Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Αλαφούζος: «Οπωσδήποτε δεύτεροι, περιμένουμε τιμωρία του Ολυμπιακού»


Αλαφούζος: «Οπωσδήποτε δεύτεροι, περιμένουμε τιμωρία του Ολυμπιακού»

Τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ζήτησε από τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος σε δείπνο που τους παρέθεσε και σύμφωνα με δημοσίευμα τόνισε πως αναμένεται να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Δεύτερη θέση πάση θυσία και με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δείπνησε μαζί τους την περασμένη Τετάρτη. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη «Goal» είπε στους Κάρλος Ζέκα, Τάσο Λαγό, Στέφανο Κοτσόλη και Μάρκους Μπεργκ ότι πρόκειται να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και γι’ αυτόν τον λόγο θα είναι ακόμη πιο σημαντική η κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Επιπλέον, τόνισε ότι στόχος είναι και το Κύπελλο.

«Παρά τις τιμωρίες, πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να βγούμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Διότι αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις στα δικαστικά ζητήματα εντός της χρονιάς και περιμένω πως θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή τη φορά θα γίνουν πολλά πράγματα. Και βεβαίως πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπήρξε η διαβεβαίωση από τον Γιάννη Αλαφούζο ότι θα υπάρξει οικονομική συνέπεια προς τους παίκτες, παρά τα οικονομικά δεδομένα. Δηλαδή, παρά την απώλεια εσόδων λόγω του αποκλεισμού, αλλά και παρά τα πρόστιμα που επεβλήθησαν στην ΠΑΕ.

Παράλληλα, έκανε προσπάθειες το τελευταίο 48ωρο μαζί με τον Τάκη Φύσσα ώστε να υπάρξει σύσφιξη σχέσεων εντός της ομάδας. Διότι εκτός του δείπνου με τους αρχηγούς, υπήρξε και χθες μετά το τέλος της προπόνησης, με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε τετ-α-τετ που είχε με τον Μάρκους Μπεργκ (όπως και με τους υπόλοιπους αρχηγούς). Μάλιστα, ο Σουηδός φορ επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: