Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τσίμιροτ: «Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου»


Τσίμιροτ: «Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου»

Ως τη μεγαλύτερη νίκη της ως τώρα καριέρας του χαρακτήρισε το 0-1 του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο Βόσνιος χαφ του «Δικεφάλου» τόνισε πως ήταν νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας για τη συνέχεια, ικανοποιήθηκε από την απόδοση της ομάδας και πιστεύει πως θα «ανεβάσει» και τους οπαδούς για να την ενισχύσουν περισσότερο σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο.

Αναλυτικά: «Θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας, για να συνεχίσει το θετικό σερί των αποτελεσμάτων. Για την ομάδα, είναι, επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, δε νικάς κάθε μέρα στο Ντόρτμουντ. Για εμένα προσωπικά, είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου ως τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση και θέλω να συνεχίσουμε και να συνεχίσω έτσι.

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό για τους φίλους της ομάδας μας. Πιστεύαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά για τους οπαδούς είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα έδειξε προσωπικότητα και χαρακτήρα σήμερα. Αυτή η ομάδα στο μέλλον μπορεί να έχει πολλές στιγμές σαν τη σημερινή».

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμπλήρωσε πως: «Παίξαμε καλά. Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Αμυνθήκαμε όλοι μαζί και επιτεθήκαμε όλοι μαζί πολύ καλά. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι και όλα λειτούργησαν άψογα σήμερα. Είναι μια νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: