Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου»


Σφαιρόπουλος: «Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού επί της Λιμόζ δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, λόγω του πρώτου «διπλού» μέσα στο «Μπομπλάν».

Περήφανος για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λιμόζ μέσα στο «Μπομπλάν» δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

«Υπάρχουν αναμνήσεις από τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Λιμόζ, εμείς θέλαμε να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο και να γινόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι. Η Λιμόζ είναι μια παραδοσιακή ομάδα του μπάσκετ, έχει κερδίσει πολλούς ευρωπαϊκούς τίτλους, τους αξίζει πάντα να είναι εδώ», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε ερώτηση για τις αναμνήσεις που υπάρχουν από τις αναμετρήσεις Λιμόζ-Ολυμπιακός και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου που κερδίσαμε εδώ πρώτη φορά. Οι παίκτες είχαν συγκέντρωση, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, τον έλεγχο του ρυθμού, πήραμε προβάδισμα από την αρχή και σε κάποιες στιγμές παίξαμε και αμυντικά και επιθετικά πολύ καλά. Τα ποσοστά δείχνουν ότι είχαμε μια καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο. Συγκεντρωτικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: