Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΠΑΟΚ έπιασε το… τζόκερ!!


Ο ΠΑΟΚ έπιασε το… τζόκερ

Κόντευε να ξεχάσει τι θα πει «γκέλα» στην Βεστφαλία, ενώ η τελευταία της ήττα στο «Signal Iduna» ήρθε από την Μπάγερν. Δείτε τα ρεκόρ της Ντόρτμουντ, που «έσπασε» ο ΠΑΟΚ.

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Ντόρτμουντ το «διπλό» του ΠΑΟΚ. Όχι τόσο γιατί δεν περίμεναν τους Θεσσαλονικείς να πιάσουν τέτοια απόδοση και να τους στερήσουν την πρωτιά στον όμιλο, αλλά γιατί δεν είναι μαθημένοι σε «χαστούκια» μέσα στην Βεστφαλία.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, μέχρι να συναντήσει τον «δικέφαλο του Βορρά» έτρεχε ένα σερί πέντε νικών στο «Signal Iduna Park». Μέσα σε αυτά τα «τρίποντα» είχε φροντίσει να… κεράσει με πέντε γκολ την Άουγκσμπουργκ (5-1), με επτά την Πάντερμπορν (7-1) από τέσσερα την Καμπάλα (4-0) και την Στουτγκάρδη και τρία την μισητή Σάλκε (3-2). Τελευταίο ματς που δε νίκησαν οι παίκτες του 42χρονου την φετινή σεζόν στην έδρα τους ήταν κόντρα στην Νταρμσταντ (2-2).

Τώρα, για να βρεις ματς που η Ντόρτμουντ δεν έχει πάρει ούτε βαθμό μέσα στο «σπίτι» της πρέπει να γυρίσεις στον περασμένο Απρίλη, όταν βρισκόταν στον πάγκο ακόμη ο Γιούργκεν Κλοπ. Τότε, που η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη με σκόρερ τον πρώην Βεστφαλό, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (1-0). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: