Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μπερμπάτοφ αποθέωσε τον Γλύκο!!


Ο Μπερμπάτοφ αποθέωσε τον Γλύκο!

Την εξαιρετική απόδοση του Παναγιώτη Γλύκου αλλά και την αμυντική λειτουργία της ομάδας εξήρε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μετά το «διπλό» επί της Ντόρτμουντ.

Έσταζε μέλι για τον Παναγιώτη Γλύκο ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος αποθέωσε τον διεθνή τερματοφύλακα και απέδωσε σε μεγάλο βαθμό τη νίκη επί της Ντόρτμουντ στην απόδοσή του σε συνδυασμό με την αμυντική λειτουργία.

Αναλυτικά:

«Ηταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα το σημερινό. Ο Γλύκος ήταν φανταστικός, αλλά και όλη η άμυνα έκανε φανταστική δουλειά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Όσο για τον κόσμο που έκανε το ταξίδι σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι; «Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό. Δεν υπάρχει αυτή η υποστήριξη που είχαμε σήμερα από τον κόσμο της ομάδας» είπε ο Βούλγαρος, ο οποίος αναφέρθηκε και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση…

«Σήμερα παίξαμε σαν ομάδα. Αμυνθήκαμε σαν ομάδα. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Δείξαμε πως όταν παίζουμε καλά, ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στην Ελλάδα βέβαια, είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: