Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Μπράιτενραιτερ: «Είμαστε η μοναδική γερμανική ομάδα που τερμάτισε αήττητη»


Μπράιτενραιτερ: «Είμαστε η μοναδική γερμανική ομάδα που τερμάτισε αήττητη»

Στο γεγονός πως η Σάλκε είναι η μοναδική ομάδα της Γερμανίας που έμεινε αήττητη σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League στάθηκε ο Αντρέ Μπράιτενραιτερ μετά το ματς με τον Αστέρα.

Ο τεχνικός των «βασιλικών μπλε» στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του πέτυχαν μια επαγγελματική νίκη, πως δεν άφησαν τον Αστέρα να κάνει το παιχνίδι του και πως οι 14 βαθμοί δείχνουν το στόχο τους για αυτή τη φάση. Έμεινε ικανοποιημένος από τις έξι αλλαγές που έκανε σε σχέση με το τελευταίο ματς στην Bundesliga, περιμένει κάτι καλό στην κλήρωση των «32» και «αποθέωσε» την Αουγκσμπουργκ, την οποία αντιμετωπίζουν στο Κύπελλο.

Αναλυτικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την απόδοσή μας. Κάναμε μια επαγγελματική εμφάνιση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μείναμε αήττητοι και δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο τον Αστέρα να επανέλθει στη διεκδίκηση της νίκης.

Σίγουρα, όταν τερματίζεις με 14 βαθμούς, ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί. Είμαστε η μοναδική αήττητη γερμανική ομάδα στη φάση των ομίλων. Στη δεύτερη φάση, εξαρτάται και από την απόδοση της ομάδας μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις έξι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους βασικούς και τους αναπληρωματικούς παίκτες μας.

Δεν τις γνωρίζω όλες τις ομάδες που μπορούν να βρεθούν αντίπαλοί μας. Σίγουρα, θα υπάρχουν καλές ομάδες που έχουν αποκλειστεί από το Champions League, αλλά και άλλες καλές ομάδες από το Europa League. Είμαι χαρούμενος, όμως, που ο πρώτος αγώνας θα είναι εκτός έδρας και ο δεύτερος στην έδρα μας. Σίγουρα, ο αντίπαλος θα είναι ‘ελκυστικός’. Μια νίκη δίνει αυτοπεποίθηση.

Στο Κύπελλο παίζουμε με την Άουγκσμπουργκ. Μπορούμε, όπως και πέρυσι, να πάρουμε την πρόκριση. Η Άουγκσμπουργκ είναι μια ποιοτική ομάδα, η οποία, αν και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, καταφέρνει να τις προσπερνά. Τρέφω βαθιά εκτίμηση στον αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: