Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

«Κατέρρευσε» ο Ζαρντίμ, ιστορική πρόκριση για Σταφυλίδη!!


«Κατέρρευσε» ο Ζαρντίμ, ιστορική πρόκριση για Σταφυλίδη

Δεν τα κατάφερε η Μονακό. Η ομάδα του Ζαρντίμ παραδόθηκε στις ορέξεις της Τότεναμ στο Λονδίνο, 4-1, και αποχαιρέτησε το Europa. Στους «32» η πρωτάρα Άουγκσμπουργκ του Σταφυλίδη. Δείτε τα αποτελέσματα.

Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που θα συνεχίσουν στους «32» του Europa League.

Εκεί δεν θα βρίσκεται η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που γνώρισε βαριά ήττα από την Τότεναμ (4-1) στο Λονδίνο κι έμεινε εκτός. Με θρίλερ στην επόμενη φάση πέρασε η Άουγκσμπουργκ του Κώστα Σταφυλίδη, που νίκησε 3-1 την Παρτιζάν στην Σερβία (χρειαζόταν διαφορά τερμάτων).

7ος όμιλος

inner

Σεντ Ετιέν-Λάτσιο 1-1

Εδώ τα πράγματα είχαν κριθεί. Οι δύο πρώτοι, Λάτσιο και Σεντ Ετιέν, έπαιζαν μεταξύ τους στη Γαλλία και δεν στεναχώρησε κανέναν το γεγονός ότι δεν υπήρξε νικητής.

Ντνίπρο-Ρόζενμποργκ 3-0

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ντνίπρο διασκέδασε τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό της, επικρατώντας 3-0 στην Ουκρανία κόντρα στην τελευταία και καταϊδρωμένη, Ρόζενμποργκ.

8ος όμιλος

inner

Σπόρτινγκ – Μπεσίκτας 3-1

Τον κόσμο να γυρνά ανάποδα είδε η Μπεσίκτας στην Πορτογαλία. Οι Τούρκοι βρέθηκαν να προηγούνται μέσα στην έδρα της Σπόρτινγκ και να αγκαλιάζουν την πρόκριση και την πρώτη θέση. Τα «λιοντάρια» δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη και με παλικαρίσια ανατροπή, 3-1, πέρασαν στην επόμενη φάση, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Μάριο Γκόμες και την παρέα του.

Σκεντερμπέου-Λοκ.Μόσχας 0-2

Τη θέση των Τούρκων πήραν οι Ρώσοι. Η Λοκομοτίβ Μόσχας έφυγε με το «διπλό» από την Αλβανία και χάρη στο 2-0 κόντρα στην Σκεντερμπέου θα βρίσκεται στην κλήρωση των «32» της διοργάνωσης.


9ος όμιλος
inner

Φιορεντίνα-Μπελενένσες 1-0

Ως γνήσιοι Ιταλοί οι παίκτες της Φιορεντίνα δεν ζορίστηκαν, αφού βολεύονταν και με την ισοπαλία και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μπελενένσες δεν μπόρεσε να κάνει το θαύμα, παίρνοντας τη νίκη και στο τέλος δεν άντεξε γνωρίζοντας την ήττα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με σκορ 1-0.

Λεχ Πόζναν-Βασιλεία 0-1

Μπορεί να είχε «καθαρίσει» όμως η Βασιλεία δεν άφησε την έλειψη κινήτρου να την λυγίσει. Η Λεχ Πόζναν αν και μαχητική, πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε και με την εντός έδρας ήττα 1-0 θα δει από το σπίτι της την συνέχεια.

10ος όμιλος


inner

Τότεναμ-Μονακό 4-1

Δεν μπόρεσε ούτε να το πιστέψει η Μονακό. Με εμφάνιση κάτω των προσδοκιών η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ παραδόθηκε στις ορέξεις της Τότεναμ, που δεν χαρίστηκε κι έφτασε εύκολα στο τελικό 4-1 στο «White Hart Lane».
Αντερλεχτ-Καραμπάγκ 2-1

To γκολ των φιλοξενούμενων, που έψαχναν το θαύμα, ξύπνησε τους Βέλγους. Η Άντερλεχτ γύρισε άμεσα το ματς κι από εκεί και πέρα με όπλο την εμπειρία της κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλο.

11ος όμιλος

inner

Αστέρας-Σάλκε 0-4

Δεν μπόρεσε να κλείσει με χαμόγελο τις υποχρεώσεις του ο Αστέρας, που γνώρισε βαριά ήττα από την Σάλκε στην Αρκαδία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΠΟΕΛ-Σπάρτα 1-3

Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια των παικτών του ΑΠΟΕΛ για θετικό πρόσημο στο φινάλε των υποχρεώσεών τους. Παρότι προηγήθηκαν οι παίκτες του Κετσπάγια είδαν την Σπάρτα να φεύγει με το «διπλό».

12ος

inner

Μπιλμπάο-Άλκμααρ 2-2

Με γκέλα, η οποία δεν την… αγγίζει, έκλεισε τις υποχρεώσεις της στους ομίλους η Μπιλμπάο. Η Άλκμααρ κράταγε την καλύτερή της εμφάνιση για το τέλος και δεν λύγισε από την ομάδα του Βαλβέρδε.

Παρτιζάν-Άουγκσμπουργκ 1-3


Το όνειρο συνεχίζεται για την Άουγκσμπουργκ. Η ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη, που αγωνίστηκε για 80λεπτά, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω όταν το γήπεδο πήρε φωτιά από το γκολ της Παρτιζάν αλλά «γύρισε» το ματς στην Σερβία και υπερκαλύπτοντας την διαφορά τερμάτων συνεχίζει στο Europa στην πρώτη της συμμετοχή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: