Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό»


Τζόρτζεβιτς: «Να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Να δώσουν οι παίκτες του ότι καλύτερο έχουν κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα, ώστε να έρθει η νίκη πρόκριση του Παναθηναϊκού στους «16» της Ευρωλίγκας ζήτησε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την ήττα στην Πολωνία και ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν σιγά σιγά για τη νίκη και όχι να βιαστούν να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση, διαπιστώνοντας πως έχουν γίνει περισσότερο ομάδα τον τελευταίο μήνα.

Αναλυτικά: «Πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ ό,τι καλύτερο έχουμε. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να βγάλουμε την ενέργεια που απαιτεί το ματς για να πετύχουμε το στόχο μας και να πάρουμε τη νίκη. Επιπλέον, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το ματς που χάσαμε στην Πολωνία και πως το χάσαμε.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην… τρελαθούμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Δε θα νικήσουμε ούτε από το πρώτο δεκάλεπτο, ούτε από το δεύτερο. Το ματς θα πάει λεπτό-λεπτό, μπάλα-μπάλα, φάση-φάση. Δεν θα είναι εύκολο ματς.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι, αν έχουμε και πάλι τη συμπαράσταση του κόσμου μας, τότε θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Με τον κόσμο μας, που μας δίνει ενέργεια, θα μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Οι τελευταίες εβδομάδες μας έκαναν πολύ καλό σαν ομάδα. Δεν είχαμε ταξίδια και είχαμε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε σωστά, δημιουργώντας αποθέματα… ενέργειας. Πήραμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και, με την επιστροφή του Παππά, έχουμε επιπλέον λύσεις και όλα πάνε όπως θέλουμε».

Ο Αντώνης Φώτσης συμπλήρωσε πως: «Από την αρχή της σεζόν, στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Top-16. Τώρα, παίζουμε στην έδρα μας με μια ομάδα που μας νίκησε στον πρώτο γύρο, ενώ εμείς είχαμε κάνει ένα πολύ κακό ματς. Τώρα, θέλουμε να νικήσουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και αξίζουμε την πρόκριση. Είναι η καλύτερή μας ευκαιρία.

Δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν και ποιοι δεν παίζουν. Ο αγώνας είναι δίχως… αύριο για εμάς και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Αν παίξουμε το μπάσκετ μας και επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, τότε θα έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες για να πάρουμε εμείς τη νίκη.

Η Ζιέλονα είναι μια σκληρή ομάδα που σε κάθε παιχνίδι τα δίνει όλα για να πάρει αυτό που θέλει. Όπως και για εμάς, έτσι και για τους αντιπάλους μας είναι η… τελευταία ευκαιρία για πρόκριση και εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: