δεν παίζει κανένα ρόλο. Ξεκινήσαμε δυνατά αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια κάθε μέρα στη προπόνηση και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

- Ποια είναι η άποψη σου για το επίπεδο και την ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος της φετινής σεζόν;
«Φαίνεται κάθε χρόνο και ειδικά την τελευταία τριετία η άνοδος στο επίπεδο του πρωταθλήματος. Μακάρι να γίνει πιο δυνατό στη συνέχεια και με την συμμετοχή κι άλλων ομάδων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: