Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει στη Μπάρτσα ο Ρονάλντο!!


Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει στη Μπάρτσα ο Ρονάλντο

Θα σας φαινόταν απίθανο να δείτε τον Ρονάλντο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα; Ο Πορτογάλος δεν αποκλείει τίποτα και αφήνει ανοικτό το παράθυρο να παίξει στους «μπλαουγκράνα».


Ωστόσο, ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έριξε βόμβα μεγατόνων με τη δήλωση του, στην οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει μια μέρα τα... «μπλαουγκράνα».

Μπορεί λοιπόν για κάποιους να φαίνεται αδιανόητο ο Ρονάλντο να παίξει στη Μπάρτσα ή σε κάποια άλλη αγγλική ομάδα εκτός της Γιουνάιτεντ, όμως σε δηλώσεις του ήρθε να αφήσει ανοικτό ένα παραθυράκι, έστω και μικρό, για το μέλλον του, τονίζοντας πως στη ζωή και μάλιστα την ποδοσφαιρική ποτέ δεν πρέπει να λές... ποτέ.

«Το να παίξω στη Μπαρτσελόνα μοιάζει αδύνατο, όπως να παίξω σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο ποδόσφαιρο όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα γίνονται» δήλωσε ο CR7.

Όσον αφορά τα σενάρια για το μέλλον του στη Ρεάλ και το ενδεχόμενο να παίξει στην Αμερική τόνισε: «Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ. Το λέω ειλικρινά. Ποιός γνωρίζει, όμως, τι θα συμβεί αύριο. Αυτή τη στιγμή το να παίξω στις ΗΠΑ δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ίσως σε δύο - τρία χρόνια να σκεφτώ διαφορετικά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: