Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Μπεργκ!


Ξαφνικό πρόβλημα με τον Μπεργκ

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ ο οποίος στο τέλος της προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Και από τα χαμόγελα στην ανησυχία. Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού είδαν τον Μάρκους Μπεργκ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης χωρίς πρόβλημα. Το τέλος όμως δεν ήταν καλό.

Ο Σουηδός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που είχε τον τραυματισμό. Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί εάν πρόκειται για υποτροπή στο πρόβλημα που είχε στο δικέφαλο κάτι που θα σημαίνει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απουσίας του Μπεργκ, την στιγμή που βρισκόταν στο τελικό στάδιο της επιστροφής του.

Το σίγουρο –πάντως- μετά από την εξέλιξη αυτή είναι ότι ο Μπεργκ θα είναι εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Κυριακής (19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης..

Αντίθετα ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει στη διάθεσή του κανονικά τον Καρέλη ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.

Ο Ράσμους Τελάντερ ακολούθησε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Το… μενού των «πράσινων» περιλάμβανε (μετά το αρχικό ζέσταμα), τακτική και παιχνίδι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συγκλονιστικό βίντεο από τον τόπο της δολοφονίας του ποδοσφαιριστή!!


Συγκλονιστικό βίντεο από τον τόπο της δολοφονίας του ποδοσφαιριστή

Η γυναίκα του θύματος θρηνεί πάνω από το άψυχο κορμί του άντρας της.

Την τελευταία του πνοή, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε έξω από εμπορικό κέντρο στην πατρίδα του, άφησε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ρέιτζερς και διεθνής με την εθνική ομάδα της Ονδούρας, Άρνολντ Περάλτα.

Ο Περάλτα που αγωνίστηκε με την Ονδούρα στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλιάς, δολοφονήθηκε στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου που είχε επισκεφτεί με τη γυναίκα και δύο φίλους του, με τους δράστες να παραμένουν άγνωστοι και την αστυνομία να τους αναζητά.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι οι δράστες δεν είπαν τίποτα στο θύμα, πάρα μόνο τον γάζωσαν με 18 σφαίρες.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη γυναίκα του να θρηνεί πάνω από το άψυχο κορμί του.

inner




*Πηγή: sport-fm.gr*

H νίκη που της λείπει και η «δοκιμασία» για Σάκοτα!


H νίκη που της λείπει και η «δοκιμασία» για Σάκοτα

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για το τι περιμένει από το ματς της Νέας Σμύρνης, αλλά και για το πόσο μπορεί να πείσει ο Σάκοτα τους οπαδούς της ΑΕΚ με τις απαντήσεις του.

Τα ματς με τον Πανιώνιο είναι πάντοτε ιδιαίτερα. Όχι λόγω της όποιας αντιπαλότητας μπορεί να έχει δημιουργηθεί, αλλά γιατί είναι πάντοτε μια ιδιαίτερη έδρα που παρά την παράδοση που έχει η ΑΕΚ με το μέρος της, τα πρόσφατα χρόνια, τα πράγματα δεν είναι ποτέ εύκολα. Ως προς την φετινή περίοδο, το παιχνίδι έχει πρόσθετο στοιχείο, πως ο Πανιώνιος βρίσκεται στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, αλλά και το γεγονός πως η «Ένωση» θα πρέπει να πιστοποιήσει την φόρμα του πρόσφατου διαστήματος και να δώσει συνέχεια στο σερί της. Τo bonus κίνητρο: Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο καμία ομάδα της πρώτης εξάδας, με απολογισμό τρεις ήττες και μια ισοπαλία με τον ΠΑΟ. Άρα απέμεινε να νικήσει στη Νέα Σμύρνη, για έχει ένα τρίποντο με κάποιον από τους βαθμολογικούς γείτονες της, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Έχει γίνει πολλή συζήτηση, γύρω από τα συστήματα και τις επιλογές που έχει ο Πογέτ και που θα πρέπει να κάνει για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Περισσότερα απ’ όλα, εμένα προσωπικά με απασχολεί να βγάλει η ΑΕΚ χαρακτήρα και ποδοσφαιρικό εγωισμό που σε πολλά από τα ματς με αντίπαλες τις ομάδες της πρώτης εξάδας, δεν έβγαλε. Στη Νέα Σμύρνη θα έχει ν’ αντιμετωπίσει μια εχθρική ατμόσφαιρα και πιθανότατα και μια διαιτησία από τις ..γνωστές και μη εξαιρετέες. Αυτό που θέλω να δω να βγαίνει στο χορτάρι στη Νέα Σμύρνη, είναι καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό θράσος και έξυπνο παιχνίδι. Τις αποφάσεις στο ματς να τις παίρνει η ΑΕΚ, να πάρει το τρίποντο που θ’ αποτελέσει έναν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα ενός σερί. Ο Πανιώνιος δεν θα είναι εύκολη λεία, αν η ΑΕΚ δεν παρουσιαστεί δίχως τις παθογένειες των εκτός έδρας αγώνων του πρώτου γύρου.

Στο μεταγραφικό προσκήνιο ήρθε και το θέμα του Κλέο. Ένας παίκτης που έγινε αγαπητός στην Παρτιζάν και που αν δει κανείς εκεί τα νούμερα του, αλλά και στην Γκουανγκτσόου Εβεργκράντε από την Κίνα, έχει καλά στατιστικά. Άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται, οι Βραζιλιάνοι γράφουν αρκετές λεπτομέρειες για να είναι κάτι χωρίς βάση το δημοσίευμα τους. Επειδή πρόκειται για παίκτη από λατινοαμερικάνικη αγορά, θεωρώ δεδομένο πως ο Πογέτ, έχει γνώση. Για τον Κλέο, η είδηση ήρθε επί του πιεστηρίου, μιας και το κείμενο το γράφω, τις πρώτες ώρες της Παρασκευής.

Αυτό που ψάχνω να καταλάβω που θα οδηγήσει, είναι αυτή η συνέντευξη που θα δώσει με βάση τα ερωτήματα που θα φτάσουν στην ΚΑΕ, ο Ντράγκαν Σάκοτα. Κατανοώ πως θα πρέπει να προηγηθεί ένα γερό ξεσκαρτάρισμα, για να προκύψουν εκείνα τα μηνύματα που θα είναι αρκετά κόσμια προς απάντηση, αλλά σίγουρα ένα κλίμα θα προκύψει για τον προπονητή. Θεωρώ πως δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν για να υπάρχουν λογικές εξηγήσεις. Ή ο Αγγελόπουλος θα στηρίξει την επιλογή Σάκοτα ως το τέλος ή θέλει να τον φέρει με άμεσο τρόπο μπροστά στη δυσαρέσκεια της πλειοψηφίας του κόσμου. Ακόμα και τα νορμάλ ερωτήματα, θα έχουν μεγάλη δόση κριτικής για το έργο του προπονητή, δίχως καμία αμφιβολία. Θα είναι αρκετά για να του δείξουν τον δρόμο προς αποχώρηση; Γιατί πειστικές απαντήσεις, είναι δύσκολο να δώσει ο Σάκοτα, ειδικά πάνω στο ποιός είναι ο λόγος που η ομάδα έχει αλλάξει τόσους πολλούς παίκτες σε ένα τρίμηνο...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μ’ αυτούς πάει Νέα Σμύρνη!


Μ’ αυτούς πάει Νέα Σμύρνη

Έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και χωρίς απρόοπτα ο Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε τους 18 παίκτες της αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γκουστάβο Πογέτ, που είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, επέλεξε να αφήσει εκτός για λόγους τακτικής τους Μπακάκη, Ανάκογλου, Τζανετόπουλο και Κρισάντους. Αντίθετα, επέστρεψε απ’ την τιμωρία του ο Μπαρμπόσα.

Η 18άδα που επέλεξε αποτελείται από τους: Μπαρόχα, Ανέστη, Σοϊλέδη, Αρθο, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα, Τζεμπούρ και Αραβίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απάντηση Αστέρα σε Περιφέρεια: «Έχουμε μετατρέψει μόνοι μας ένα χωράφι σε γήπεδο»!


Απάντηση Αστέρα σε Περιφέρεια: «Έχουμε μετατρέψει μόνοι μας ένα χωράφι σε γήπεδο»

Ανακοίνωση στην οποία απαντάει στις αιχμές της Περιφέρειας Πελοποννήσου για μη ανταπόκριση στο κάλεσμα της εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης. «Δεν ενδιαφερθήκατε ποτέ» σχολιάζουν οι Αρκάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα

Μας προξενεί ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι η Περιφέρεια δηλώνει παρούσα για δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στην Τρίπολη και στις άλλες πόλεις της Περιφέρειας. Μας προκαλεί έκπληξη, διότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν ακούσαμε κάτι για αθλητικό σχεδιασμό της Περιφέρειας. Ακόμη βέβαια μεγαλύτερη εντύπωση, μας προκαλούν τα λεγόμενα περί πρόσκλησης από την Περιφέρεια (εδώ και πολλά χρόνια) για να καταθέσουμε προτάσεις για τα μελλοντικά σχέδια του Αστέρα.

Εδώ και 12 χρόνια, ο Αστέρας έχει μετατρέψει ένα χωράφι σε γήπεδο, το οποίο μπορεί να φιλοξενεί άνετα αγώνες επιπέδου EUROPA LEAGUE μέχρι και την τελική φάση, ΧΩΡΙΣ την παραμικρή βοήθεια από Δήμο ή Περιφέρεια. Επαναλαμβάνουμε, χωρίς την παραμικρή βοήθεια, κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι αρμόδιες αρχές. Ποτέ και κανένας δεν μας επισκέφθηκε για να μας ρωτήσει τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζουμε, τι σχέδια έχουμε για το γήπεδο της ΠΟΛΗΣ μας, που μπορούν να βοηθήσουν. Ποτέ.

Ούτε ο Δήμος, ούτε η Περιφέρεια. Κι έρχεται τώρα, όψιμα η Περιφέρεια να μας πει ότι μας έχει καλέσει για να καταθέσουμε προτάσεις εδώ και χρόνια και ότι εμείς είμαστε αυτοί που δεν ανταποκρίθηκαν. Κρίμα...

Η Περιφέρεια γνωρίζει πολύ καλά όπως και ο Δήμος, του οποίου άλλωστε περιουσία είναι το γήπεδο, μέχρι και το παραμικρό λιθαράκι που μπαίνει στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το ξέρουν, διότι αυτοί εκδίδουν τις σχετικές άδειες και φυσικά ενημερώνονται εκ των προτέρων. Ποτέ όμως δεν μας πρότειναν ότι θα μπορούσαν και αυτοί να συμμετάσχουν στις δαπάνες που κάθε χρόνο πληρώνονται για νέα έργα στο γήπεδο.

Τους καλούμε να μας πουν πότε έδειξαν ενδιαφέρον για κάτι. Το τεράστιο ενδιαφέρον και των δύο μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί κανείς, με μία και μόνο επίσκεψη στους γύρω χώρους και δρόμους του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Πλήρης εγκατάλειψη.

Ας αφήσει, λοιπόν, τις υπερβολές ο κύριος Περιφερειάρχης κι εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα χαιρετίσουμε ένα ενδεχόμενο ενδιαφέρον για τα αθλητικά έργα της περιοχής. Τον περιμένουμε να μας επισκεφθεί ή αν δεν το επιθυμεί, να μας στείλει μία επιστολή για τις πραγματικές προθέσεις της Περιφέρειας. Διότι αυτά που μένουν, είναι τα γραπτά. Η παραπληροφόρηση για δημιουργία εντυπώσεων, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.

Κι αφού αποκαταστάθηκε η αλήθεια για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, κι επειδή εμείς κοιτάμε μπροστά και δεν παρελθοντολογούμε, θέλουμε να τονίσουμε προς την Περιφέρεια, ότι είμαστε ΕΔΩ για να συζητήσουμε τις πραγματικές προθέσεις που έχουν, ώστε να αναβαθμιστεί το γήπεδο της ΠΟΛΗΣ μας και της Αρκαδίας, το οποίο διαφημίζει ολόκληρη την Πελοπόννησο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υ.Γ. Αν αυτή η εξέλιξη είναι η απαρχή έτσι ώστε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, εμείς είμαστε έτοιμοι με ολοκληρωμένες προτάσεις και σχέδια προκειμένου να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο, το γήπεδο της ΠΟΛΗΣ μας.

«Κόλλησε» Κάρι και ο Πολ!!


«Κόλλησε» Κάρι και ο Πολ

Ο Κρις Πολ δεν συνηθίζει να παίρνει τραβηγμένες προσπάθειες για τρεις πόντους. Με κίνδυνο όμως να του μείνει η μπάλα στα χέρια στον αγώνα των Μπουλς με τους Κλίπερς σούταρε α λα Κάρι και το' βαλε.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τo γήπεδο με ΑΕΚ από Πανιώνιο!


Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τo γήπεδο με ΑΕΚ από Πανιώνιο

Τη συμπαράσταση του κόσμου του ζητάει ο Πανιώνιος για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο φίλαθλος κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης για την ενίσχυση των προσπαθειών των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.

Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό την Παρασκευή μέχρι τις 20:00. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι από τους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους. Το Σάββατο ενισχύουμε την ομάδα μας, η οποία διαγράφει εντυπωσιακή πορεία την φετινή περίοδο.

Προστατεύουμε το γήπεδό μας, καθώς οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου είναι ιδιαίτερα σκληρές και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να χαλάσει την γιορτή μας.

Το Σάββατο ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ο Στραματσόνι θα αποφασίσει!


Ο Στραματσόνι θα αποφασίσει

Στη διάθεση του Αντρέα Σταρματσόνι τέθηκαν Μάρκους Μπεργκ και Νίκος Καρέλης ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, καθώς αμφότεροι επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Στο χέρι του Αντρέα Στραματσόνι είναι η συμμετοχή των Μάρκους Μπεργκ και Νίκου Καρέλη στο Κυριακάτικο ματς (13/12, 19:30) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο Σουηδός και ο Έλληνας επιθετικός επέστρεψαν στις προπονήσεις την Παρασκευή και ο θα κρίνει ο Ιταλός τεχνικός αν είναι σε θέση να προσφέρουν. Πάντως, για τον δεύτερο πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αγωνιστεί, καθώς έχασε μόνο το πρόγραμμα της Πέμπτης λόγω μυϊκού σπασμού στη δεξιά γάμπα. Οι πιθανότητες για τον διεθνή φορ είναι πιο λίγες, καθώς ο χρόνος απουσίας το ήταν μεγαλύτερος και ενώ απομένουν λίγα 24ωρα μέχρι το παιχνίδι με τους Αρκάδες στη Λεωφόρο.

Ο Ράσμους Τελάντερ ακολούθησε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Το… μενού των «πράσινων» περιλάμβανε (μετά το αρχικό ζέσταμα), τακτική και παιχνίδι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μου λείπει ο Αντσελότι»


Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μου λείπει ο Αντσελότι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το πρώην προπονητή του στη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ ευχήθηκε να δουλέψουν ξανά μαζί.

Ο Κριστιανο Ρονάλντο είναι μεγάλος φαν του Κάρλο Αντσελότι και δεν το κρύβει. Και όταν ο Ιταλός συνδέεται τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Ρονάλντο αναφέρεται πάντα ως στόχος της πρώην ομάδας του, η ιστορία γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

Σε συνέντευξη του στο ESPN o μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντσελότι και εξέφρασε την επιθυμία να δουλέψουν ξανά μαζί μία μέρα.

«Ο κύριος Αντσελότι ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Στην αρχή πίστευα ότι ήταν ένας σκληρός άνθρωπος και κάπως αλαζόνας. Ήταν ακριβώς το αντίθετο. Είναι σαν μια μεγάλη αρκούδα, είναι ένας τόσο γλυκός και ευαίσθητος άνθρωπος. Μας μίλαγε κάθε ημέρα. Όχι μόνο με μένα, αλλά με όλους τους παίκτες. Πέρναγε καλά μαζί μας. Είναι ένα απίστευτο άτομο. Εύχομαι κάθε παίκτης να είχε την ευκαιρία να δουλέψει μαζί του, γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής και μου λείπει πολύ γιατί κερδίσαμε πολλά τρόπαια μαζί. Εύχομαι να δουλέψω ξανά μαζί του στο μέλλον. Αλλά τώρα είμαι καλά. Έχω νέο προπονητή και είμαι χαρούμενος, αλλά έχω και ευχάριστες αναμνήσεις».

Στη συνέχεια ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε γενικότερα στις αλλαγές που συμβαίνουν σε μία ομάδα

«Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο. Αν υπάρχουν συχνές αλλαγές είναι δύσκολο. Δεν μου αρέσει όταν υπάρχουν συχνές αλλαγές ή οταν πουλάνε και αγοράζουν παίκτες κάθε χρόνο. Πιστεύω ότι κάποιες φορές χρειάζεται χρόνος για να μάθεις τον άλλον. Είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιωθείς τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και να αποκτήσει η ομάδα συνοχή. Οι συχνές αλλαγές είναι δύσκολες γιατί σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμοστείς με άλλους παίχτες και οι άλλοι παίχτες να προσαρμοστούν με σένα. Είναι δύσκολο. Ξέρω όμως ότι έτσι έχει η κατάσταση. Είναι μέρος της δουλειάς. Η αγορά είναι έτσι. Πουλάνε και αγοράζουν παίκτες. Πρέπει να προσαρμοστείς με αυτό. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που αγοράζει παίκτες κάθε χρόνο, έτσι πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος όταν αλλάζει ο προπονητής

«Είναι δύσκολο αλλά νιώθω άνετα γιατί συνήθως παίζω στη θέση μου. Για μένα δεν θα είναι μεγάλο θέμα. Νιώθω άνετα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα προσπαθώ να μαθαίνω κάτι από κάθε προπονητή. Ο καθένας έχει διαφορετικό στυλ και διαφορετική γνώμη. Απλά επιλέγω τα καλύτερα πράγματα από αυτούς. Είμαι ο παίκτης που είμαι σήμερα λόγω των προπονητών που έχω δουλέψει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Προπονητής του μήνα ο Ρανιέρι!!


Προπονητής του μήνα ο Ρανιέρι

Η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι συνεχίζει την εξωφρενική της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Ιταλός τεχνικός αναδείχθηκε προπονητής του μήνα στο «νησί». Κορυφαίος παίκτης ο Βάρντι.

Σάρωσε στα βραβεία του μήνα η Λέστερ, εξαργυρώνοντας με τον τρόπο αυτό την εντυπωσιακή πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Άλλωστε είναι δύσκολο να μην αναγνωρίσει κανείς το γεγονός πως μια ομάδα επιπέδου Λέστερ, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ μετά από 15 αγωνιστικές.

Αυτό συνετέλεσε στο να αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής για το Νοέμβριο ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, ενώ καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ, Τζέιμι Βάρντι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η απάντηση του Μπενζεμά για τον αποκλεισμό του από την εθνική!!


Η απάντηση του Μπενζεμά για τον αποκλεισμό του από την εθνική

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας απέκλεισε τον Καρίμ Μπενζεμά από την εθνική μετά το «ροζ» εκβιασμό του Βαλμπουενά και ο άσος της Ρεάλ σχολίασε μέσω Twitter την συγκεκριμένη απόφαση.

Εκτός εθνικής ομάδας για τα τελικά του Euro 2016 έμεινε ο Καρίμ Μπενζεμά με τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ανακοινώνει δια στόματος του προέδρου της, Νοέλ Λε Γκρε την τιμωρία του παίκτη.

Θυμίζουμε ότι η τιμωρία του παίκτη είναι απόρροια της συμμετοχής του στον «ροζ» εκβιασμό του Βαλμπουενά και φυσικά αν αποδειχθεί ότι ο Μπενζεμά είναι αθώος θα αποκατασταθεί η φήμη του και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής.

Ο επιθετικός της Ρεάλ έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του λογαριασμού στο twitter, δείχνοντας εμπιστοσύνη στη γαλλική ομοσπονδία.

«Σέβομαι την απόφαση και έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ομοσπονδίας» ήταν το «τιτίβισμα» του παίκτη.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Κωνσταντινέας: «Λάθος του Κοντονή να μιλήσει με Μαρινάκη»


Κωνσταντινέας: «Λάθος του Κοντονή να μιλήσει με Μαρινάκη»

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας χαρακτήρισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 λανθασμένη την κίνηση του Σταύρου Κοντονή να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων στη Λεωφόρο.

Βασικό άξονα του προβλήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η ΕΠΟ, όπως ανέφερε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και αναφέρθηκε στους βασικούς παράγοντες που βάζουν φρένο στο να προοδεύσει. Ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής ανέφερε πάντως ότι έχουν γίνει βήματα για την «κάθαρση» του και τόνισε ότι θα είναι καθοριστικές οι εκλογές στις Ενώσεις των συνδέσμων.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι χαρακτήρισε χθες στη Βουλή λανθασμένη την κίνηση του Υφυπουργού Αθλητισμού να συνομιλήσει στο τηλέφωνο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια την ημέρα του ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, λόγω της δυσαρέσκειας του προέδρου του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά μίλησε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιου για:

-το αν χαρακτήρισε στη Βουλή λανθασμένη την κίνηση του Σταύρου Κοντονή: «Καταρχάς δεν ξέρω τι μου λέτε, διότι υποτίθεται ότι είναι κλειστά όλα. Εγώ την άποψη μου τη λέω στα Όργανα μου, στην Κοινοβουλευτική ομάδα. Πάντως, πιστεύω ότι δεν πρέπει να μιλάμε σε άτομα που έχουν περιοριστικούς όρους. Είτε είναι ο Μαρινάκης, είτε ο Μελισσανίδης, είτε ο Αλαφούζος για να μην το κάνω συγκεκριμένο. Όποιος και να ήταν που έχει περιοριστικούς όρους. Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να μιλήσει μαζί του, αλλά παρότι τον πήρε ήταν λάθος το να μιλήσει μαζί του. Δεν θέλω να σχολιάσω τα δημοσιεύματα».

-το αν έχει σημειωθεί πρόοδος για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θα το δούμε, έχουν γίνει βήματα, αλλά θα το δούμε στη συνέχεια».

-το αν θα παίξουν ρόλο οι εκλογές: «Εννοείται ότι αυτό θα το δούμε και από τις εκλογές. Είναι οι ίδιοι παράγοντες στις Ενώσεις τους σαράντα χρόνια. Μίλησα πριν οκτώ μήνες για το αν πρόκειται να φύγει ο κύριος Γκιρτζίκης. Πρέπει να υπάρχει και κώδικας ηθικής. Δεν ήξερε να μου απαντήσει».

-το ποια είναι τα βασικά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τρία είναι τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων. Δηλαδή των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, η ίδια η Λίγκα και η ΕΠΟ που μεταχειρίζεται τους διαιτητές, αλλά και οι αποφάσεις για τις ποινές.

Η ΕΠΟ είναι βασικός άξονας του προβλήματος. Στην ΕΠΟ πρέπει να μετέχουν και οι ποδοσφαιριστές. Γιατί να μην μετέχουν στον ΔΣ της ΕΠΟ; Είναι σωστό να μην αφήνει η ΕΠΟ τους παίκτες να απεργήσουν. Πώς να λειτουργήσει το ποδόσφαιρο με αυτήν την διοίκηση της ΕΠΟ. Εδώ δεν κρατάνε πρακτικά. Για να μιλήσει κάποιος πρέπει να ξέρει να μιλήσει, ξέρεις να μιλήσει αυτός (σ.σ. Γιώργος Γκιρτζίκης);»

Προκάλεσε... λιποθυμίες ο Ρόντο!!


Προκάλεσε... λιποθυμίες ο Ρόντο

Ο παλιός καλός Ραζόν Ρόντο είναι πάλι κοντά μας. Στη νίκη των Κινγκς επί των Νικς δεν άγγιξε απλά το τριπλ νταμπλ (16π. 12 ασίστ, 9 ριμπ.) αλλά προκάλεσε και... λιποθυμίες.

Μετά από μια μακρά περίοδο κάμψης, ο Ραζόν Ρόντο έχει βρει ξανά τον εαυτό του στο Σακραμέντο. Στη νίκη των Κινγκς επί των Νικς άγγιξε ένα ακόμη τριπλ νταμπλ (16π. 12 ασίστ, 9 ριμπ.) και πρόσφερε δύο φάσεις για highlights, μια με τρομερό κάρφωμα και άλλη μία με απίθανη ασίστ ενώ έπεφτε. Λογικό ο συμπαίκτης του, Κουίνσι Έισι, να έχει λιποθυμικές τάσεις!














*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πανιώνια» συνάντηση στο Λιμόζ!! (pic)


«Πανιώνια» συνάντηση στο Λιμόζ (pic)

Αγραβάνης, Αθηναίου και Πέιν, που τους ενώνει το παρελθόν τους στον Πανιώνιο, τα είπαν σε «πηγαδάκι» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λιμόζ στη Γαλλία.

Ξύπνησε... μνήμες το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού στη Λιμόζ. Όχι μόνο για το μέχρι πρότινος κακό παρελθόν των Πειραιωτών στο «Μπομπλάν», αλλά και γιατί εκεί συναντήθηκαν τρεις παλιοί συνοδοιπόροι.

Ο Μαρκ Πέιν, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Γιάννης Αθηναίου συνυπήρξαν στον Πανιώνιο τη σεζόν 2012/13 και μετά τον αγώνα είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο και να θυμηθούν τα παλιά. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Κουμπάροι εισαγγελέας και εισηγητής του βουλεύματος Koriopolis»


«Κουμπάροι εισαγγελέας και εισηγητής του βουλεύματος Koriopolis»

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Βόλου αναφέρει ότι ο εισαγγελέας και ο εισηγητής του βουλεύματος Koriopolis έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Ένα νέο στοιχείο σχετικά με το βούλευμα για την υπόθεση των στημένων αγώνων του “Koriopolis” κάνει γνωστό ιστοσελίδα του Βόλου.

Η volosday.gr αναφέρει ότι ο εισαγγελέας εφετών, Πούλιος, δηλαδή ο συντάκτης του βουλεύματος αλλά και Εφέτης, Τζιμπλάκης, ο εισηγητής του έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.


Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Volosday.gr:

Ένα νέο ισχυρό πλήγμα για την όποια αξιοπιστία απέμεινε του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη με σοβαρές κατηγορίες 80 και πλέον άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, αποτελεί η αποκάλυψη – πληροφορία, από αξιόπιστες πηγές, σύμφωνα με την οποία οι δύο ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί, ο Εισαγγελέας Εφετών, Παν. Πούλιος και ο Εφέτης, Ιωάννης Τζιμπλάκης, συντάκτης ο πρώτος και εισηγητής – εφέτης ο δεύτερος του βουλεύματος για την υπόθεση Koriopolis, δηλαδή αυτή με τους «στημένους» ποδοσφαιρικούς αγώνες του 2011, συνδέονται και με συγγενικούς δεσμούς και συγκεκριμένα είναι κουμπάροι και πλέον η αναίρεση – απόσυρση του βουλεύματος αυτού φαντάζει και είναι μονόδρομος για την ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

Πιθανώς το γεγονός αυτό από μόνο του ελάχιστη έως καθόλου σημασία θα είχε αν και οι δύο δεν βρίσκονταν υπό ποινική και πειθαρχική διερεύνηση από τον Άρειο Πάγο για ιδιαίτερα σοβαρές παραλείψεις και παρατυπίες, μετά τις αποκαλύψεις – «βόμβα» συνομιλιών, που υποκλάπηκαν νόμιμα από τον περίφημο κοριό της ΕΥΠ.

Όταν μάλιστα αυτό συνδυάζεται και με το γεγονός ότι ο Εφέτης, κ., Τζιμπλάκης, που ας σημειωθεί έχει λάβει τρίμηνη αναρρωτική άδεια και απέχει των καθηκόντων του, ήταν αναπληρωτής στη σύνθεση του Συμβουλίου που εξέτασε το βούλευμα που συνέταξε ο κ Πούλιος και με δική του πρωτοβουλία – κατ’ άλλους και φορτικότητα – ζήτησε και πέτυχε να του αναταθεί η αρμοδιότητα του εισηγητή, αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχουν πολλά κενά, βαριές σκιές και μείζονα θέματα αξιοπιστίας της όλης διαδικασίας.

Μάλιστα για το λόγο αυτό ήδη ο κ Αχ. Μπέος τους έχει υποβάλει μήνυση και τους κατηγορεί για δωροληψία δικαστικών υπαλλήλων, απιστία στην υπηρεσία και παρασιώπηση λόγου εξαίρεσης και έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη

Η μήνυση Μπέου

Στη μήνυσή του ο δήμαρχος μεταξύ άλλων σημειώνει: «Επειδή προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις, αν όχι και αποδείξεις για τέλεση αδικημάτων από τους μηνυόμενους και συγκεκριμένα δέον να ερευνηθούν η παραβίαση των άρθρων 237, 256, 390 ΠΚ και 26 ΚΠΔ και όποιων άλλων Εσείς κρίνετε ή προκύψουν από την προανάκριση.
Επειδή με βάση το άρθρο 26 ΚΠΔ, κάθε δικαστικός λειτουργός που αναφέρεται στο άρθρο 14, καθώς και κάθε προανακριτικός υπάλληλος που αναφέρεται στο άρθρο 25, ο οποίος αν και γνωρίζει ότι συντρέχει στο πρόσωπό του κάποιος λόγος για να εξαιρεθεί ή να αποκλεισθεί, παραλείπει να τον αναφέρει σύμφωνα με τις διατάξεις αυτού του κεφαλαίου, ή όταν ζητηθεί η εξαίρεσή του, αρνείται το λόγο, τιμωρείται με πειθαρχική ποινή και καταδικάζεται σε αποζημίωση και πληρωμή των εξόδων, χωρίς να αποκλείεται και η εφαρμογή των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα. Σύμφωνα με το άρθρο 15 ΚΠΔ, όλα τα δικαστικά πρόσωπα είναι εξαιρετέα, αν συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού του άρθρου αυτού ή αν προκάλεσαν ή προκαλούν υπόνοιες μεροληψίας, δηλαδή αν υπάρχουν γεγονότα που μπορούν να δικαιολογήσουν εμφανώς δυσπιστία για την αμεροληψία τους.
Επειδή, με βάση το Σύνταγμα, οι δικαστικοί λειτουργοί και εισαγγελείς οφείλουν πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα και στη δημοκρατία. Κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα, στους νόμους και στη συνείδησή τους, χωρίς να εμφιλοχωρούν οικονομικά συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις.
Επειδή από τις συνομιλίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και έχουν νομίμως συλλεγεί, προκύπτει ότι ο εισηγητής του παραπεμπτικού για μένα βουλεύματος είχε στενές επαφές με συγκατηγορούμενο μου στην ίδια υπόθεση, ο οποίος με τον ίδιο βούλευμα απηλλάγη.
Επειδή λόγω αυτής της στενής τους σχέσης ο κος Τζιμπλάκης ως εφέτης εισηγητής του Δικαστικού συμβουλίου για το εν λόγω βούλευμα όφειλε να ζητήσει την εξαίρεσή του στην εν λόγω υπόθεση, πολλώ δε μάλλον να μην ζητήσει ο ίδιος επιμόνως και υπόπτως να την αναλάβει.
Επειδή στις συνομιλίες όπως δημοσιεύτηκαν, ακούγεται ότι ο δικαστικός λειτουργός (κος Τζιμπλάκης) και ο εισαγγελέας (κος Πούλιος) «είναι εντάξει», καθώς ο τελευταίος ήταν ο Εισαγγελέας που εισήγαγε στο Δικαστικό Συμβούλιο απαλλακτική πρόταση για τον συγκατηγορούμενο μου, ο συνεργάτης του οποίου με βάση τις συνομιλίες τον χαρακτηρίζει «εντάξει», ενώ για εμένα η πρόταση ήταν παραπεμπτική.
Επειδή υπάρχουν στο πρόσωπο τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου των μηνυομένων σημαντικές υποψίες αμεροληψίας, από γεγονότα που μπορούν ευλόγως και εμφανώς, όπως απαιτεί ο νόμος να δικαιολογήσουν μια μεροληπτική στάση υπέρ ενός εκ των συγκατηγορουμένων μου, ο οποίος εν τέλει απηλλάγη!
Επειδή κατά το άρθρο 237 ΠΚ, όποιος καλείται κατά το νόμο να εκτελέσει δικαστικά καθήκοντα ή ο διαιτητής, αν ζητήσει ή λάβει, άμεσα ή μέσω τρίτου, για τον εαυτό του ή για άλλον, οποιασδήποτε φύσεως αθέμιτο ωφέλημα, για ενέργεια ή παράλειψη, μελλοντική ή ήδη τελειωμένη, που ανάγεται στην εκτέλεση των καθηκόντων του κατά την απονομή της Δικαιοσύνης ή την επίλυση διαφοράς, τιμωρείται με κάθειρξη και χρηματική ποινή 15.000 έως 150.000 ευρώ. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος για τον παραπάνω σκοπό υπόσχεται ή παρέχει τέτοια ωφελήματα, άμεσα ή μέσω τρίτου.
Επειδή η συμπεριφορά των μηνυομένων στοιχειοθετεί τη διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.
Επειδή είμαι άμεσα θιγόμενος από την αξιόποινη συμπεριφορά τους και έχω άμεσο ενεστώς και ειδικό έννομο συμφέρον να εξεταστεί άμεσα η εν λόγω καταγγελία, να αποδοθούν ευθύνες και να λάμψει η Δικαιοσύνη.
Επειδή η παρούσα είναι νόμιμη και αληθινή, αποδεικνυόμενη από έγγραφα και μάρτυρες.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΜΗΝΥΩ ΤΟΥΣ
1. ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΜΠΛΑΚΗ, Εφέτη Αθηνών
2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥΛΙΟΥ, Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών
Και κάθε άλλον συνυπεύθυνο, για τα αδικήματα της δωροληψίας δικαστικών υπαλλήλων (237 ΠΚ), απιστίας στην υπηρεσία (256 ΠΚ) και παρασιώπησης λόγου εξαίρεσης (26 ΚΠΔ) και όποια άλλα τυχόν».

Συνομιλία -σοκ για τις δικαστικές υποθέσεις

Να θυμίσουμε ότι μια συνομιλία, η πλέον αποκαλυπτική που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ μεταξύ του Νίκου Πηρούνια και του φυγόδικου Ν.Β. στις 2 Αυγούστου του 2015.

Ν.Β: Τι γίνεται κάτω; Με τον χοντρό ; Εξελίξεις έχουμε.
Ν.Π: Τίποτε, τίποτε. Νέκρα τελείως. Δεν κινείται τίποτε.
Ν.Β: Καθάρισε αυτός εν τω μεταξύ εε ;
Ν.Π: Από την πρώτη υπόθεση ρε.
N.B: Ναι, καθάρισε τελείως.
Ν.Π: Η πρώτη υπόθεση.
Ν.Β: Ναι.
Ν.Π: Η πρώτη υπόθεση ήταν και ο εισαγγελέας και ο εφέτης… εε… εντάξει… εε… το θέμα είναι ότι δεν λέει τίποτε. Το δεύτερο είναι το μεγάλο. Αυτό που εκκρεμεί.
Ν.Β: Με το καράβι ;
Ν.Π: Το δεύτερο το ποδοσφαιρικό λέω ρε.
N.B: Δεν έχει καθαρίσει με αυτό.
N.Π: Όχι. Το δεύτερο είναι που έχει περιοριστικούς όρους. Το δεύτερο είναι η δικογραφία με την ανατίναξη του φούρνου και η διαδικασία που έγινε όμως μετά το 11. Η υπόθεση η πρώτη είναι πριν το 11 που ήταν ο Μπέος, Τσακογιάννης και…
Ν.Β: Αα…
Ν.Π: Κατάλαβες ; Που ήταν κατηγορούμενος.
Ν.Β: Θα καθαρίσει και από αυτό.
Ν.Π: Τώρα θα αργήσει πολύ το θέμα αυτό.
Ν.Β: Θα καθαρίσει, θα καθαρίσει… αλλά οι άλλοι… τους πάνε κανονικά.
Ν.Π: Ναι, ναι.
Ν.Β: Τους άλλους… θα ακούσεις καμπάνες στους άλλους.
Ν.Π: Για ποιους λες ;
Ν.Β: Θα πέσουν καμπάνες για Μπέο, Τσακογιάννη και Σία.
Ν.Π: Ναι, ναι. Τους έχουν βάλει χοντρά. Ο Μπέος θα χάσει και τον δήμο τώρα.
Ν.Β: Ναι, ναι.
Ν.Π: Αυτό τον πονάει πιο πολύ, που θα χάσει τον δήμο.

«Σκιές στη δικαιοσύνη» με αφορμή Τζιμπλάκη «είδε» και ο Παπαγγελόπουλος!

Προ μηνός, περίπου, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, υπεύθυνος για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Δ. Παπαγγελόπουλος.κ. Παπαγγελόπουλος ενημερώθηκε για την πορεία της επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε για τον εφέτη Γιάννη Τσιμπλάκη, λόγω των τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε με το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατηγορούμενου για την υπόθεση του Νoor-1, του πλοίου που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης, Αιμίλιο Κοτσώνη.

Θυμίζουμε ότι ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε το 2012 τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στον κ. Τζιμπλάκη και τον πρώην υπεύθυνο προμηθειών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση του «ναρκο-πλοίου» που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης.

Τότε, ο τελευταίος φερόταν να δρομολογεί συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και του κ. Τζιμπλάκη, ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 εισηγήθηκε την απαλλαγή του προέδρου του Ολυμπιακού από όλες τις κατηγορίες (με τη σύμφωνη γνώμη και του αντεισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Πούλιου).

Το koutipandoras.gr αναφέρει ότι «ως εκ τούτου, προκύπτουν σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία του βουλεύματος, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις αυτές να οδηγήσουν ακόμα και στην ακύρωση του ή την επανεξέταση της υπόθεση των στημένων αγώνων»!

Όπως δήλωσε μάλιστα ο κ. Παπαγγελόπουλος μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, πρόκειται να πράξει τα δέοντα για να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους φαινόμενα: «Επισκέφθηκα την Εισαγγελέα και την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και ζήτησα ενημέρωση για ορισμένα θέματα που ρίχνουν σκιές στο χώρο της δικαιοσύνης η οποία, κατά τη γνώμη μου, οφείλει να λειτουργεί σε άπλετο φως».

Πηγή: volosday.gr
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστροφή στο 1878 για τις εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ!! (pics)

Με τη λογική του «εμπρός – πίσω» σχεδιάζονται οι νέες εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αναφορές στο 1878 και την τότε Νιούτον Χιθ. Δείτε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Επιστροφή στο 1878 για τις εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ (pics)Σε ένα σημαντικό επανασχεδιασμό των εμφανίσεων της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ θα προβεί η εταιρία αθλητικού υλικού που προμηθεύει τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Adidas λοιπόν είναι έτοιμη να φωνάξει «εμπρός – πίσω» και να δημιουργήσει μία φανέλα που θα παραπέμπει στην πρώτη εμφάνιση του συλλόγου, όταν είχε ακόμα το όνομα Νιούτον Χιθ, πριν μετονομαστεί σε Γιουνάιτεντ το 1902.

Ωστόσο το πρόβλημα για την εταιρία είναι ότι οι πρώτες εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ από το 1879 ως το 1887 ήταν κιτρινοπράσινες.

Η αλλαγή δεν θα είναι τόσο μεγάλη, αφού το κόκκινο χρώμα είναι πλέον ταυτισμένο με το σύλλογο και διακυβεύονται πολλά συμφέροντα και κυρίως οικονομικά, όμως θα είναι έντονη η διχρωμία με δύο διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου.

Επιπλέον στο γιακά θα υπάρχει γραμμένο το «Νιούτον Χιθ» με χρυσό χρώμα, θυμίζοντας τα πρώτα χρόνια του συλλόγου που ιδρύθηκε από τους εργάτες της εταιρίας σιδηροδρόμων του Γιορκσάιρ.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τους διέλυσε ο Κάζινς!!


Τους διέλυσε ο Κάζινς

Πορζίνγκις και Λόπεζ μάταια προσπάθησαν να ανακόψουν τον ΝτεΜάρκους Κάζινς. Ο ηγέτης των Κινγκς έκανε τρομερά πράγματα στη νίκη επί των Νικς (27π., 11 ριμπ.).












*Πηγή: sport-fm.gr*

Επικίνδυνη… έξοδος για Ρεάλ Μαδρίτης!!


Επικίνδυνη… έξοδος για Ρεάλ Μαδρίτης

Η φορτσάτη Ρεάλ Μ. λίγες ημέρες μετά ισοπεδωτική εμφάνιση επί της Μάλμε θα δώσει δύσκολο ματς κόντρα στην, επίσης, Ευρωπαία Βιγιαρεάλ. Με Λα Κορούνια παίζει η Μπάρτσα. «Μάχη» στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Δύσκολη αποστολή έχει μπροστά της η Ρεάλ Μαδρίτης, λίγα 24ωρα μετά το 8-0 επί της Μάλμε στην έκτη αγωνιστική του Champions League. Η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ισχυρή και φέτος, Βιγιαρεάλ, που είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και την Πέμπτη ήρθε 3-3 με την Πλζεν και πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa League, "σφραγίζοντας" το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο «Καμπ Νου» με την, επίσης, δυνατή, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αναμετράται η Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το 1-1 στο ματς με τη Βαλένθια και το ίδιο σκορ στην αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν. Απών θα είναι ο τραυματίας Νεϊμάρ.

Άκρως ενδιαφέρουσα «μάχη» στο «Βιθέντε Καλντερόν» ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο και με τους «ροχιμπλάνκος» να θέλουν να παραμείνουν δεύτεροι και στο +2 από τη συμπολίτισσα.


Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 11/12
Χετάφε-Σοσιεδάδ (21:30)

Σάββατο, 12/12
Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια (17:00)
Θέλτα-Εσπανιόλ (19:15)
Λεβάντε-Γρανάδα (19:15)
Σεβίλλη-Χιχόν (21:30)
Λας Πάλμας-Μπέτις (23:05)

Κυριακή 13/12
Ράγιο Βαγεκάνο-Μάλαγα (13:00)
Εϊμπάρ-Βαλένθια (17:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπιλμπάο (19:15)
Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Επόμενη αγωνιστική (16η)

Σάββατο (19/12)
Βαλένθια-Χετάφε (17:00)
Εσπανιόλ-Λας Πάλμας (19:15)
Μπέτις-Σεβίλη (21:30)
Λα Κορούνια-Εϊμπάρ (23:05)

Κυριακή (20/12)
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιεκάνο (17:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ (19:15)
Γρανάδα-Θέλτα (19:15)
Μπιλμπάο-Λεβάντε (19:15)
Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Νέβιλ!! (pics)


Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Νέβιλ! (pics)

Το κενό του Γκάρι Νέβιλ στην αθλητική εκπομπή του Sky φαίνεται να καλύπτεται άμεσα από οπαδό που δείχνει να πληροί τις προϋποθέσεις για την θέση –αλλά και να τρολάρει απίστευτα το κανάλι.

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την πρόσληψη του Γκάρι Νέβιλ στην Βαλένθια και την αποχώρησή του από την εκπομπή Monday Night Football του Sky και παρά την δήλωση του καναλιού ότι η θέση του θα καλύπτεται με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα, βρέθηκε ο ιδανικός μόνιμος αντικαταστάτης του.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε επίσημη επιστολή στα κεντρικά γραφεία του καναλιού από οπαδό, ονόματι Τζέιμς Γουίτλεϊ, που προσφέρεται να καθίσει δίπλα στον Τζέιμι Κάραγκερ και να αναλύει κάθε εβδομάδα τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Γουίτλεϊ –σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται- όχι μόνο διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα, αλλά είναι πρόθυμος ακόμα και να θυσιάσει τα μαθήματα ταγκό που κάνει κάθε Δευτέρα βράδυ προκειμένου να βρεθεί στο στούντιο! Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Ήμουν πολύ κοντά στο να πάρω μέρος στο «Strictly Come Dancing» (το δικό μας Dancing with the Stars) αλλά απορρίφθηκε η αίτησή μου και πιστεύω ότι η Tess Daly (παρουσιάστρια-μοντέλο του σόου) δεν είναι άνθρωπος αλλά ρομπότ, που έχει έρθει για να αφανίσει το ανθρώπινο είδος»!

Συνεχίζοντας το τρολάρισμα, ο υποψήφιος παρουσιαστής καθησυχάσει τους υπεύθυνους του καναλιού πως δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξουν για άλλον, καθώς σε αντίθεση με τον Γκάρι Νέβιλ, δεν πρόκειται να τους αφήσει για καμία ομάδα: «Έχω στείλει αμέτρητα βιογραφικά σε ομάδες, αλλά δεν έχω εξασφαλίσει ούτε μία συνέντευξη», γράφει χαρακτηριστικά.
Και τέλος καταθέτει το πιο ισχυρό του επιχείρημα για να εξασφαλίσει την πρόσληψή του: «Παραβλέποντας τις εντυπωσιακές αναλύσεις των Νέβιλ και Κάραγκερ στην εκπομπή, ειλικρινά τώρα, πιστεύετε πως οι φάτσες τους είναι για τηλεόραση (συγνώμη Τζέιμι); Διαθέτω την αντίστοιχη ποδοσφαιρική γνώση, την αναλυτική ικανότητα και το χάρισμα. Αλλά πάνω απ’ όλα διαθέτω την εμφάνιση». *Πηγή: sport-fm.gr*

To CAS απέρριψε την έφεση του Πλατινί!!


To CAS απέρριψε την έφεση του Πλατινί

Παραμένει τιμωρημένος ο Πλατινί, την επόμενη εβδομάδα η επιτροπή δεοντολογίας θα βγάλει την οριστική απόφαση για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Ο Μισέλ Πλατινί ήθελε να συμμετάσχει στην κλήρωση για το Euro 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι το Σάββατο.

Για να συμβεί αυτό όμως, θα έπρεπε το CAS να τον δικαιώσει στην έφεση που είχε κάνει κατά της τιμωρίας 90 ημερών απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν συνέβη, αφού το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο, αφού εξέτασε την υπόθεση μιλώντας τόσο με τον Πλατινί όσο και με μέλη της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA, απέρριψε την έφεση του Γάλλου έτσι η ποινή του παραμένει.

Το CAS τονίζει στην απόφαση του ότι η προσωρινή ποινή των 90 ημερών δεν μπορεί να επεκταθεί, κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί, αφού την επόμενη εβδομάδα τόσο ο Πλατινί όσο και ο Μπλάτερ θα βρεθούν ενώπιον του προέδρου της επιτροπής δεοντολογίας, δικαστή Χανς Γιοκίμ Έκχερτ και θα ακούσουν τις αποφάσεις για το μέλλον τους.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο άντρες αντιμετωπίζουν ποινές που φτάνουν μέχρι τον ισόβιο αποκλεισμό ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και αν για τον Σεπ Μπλάτερ που βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του αυτό δεν σημαίνει πολλά για τον Πλάτινι που θέλει να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA θα είναι η επαγγελματική του ταφόπλακα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αγοράστε από το eBay μια συνάντηση με τον Εζίλ!! (pic)

Προφανώς όλοι έχετε δει απίθανες αγγελίες στο eBay. H συγκεκριμένη όμως είναι λίγο διαφορετική. Διότι και εσείς αν θέλετε μπορείτε να «αγοράσετε» διαδικτυακά μια συνάντηση με τον Μεσούτ Εζίλ.

Αγοράστε από το eBay μια συνάντηση με τον Εζίλ (pic)Είναι μια αγγελία που θα μπορούσε να ξεκινάει κάπως έτσι... «Θες και εσύ να συναντήσεις τον αγαπημένο σου παίκτη και δεν μπορείς; Πλέον υπάρχει λύση».

Διότι δεν υπάρχει συχνά η δυνατότητα να μπορεί κανείς να «αγοράσει» συνάντηση με τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ωστόσο στη Γερμανία, έβαλε αγγελία στο eBay στην οποία μέσω δημοπρασίας μπορεί κανείς να «χτυπήσει» μια συνάντηση με τον Γερμανό άσο της Άρσεναλ, Μεσούτ Εζίλ.

Ο πλειοδότης θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα VIP στο «Emirates» και να γνωρίσει από κοντά το Γερμανό παίκτη. Μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να πάρει από τα χέρια του Εζίλ και μια φανέλα με την υπογραφή του.

Όλα αυτά αν διαθέτει κανείς γερό πορτοφόλι, αφού η δημοπρασία ξεκινά από τις 2.500 λίρες.

Αν είστε θαυμαστές του Εζίλ και ενδιαφέρεστε, πάρτε μέρος και αν κερδίσετε στείλτε μας μήνυμα για ειδικό αφιέρωμα!

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα «φώτα» στο Παρίσι!


Τα «φώτα» στο Παρίσι

Το παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Λιόν δεσπόζει στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του Championnat. Σπουδαίο παιχνίδι και στο Πριγκιπάτο, όπου η Μονακό υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν.

Η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν στο «Παρκ Ντε Πρενς» του Παρισιού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του Championnat. Οι γηπεδούχοι, που είναι πρωτοπόροι και αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, έχουν ήδη αποκτήσει διψήφια διαφορά από τους διώκτες τους και φαίνεται ότι δεν έχουν αντίπαλο στον δρόμο για τον τίτλο. Η Λιόν δεν θυμίζει σε τίποτε την ομάδα που είχε πριν από μερικά χρόνια και φαίνεται από το -19 που απέχει από την κορυφή.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος την 1η Αυγούστου στον τελικό του Σούπερ Καπ, με την Παρί να κερδίζει με 2-0, χάρη σε τέρματα των Οριέ και Καβάνι και να κατακτάει το τρόπαιο. Στο Παρίσι, η Λιόν έχει να νικήσει από το 2007, μετρώντας από τότε πέντε ήττες και μια ισοπαλία, ενώ στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας, οι Παριζιάνοι έχουν πέντε νίκες, η Ολιμπίκ μόλις μια, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στο Πριγκιπάτο, όπου η Μονακό υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν, σε μια μάχη με φόντο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Μονεγάσκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τη βαριά ήττα 4-1 από την Τότεναμ και να διευρύνουν το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, που «τρέχουν» στο Championnat. Οι «στεφανουά», που προέρχονται από το εντός έδρας 1-1 με τη Λάτσιο, θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχουν κερδίσει στα τελευταία δύο παιχνίδια τους. Η πρόσφατη παράδοση στο Μονακό είναι υπέρ τους, αφού στις τελευταίες επτά επισκέψεις τους έχουν να επιδείξουν τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Το δικό της ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Γκινγκάμπ, που ψάχνουν τους τρεις βαθμούς σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η ουραγός Τρουά φιλοξενεί τη Μπαστιά και ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από 17 αποτυχημένες προσπάθειες, έχοντας έξι ισοπαλίες και έντεκα ήττες.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Παρασκευή 11/12
Ρεν-Καέν (21:30)

Σάββατο 12/12 (21:00)
Ρεμς-Νις (17:00)
Τρουά-Μπαστιά
Ναντ-Τουλούζ
Λιλ-Λοριάν
Μονπελιέ-Γκινγκάμπ

Κυριακή 13/12
Μονακό-Σεντ Ετιέν (15:00)
Ανζέ-Μπορντό (18:00)
Μαρσέιγ-Γκαζελέκ Αζαξιό (18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν (22:00)

Η επόμενη (19η) αγωνιστική

Παρασκευή 18/12
Νις-Μονπελιέ (21:30)

Σάββατο 19/12 (21:00)
Καέν-Παρί Σεν Ζερμέν (18:00)
Μπαστιά-Ρεμς
Τρουά-Μονακό
Γκινγκάμπ-Ρεν
Λοριάν-Ναντ
Τουλούζ-Νις

Κυριακή 20/12
Σεντ Ετιέν-Ανζέ (15:00)
Γκαζελέκ Αζαξιό-Λιόν (18:00)
Μπορντό-Μαρσέιγ (22:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η αμηχανία του Κλοπ όταν μαθαίνει ότι μπορεί να παίξει απέναντι στη Ντορτμουντ!! (video)


Η αμηχανία του Κλοπ όταν μαθαίνει ότι μπορεί να παίξει απέναντι στη Ντορτμουντ (video)

Δείτε την αντίδραση και την έκφραση του προσώπου του Κλοπ όταν μαθαίνει ότι μπορεί να τεθεί αντίπαλος στο Europa League με τη μεγάλη του αγάπη την Ντόρτμουντ.

Το παιχνίδι της Λίβερπουλ έχει τελειώσει ο Κλοπ απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχεται για το ματς με τη Σιόν όταν ξαφνικά «πέφτει» στο τραπέζι κάτι που δεν περίμενε.

Ο βρετανός δημοσιογράφος τον ρωτά για το ενδεχόμενό να τεθεί αντίπαλος με την μεγάλη του αγάπη την Ντόρτμουντ.

Η αντίδρασή του; Στο 1:20...




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε από «μαγικό» στην προπόνηση!!


Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε από «μαγικό» στην προπόνηση

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Νεϊμάρ, αφού ο τραυματισμός του τον αφήνει εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο παίκτης χτύπησε μετά από... μαγικό στην προπόνηση.

Αγώνα δρόμου κάνει ο Νεϊμάρ προκειμένου να είναι σε θέση να προλάβει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων που θα διεξαχθεί στη Γιοκοχάμα στις 20 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με καταλανικά δημοσιεύματα ο μυϊκός τραυματισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού, προήλθε στην προπόνηση και μάλιστα με δική του υπαιτιότητα.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως τραυματίστηκε με απίθανο τρόπο, όταν επιχείρησε να περάσει με «σομπρέρο» τον Λουίς Σουάρες, αλλά δεν πάτησε καλά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Δείτε μερικά από τα περίφημα «σομπρέρο» του Νεϊμάρ


*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέοι φόβοι για Ριμπερί!!


Νέοι φόβοι για Ριμπερί

Χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί είναι πιθανόν να παραταχθεί η Μπάγερν στο παιχνίδι με την Ίνγκολσταντ. Ο Γάλλος τραυματίστηκε στον μηρό και το μόνο θετικό είναι ότι έρχεται σύντομα η χειμερινή διακοπή.

Δεν πρόλαβε να χαρεί για την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από εννιά μήνες ο Φρανκ Ριμπερί και είναι πιθανό να ξανακαθίσει στα… πιτς. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έπαιξε για πρώτη φορά φέτος στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με τη Γκλάντμπαχ για τη Bundesliga και ακολούθησε η πρώτη συμμετοχή στο Champions League με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όμως, αποχώρησε από το παιχνίδι του «Μάξιμιρ» με ενοχλήσεις στον μηρό και στις τάξεις των Βαυαρών σήμανε συναγερμός. Εκτίμηση για τη σοβαρότητα του προβλήματος δεν έχει γίνει, ούτε για το διάστημα απουσίας. Πάντως, είναι πιθανό να μείνει εκτός αποστολής για το αυριανό (12/12) παιχνίδι με την Ίνγκολσταντ, ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα υποτροπής. Αν υπάρχει κάτι θετικό στην ατυχία του, είναι ότι ακολουθεί μόλις ένα παιχνίδι, αυτό με το Αννόβερο, αφού στη συνέχεια υπάρχει η χειμερινή διακοπή ενός μήνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Υποψήφιος για Σουόνσι ο Γκιγκς!!


Υποψήφιος για Σουόνσι ο Γκιγκς

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια καριέρας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άρχισε η συζήτησης περί αποχώρησής του προκειμένου να αναλάβει την Σουόνσι.

Η εδώ και δύο χρόνια πορεία του Ράιαν Γκιγκς ως βοηθός προπονητή, φαίνεται να έρχεται στο τέλος της. Η ώρα για να αναλάβει μια ομάδα πλησιάζει και μάλλον δεν θα περιμένει την λήξη του συμβολαίου του Λουίς Φαν Χάαλ για να πάρει την θέση του.

Μπορεί ο Άλεξ Φέργκιουσον να τον έβλεπε ως έναν από τους επόμενους μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γκιγκς όμως –σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα- καλοβλέπει το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι η οποία απέλυσε την Τετάρτη Γκάρι Μονκ.

Το μόνο δύσκολο της υπόθεσης είναι να δούμε τον Ουαλό βετεράνο ποδοσφαιριστή με φανέλα με σήμα άλλο από αυτό των «Κόκκινων Διαβόλων» το οποίο φοράει από το 1985.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τερματοφύλακας τρέχει όλο το γήπεδο και σκοράρει!! (video)


Τερματοφύλακας τρέχει όλο το γήπεδο και σκοράρει (video)

Σίγουρα όταν βρίσκει δίχτυα ο τερματοφύλακας είναι εντυπωσιακό. Όμως το γκολ που θα δείτε είναι μοναδικό. Διότι με ένα τρελό σόλο το «τέρμα» αφού έκανε έξοδο, έτρεξε το γήπεδο και βρήκε δίχτυα.

Κάθε οπαδός που σέβεται τον εαυτό του, «γουστάρει» τους τερματοφύλακες που σκοράρουν.

Όμως ο νεαρός κίπερ, Γκουλιέλμο Σεντούριον της Κ-14 της Νασιονάλ το τερμάτισε.

Διότι σκόραρε μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά όχι σε επίθεση της ομάδας του.

Πως έγινε αυτό; Απλό... Ο νεαρός τερματοφύλακας μάζεψε τη μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ και αφού είδε ότι οι αντίπαλοι είχαν βγει όλοι μπροστά για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, έτρεξε το γήπεδο και αφού πέρασε και τον αντίπαλο πορτιέρο που ήταν στη... σέντρα, βρήκε δίχτυα.

Δείτε το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

Βλέπει Ντιμπάλα η «Μπάρτσα»!


Βλέπει Ντιμπάλα η «Μπάρτσα»

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντιμπάλα σκέφτονται στην Μπαρτσελόνα.

Είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην Ιταλία. Ο Ντιμπάλα με τις εμφανίσεις του με την Γιουβέντους έχει στρέψει επάνω του τα βλέμματα πολλών ομάδων. Πλέον, στη λίστα αυτή υπάρχει και η Μπαρτσελόνα.

Όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης έτσι και η «Μπάρτσα» έχει ξεχωρίσει τον νέο άσο της «Μεγάλης Κυρίας» και θεωρεί ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση επιθετικού που δεν πρέπει να χαθεί.

Ο Ντιμπάλα –όπως γράφει η Sport- θέλει να φορέσει τη φανέλα της καταλανικής ομάδας καθώς είναι μεγάλος θαυμαστής του Μέσι και θα ήθελε όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί μαζί του.

Ο 22χρονος άσος αγοράσθηκε από την Γιουβέντους με περίπου 32 εκατομμύρια ευρώ προς την Παλέρμο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πορσελάνη που δεν… έσπασε ποτέ!

Ο Νίκος Ζέρβας έζησε από κοντά την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο «Μπομπλάν» και γράφει για το γιγάντωμα των «ερυθρόλευκων» από το 1993 και έπειτα και το Top 16 που έρχεται.

Πορσελάνη που δεν… έσπασε ποτέΟμολογώ πως όταν μπήκα στο θρυλικό «Μπομπλάν» για την μετάδοση του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Λιμόζ, εκτός από τα δεκάδες λάβαρα και την υψωμένη ψηλά φανέλα του Ρισάρ Ντακουρί στη μία άκρη, το μάτι μου πήγε κατευθείαν σε εκείνη την… καταραμένη πλάγια γραμμή. Αυτή που πάτησε (;) ο Ζάρκο Πάσπαλ πριν από 22 χρόνια, όταν ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν μία… ανάσα από το πιο αναπάντεχο Final Four της καριέρας του και οι «ερυθρόλευκοι» ενδεχομένως να διεκδικούσαν λίγες μέρες αργότερα το τρόπαιο στο γήπεδό τους… Από τότε, που ο αναγεννημένος Ολυμπιακός έκανε τα πρώτα του… μπουσουλίματα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, άλλαξαν πολλά.

Γράφει από το Λιμόζ ο Νίκος Ζέρβας
Οι πρωταθλητές έχουν κατακτήσει τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχουν παίξει σε εννέα Final Four και επτά τελικούς και απολαμβάνουν τον θαυμασμό, τον σεβασμό και την αγάπη σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης. Ακόμα και το άκρως μπασκετικό κοινό των «λιμουζό», παρότι η ομάδα του Φελίπ Ερβέ ήταν εκτός συνέχειας στην Ευρωλίγκα, γέμισε το γήπεδο για να στηρίξει τον γαλλικό σύλλογο, αλλά και να θαυμάσει από κοντά την πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας επταετίας στην Ευρώπη. Οι μνήμες ξύπνησαν, η ατμόσφαιρα θύμισε δεκαετία του ’90, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αυτή τη φορά διαφορετικό.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και τους τρεις στόχους που είχε θέσει όταν το απόγευμα της Τρίτης άρχισε την οδύσσειά του για να φτάσει ως το Λιμόζ. Έσπασε την παράδοση πέντε ανεπιτυχών αποτελεσμάτων σε ισάριθμα παιχνίδια στην πόλη της πορσελάνης, έδειξε πως παραμένει σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και έχει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες –κανείς πλέον δεν λογίζεται ως συμπληρωματικός- και ενέταξε στο σύνολο τον Σον Τζέιμς. Όχι φυσικά γιατί ο Σφαιρόπουλος έδωσε πέντε λεπτά συμμετοχής στον Αμερικανό σέντερ, αλλά γιατί τέσσερις ολόκληρες ημέρες σε αεροπλάνο, ξενοδοχείο και γήπεδο με τους νέους συμπαίκτες και προπονητές, θα βοηθήσουν στο έπακρο τον 32χρονο παίκτη να εγκλιματιστεί νωρίτερα.

Η πρωτιά στον όμιλο μετράει μόνο για ψυχολογικούς λόγους και για το πρεστίζ του συλλόγου, καθώς στο Top16 όλα αρχίζουν από την αρχή. Απομένει το… συναπάντημα με τους παλιόφιλους Ίβκοβιτς, Αγγέλου και Ντάνστον στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Το μυαλό όλων θα είναι στους άλλους ομίλους, αφού την Παρασκευή το βράδυ θα γίνουν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι. Για όλα αυτά θα μιλήσουμε προσεχώς, αυτό που κρατάμε από το ταξίδι στο Λιμόζ, κάνοντας αναπόφευκτα αναδρομή στο παρελθόν, είναι πως ο Ολυμπιακός μεγάλωσε πλέον πολύ. Γιγαντώθηκε, σφυρηλατήθηκε και μοιάζει εδώ και χρόνια σα μία πανέμορφη, εντυπωσιακή και αστραφτερή… πορσελάνη, που δεν σπάει ποτέ…

Y.Γ.: Μάντζαρης και Πρίντεζης έβαλαν τις βάσεις του πρώτου «διπλού» στο Λιμόζ στο πρώτο ημίχρονο και οι Παπαπέτρου, Χάκετ τελείωσαν τη δουλειά στο δεύτερο. Πολύ καλή δουλειά και πάλι από τον Αθηναίου, ανεβαίνει συνεχώς ο Μιλουτίνοφ. Για τον Στρόμπερι, γράψαμε πριν από μία εβδομάδα. Παίκτης «λαχείο» για τον με αυτό τον τρόπο δομημένο Ολυμπιακό.

Υ.Γ.1: Πολύ καλό το ποσοστό ευστοχίας σε δίποντα και τρίποντα, χωρίς Σπανούλη και Λοτζέσκι. Ξεπέρασε το 50% συνολικά. Αν είναι κάθε βράδυ σε αυτά τα επίπεδα, σε συνδυασμό με την άμυνα που θα… δαγκώνει ολοένα και περισσότερο, η συνέχεια θα είναι απολαυστική. *Πηγή: sport-fm.gr*

(Ξανα)βλέπει Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα!


(Ξανα)βλέπει Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μαδρίτη, άφησε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ο οποίος δήλωσε πως η Ατλέτικο είναι πάντα στην καρδιά του.

Από την μία βλέπει τον πρώην συμπαίκτη του Φελίπε Λουίς να εγκαταλείπει το Νησί και να καλοπερνάει στην Ισπανία από την άλλη, με μόλις 4 γκολ και αρκετή μουρμούρα, δεν διανύει και την πιο ευχάριστη σεζόν της καριέρας του στην Τσέλσι. Ε, δεν θέλει και πολύ να φτιάξει βαλίτσες και να βγάλει ένα –χωρίς επιστροφή- εισιτήριο για την Μαδρίτη.

Ο Ντιέγκο Κόστα άφησε κάτι παραπάνω από ένα απλό υπονοούμενο για το πώς θα του φαινόταν το ενδεχόμενο να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό της Ατλέτικο: «Ποτέ δεν ξέρεις, κοιτάξτε τι καλά που περνάει ο Φελίπε Λουίς τώρα. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Πάντα εύχομαι στην Ατλέτικο τα καλύτερα, πάντα την παρακολουθώ και την υποστηρίζω, έστω και από μακριά», δήλωσε για την ομάδα στην οποία θυμίζουμε ότι έχει αγωνιστεί για 8 χρόνια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει στη Μπάρτσα ο Ρονάλντο!!


Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει στη Μπάρτσα ο Ρονάλντο

Θα σας φαινόταν απίθανο να δείτε τον Ρονάλντο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα; Ο Πορτογάλος δεν αποκλείει τίποτα και αφήνει ανοικτό το παράθυρο να παίξει στους «μπλαουγκράνα».


Ωστόσο, ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έριξε βόμβα μεγατόνων με τη δήλωση του, στην οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει μια μέρα τα... «μπλαουγκράνα».

Μπορεί λοιπόν για κάποιους να φαίνεται αδιανόητο ο Ρονάλντο να παίξει στη Μπάρτσα ή σε κάποια άλλη αγγλική ομάδα εκτός της Γιουνάιτεντ, όμως σε δηλώσεις του ήρθε να αφήσει ανοικτό ένα παραθυράκι, έστω και μικρό, για το μέλλον του, τονίζοντας πως στη ζωή και μάλιστα την ποδοσφαιρική ποτέ δεν πρέπει να λές... ποτέ.

«Το να παίξω στη Μπαρτσελόνα μοιάζει αδύνατο, όπως να παίξω σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο ποδόσφαιρο όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα γίνονται» δήλωσε ο CR7.

Όσον αφορά τα σενάρια για το μέλλον του στη Ρεάλ και το ενδεχόμενο να παίξει στην Αμερική τόνισε: «Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ. Το λέω ειλικρινά. Ποιός γνωρίζει, όμως, τι θα συμβεί αύριο. Αυτή τη στιγμή το να παίξω στις ΗΠΑ δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ίσως σε δύο - τρία χρόνια να σκεφτώ διαφορετικά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Νεγρέδο είπε «όχι» στη Μπαρτσελόνα!!


Ο Νεγρέδο είπε «όχι» στη Μπαρτσελόνα

Αρνητική ήταν η απάντηση του Άλβαρο Νεγρέδο σε πρόταση που του έγινε από την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ένα μεγάλο «όχι» έλαβε η Μπαρτσελόνα από τον Νεγρέδο σε πρόταση που του έγινε για συνεργασία. Η Sport αναφέρει ότι ο επιθετικός της Βαλένθια συναντήθηκε με άνθρωπο των πρωταθλητών Ευρώπης πριν από λίγες ημέρες.

Εκείνος του εξέφρασε το ενδιαφέρον της «Μπάρτσα» και μάλιστα του πρότεινε συμβόλαιο για τους επόμενους έξι μήνες με έναρξη από τον Ιάνουάριο.

Ο Νεγρέδο αν και δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τη Βαλένθια δεν απάντησε θετικά. Και αυτό γιατί –όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα- πλέον με την αλλαγή προπονητή πιστεύει ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν για εκείνον και ο Νέβιλ θα τον εκτιμά περισσότερο από τον προηγούμενο τεχνικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τρελό» κορεό των οπαδών της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για το Star Wars!! (video)


«Τρελό» κορεό των οπαδών της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για το Star Wars (video)

Ανυπομονησία επικρατεί για τη νέα ταινία «Star Wars» με τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας να αποδεικνύονται «άρρωστοι» θαυμαστές. Δείτε το απίθανο κορεό που ετοίμασαν.

Φρενίτιδα επικρατεί για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας «Star Wars», με τους θαυμαστές ανά τον κόσμο να περιμένουν πως και πως την αγαπημένη τους ταινίας.

Τρελά «αρρωστάκια» για την ταινία φαίνεται πως είναι οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας που παρουσίασαν μια πρωτότυπη χορογραφία στις εξέδρες πριν το ματς κυπέλλου με τη Σοζοπόλ, με ένα κορεό βγαλμένο από τον... «Πόλεμο των Άστρων».

Δείτε το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

Γ. Σαββίδης: «Απίστευτο»


Γ. Σαββίδης: «Απίστευτο»

Υποκλίθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την παρουσία στο ματς με την Ντόρτμουντ ο Γιώργος Σαββίδης.

Εντυπωσιασμένος από τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Ντόρτμουντ παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σαββίδης

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε περίπου 5.000 φίλους του στο πλευρό του και ο γιός του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός μέσω Instagram.

«Αυτές είναι επισκέψεις», έγραψε, συνοδεύοντας το σχόλιο του με το hashtag: «Απίστευτο».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τσεκάρει» Ούκρα το Σάββατο η ΑΕΚ!


«Τσεκάρει» Ούκρα το Σάββατο η ΑΕΚ

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ούκρα είναι γνωστό και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα «τσεκάρει» τον παίκτη στο ματς της Ρίο Άβε με την Αρούκα το προσεχές Σάββατο.

Αρκετά «ζεστή» για την απόκτηση του Ούκρα είναι η ΑΕΚ που κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθεί για τον παίκτη κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά και το «πράσινο φως» που έδωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Στην «Ένωση» παρακολουθούν στενά τον 27χρονο εξτρέμ και σύμφωνα με τη «Live Sport» το Σάββατο, άνθρωπος της ομάδας θα βρεθεί για χάρη του στην Πορτογαλία, προκειμένου να τον δει από κοντά, στο εντός έδρας ματς της Ρίο Άβε με την Αρούκα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απειλεί με ποινές η ΕΠΟ!


Απειλεί με ποινές η ΕΠΟ

Γνωστό ότι θα επιβάλει τις ποινές που προβλέπονται από τον ΚΑΠ στις ομάδες των οποίων οι ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν στα παιχνίδια Κυπέλλου έκανε η ΕΠΟ ως μέσο πίεσης.

Πιέζει η ΕΠΟ τις ομάδες και κατ’ επέκταση και τους ποδοσφαιριστές για το θέμα της αποχής τους από τους αγώνες του Κυπέλλου –αρχικά- και στη συνέχεια σε όλους τους αγώνες τους.

Η ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι θα επιβάλλει τις ποινές που ορίζει ο ΚΑΠ στις ομάδες που δεν θα κατέβουν να παίξουν στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει ότι εάν οι παίκτες εμμείνουν τότε οι ομάδες τους θα τιμωρηθούν με μηδενισμό, -3 βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και άλλους -3 βαθμούς από το επόμενο αλλά και με πρόστιμο από 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Φυσικά και πρόκειται για ένα μέσο πίεσης στους παίκτες να μην πραγματοποιήσουν την αποχή τους από τους αγώνες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν θα έρθει ο Αϊ Βασίλης στο Μάντσεστερ!


Δεν θα έρθει ο Αϊ Βασίλης στο Μάντσεστερ

Οι παίκτες του Λουίς Φαν Χάαλ δεν ήταν και πολύ καλά παιδιά φέτος κι έτσι μετά τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ, ακυρώθηκε το χριστουγεννιάτικο πάρτι της ομάδας.

Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον πρόωρο τερματισμό της πορείας τους από το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, γι’ αυτό και ακυρώθηκε το εορταστικό πάρτι που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή.

Μιας και το κλίμα είναι ήδη βαρύ για την ομάδα, οι παίκτες των «Κόκκινων Διάβολων» χωρίς ίχνος χριστουγεννιάτικης διάθεσης προτίμησαν να μην πραγματοποιήσουν την -παραδοσιακά κάθε τέτοια εποχή του χρόνου- εορταστική έξοδό τους.

Μάλιστα γίνεται απόλυτα ξεκάθαρο από τα βρετανικά δημοσιεύματα πως ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν είχε καμία ανάμειξη στην εν λόγω απόφαση, η οποία προτάθηκε και πάρθηκε αποκλειστικά από τους ποδοσφαιριστές. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Βλέπει» Αμπντούν ο Ηρακλής!


«Βλέπει» Αμπντούν ο Ηρακλής

Την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν φαίνεται πως εξετάζουν στον Ηρακλή, με τον «Γηραιό» να είναι «ζεστός» για την απόκτηση του Αλγερινού μέσου.

Προς την έξοδο της Βέροιας, φέρεται πως οδεύει ο Τζαμέλ Αμπντούν, με αρκετές ομάδες της Super League να είναι έτοιμες να αποκτήσουν τον Αλγερινό μέσο.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ένας από τους «μνηστήρες» για την απόκτηση του Αμπντούν είναι ο Ηρακλής, που φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Στον «Γηραιό» παρακολουθούν την περίπτωση του 29χρονου ποδοσφαιριστή και αναμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά την παρουσία του στη «βασίλισσα του Βορρά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Γλυκάθηκε» ο Πογέτ!


«Γλυκάθηκε» ο Πογέτ

Με τους Τζεμπούρ-Αραβίδη από την αρχή σκοπεύει να παρατάξει την ΑΕΚ και κόντρα στον Πανιώνιο ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος «τρίβει» τα χέρια του για τη συνεργασία τους κόντρα στην Καλλονή.

Με… συνταγή Καλλονής θα πορευτεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (12/12, 19:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την κοινή παρουσία των Ράφικ Τζεμπούρ και Χρήστου Αραβίδη στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης στο ματς με την Καλλονή, ενώ αμφότεροι σκόραραν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο πρώτος σημείωσε ένα γκολ και ο δεύτερος δύο. Πάντως, αυτό που φαίνεται ότι του άρεσε περισσότερο δεν ήταν αυτό, που φυσικά παίζουν ρόλο τα τέρματα για έναν φορ (άλλωστε η ουσία μετράει συνήθως), αλλά το γεγονός ότι μπόρεσαν να «βρεθούν» καλά σε πολλές περιπτώσεις.

Παράλληλα, με τον Έλληνα επιθετικό, ξέρει ο Ουρουγουανός ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον τραβήξει στα άκρα και να διαφοροποιήσει το σύστημα (από 4-4-2 σε 4-3-3 προφανώς), έχοντας ταυτόχρονα έναν πολύ ικανό παίκτη στην περιοχή.

Επιπλέον και σε ό,τι αφορά την προσεχή «μάχη» με τους «κυανέρθρους», τη δική τους «μάχη» για μια θέση στο αρχικό σχήμα, δίνουν (τρόπος τους λέγειν) οι Μπαρμπόσα, Μάνταλος και Βάργκας. Ο Πογέτ σκοπεύει να κάνει μια αλλαγή στο δημιουργικό κομμάτι και σε αυτήν την περίπτωση Βαγγέλης Πλατέλλας μοιάζει φαβορί για να μείνει στον πάγκο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δικαστική περιπέτεια για τον Στραματσόνι!!


Δικαστική περιπέτεια για τον Στραματσόνι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση με παρατυπίες σε μεταγραφές.

Παρατυπίες σε μεταγραφές κυρίως σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις του Μάρκο Μότα από ομάδα σε ομάδα αλλά και σε συμβόλαια παικτών και προπονητών διαπίστωσε ότι υπάρχουν η Πειθαρχική Επιτροπή της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ εμπλέκονται τρεις ομάδες: Γιουβέντους, Ουντινέζε, Τζένοα και άλλα εννέα άτομα. Ατζέντηδες, παράγοντες των ομάδων, ανάμεσα στους οποίους και ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ειδικότερα φέρεται να υπάρχει «θέμα» υποστηρίζουν οι Ιταλοί με τον Μάρκο Μότα ο οποίος από το 2010 έως το 2015 υπέγραψε έξι συμβόλαια με πέντε ομάδες. Οι εμπλεκόμενοι κινδυνεύουν με πρόστιμο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αστέρας Τρίπολης: «Να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»


Αστέρας Τρίπολης: «Να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Ο Αστέρας Τρίπολης αποχαιρέτησε το Europa League μετά το παιχνίδι του με τη Σάλκε με μήνυμα του στο Facebook.

Σε αυτό με μια φωτογραφία – κολάζ από τους αγώνες που έδωσε η ομάδα στην εφετινή διοργάνωση.

«Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις», γράφει αυτή στα αγγλικά, με το σχόλιο το οποίο τη «συνοδεύει» να είναι: «Στόχος μας να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

#uel #asterastripolisfc Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε πιο δυνατοί!
Δημοσιεύτηκε από Asteras Tripolis F.C. στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Αναγνώριση για τον Μαζουακού!


Αναγνώριση για τον Μαζουακού

Ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μαζουακού στο προχθεσινό παιχνίδι με την Άρσεναλ στον Ολυμπιακό.

Κανένα παράπονο από τον Αρτούρ Μαζουακού και την προσπάθειά του στο ματς με την Άρσεναλ δεν είχαν στον Ολυμπιακό. Ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας είχαν να λένε για την συγκέντρωσή του στο παιχνίδι και το γεγονός ότι προσπάθησε να ξεχωρίσει στο ματς.

«Μόνο ο Μαζουακού είχε την αυτοσυγκέντρωση και το πάθος που χρειαζόταν ένα τέτοιο ματς. Δεν μπορείς όμως να τα περιμένεις όλα από έναν σε μια μάχη τη στιγμή που πρέπει όλη η ομάδα να δώσει το κάτι παραπάνω για να επιτευχθεί ο στόχος. Κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο από τον Αρτούρ», ήταν το περιεχόμενο μιας από τις συζητήσεις που έγιναν χθες στο Ρέντη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αν έχεις Ντουράντ διάβαινε, νίκη σε ματς-θρίλερ για τον Κουφό!!


Αν έχεις Ντουράντ διάβαινε, νίκη σε ματς-θρίλερ για τον Κουφό

Με τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει τριπλ-νταμπλ οι Θάντερ επικράτησαν 107-94 των Χοκς. Νίκη των Κινγκς με 99-97 επί των Νικς. Αγχώθηκαν, αλλά έσπασαν το αρνητικό σερί οι Μπουλς. Άλλη μια ήττα για Σίξερς.

Χάρη κυρίως στο έβδομο τριπλ-νταμπλ στην καριέρα του Κέβιν Ντουράντ, οι Θάντερ επικράτησαν 107-94 των Ατλάντα Χοκς και με την έβδομη νίκη τους στα τελευταία εννέα ματς έφθασαν το ρεκόρ τους στο 14-8. Ο 27χρονος φόργουορντ έβαλε 25 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και είχε 10 ασίστ. Άξιοι συμπαραστάτες οι Ιμπάκα, Γουέστμπορυκ που έβαλαν αμφότεροι 23 πόντους. Πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας από την Οκλαχόμα που δύο παίκτες (Ντουράντ, Γουέστμπορυκ) έχουν πάνω από 20 πόντους και 10 ασίστ στο ίδιο ματς.

Σε ένα ματς που «έσπασαν» καρδιές, οι Σακραμέντο Κινκς νίκησαν με 99-97 τους Νικς, με τον Κώστα Κουφό σε 15 λεπτά, παρά τέσσερα δευτερόλεπτα συμμετοχής να σημειώνει έξι πόντους και να μαζεύει τέσσερα ριμπάουντ. Ο Κάζινς είχε 27 πόντους με 12 στα 25 σουτ συνολικά, ενώ μάζεψε 11 ριμπάουντ. Καθοριστικός ο Κόλισον διότι με τις τρεις στις τέσσερις βολές προς το φινάλε έδωσε διαφορά τεσσάρων πόντων στην ομάδα του, αλλά παραλίγο να αποβεί μοιραίος, καθώς έκανε λάθος στα 05,9 δευτερόλεπτά πριν το τέλος και η κατοχής πήγε στους φιλοξενούμενους. Παραλίγο να χαρίσει τη νίκη στους Νικς ο Καρμέλο Άντονι στο τέλος, διότι μείωσε στα 08,6 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, αλλά αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή.

Τα εύκολα-δύσκολα έκαναν οι Μπουλς, αλλά στο τέλος έφθασαν στη νίκη (83-80) επί των Κλίπερς. Η ομάδα του Σικάγο αν βρέθηκε στο +16 στο ημίχρονο, πήγε να γκρεμίσει ότι έχτισε στα 3/4 του ματς, στην τέταρτη περίοδο, αλλά στο τέλος χαμογέλασε. Στους 24 σταμάτησε ο Πάου Γκασόλ που ευστόχησε στα τρία τρίποντα που επιχείρησε, ενώ είχε και έξι ριμπάουντ.

Δύσκολη νίκη για τους Νετς με 100-91 επί των Σίξερς, που έκαναν την 22η ήττα τους στη σεζόν και την 17η σερί εκτός έδρας (!). Οι δεκατρείς ήρθαν φέτος και οι υπόλοιπες τέσσερις είναι… κάβα από πέρυσι. Ο Μπαρνιάνι είχε 23 πόντους σε ισάριθμα λεπτά συμμετοχής για τους νικητές . Ο Οκαφόρ με τους 22 πόντους και τα 10 ριμπάουντ ξεχώρισε για την ομάδα από τη Φιλαδέλφεια.

Τα αποτελέσματα

Οκλαχόμα Θάντερ-Ατλάντα Χοκς 107-94
Τα δωδεκάλεπτα: 35-28, 60-49, 86-75, 107-94

inner

inner

Σακραμέντο Κινγκς-Νιού Γιόρκ Νικς 99-97
Τα δωδεκάλεπτα: 24-16, 46-39, 76-65, 99-97

inner

inner

Σικάγο Μπουλς-Λος Άτζελες Κλίπερς 83-80
Τα δωδεκάλεπτα: 23-24, 44-35, 64-54, 83-80

inner

inner

Μπρούκλιν Νετς-Φιλαδέλφεια Σίξερς 100-91
Τα δωδεκάλεπτα: 24-13, 52-44, 80-74, 100-91

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*